Gebeliğe Hazırlık FOSTIMON KULLANANLAR

• Konu Sahibi Konu Sahibi olite
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

olite

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2008
1.739
4.619
658
Merhaba kızlar.
Bu ay 2. Kere aşılama deneyeceğim (eğer herşey düzgün giderse, inşallah)
Bir önceki aşılamamda klomen kullandım ve 2 yumurtam oluştu. Şuan dr umu değiştirdim ve bu dr fostimona başlattı. Bugün 4. İğnemi vurduracağım.
Aranızda Fostimon kullananlar varsa süreci beraber takip edebilir miyiz.
Sizler bu süteçte neler yaşıyorsunuz. Nasıl gidiyor. ☺️

Selamlar 🤗 ben de bugün başlıyorum fostimona ilk kez duydum umarım ikimiz de pozitif sonuç alırız

Selamlar 🤗 ben de bugün başlıyorum fostimona ilk kez duydum umarım ikimiz de pozitif sonuç alırız
İnşallah canım. Fostimon çok kullanan yok sanırım. Biz burdan deneyimlerimizi paylaşalım.
Bugün dr kontrolüne gideceğim bakalım ne durumda yumurtalar.

İnşallah canım. Fostimon çok kullanan yok sanırım. Biz burdan deneyimlerimizi paylaşalım.
Bugün dr kontrolüne gideceğim bakalım ne durumda yumurtalar.
Evet ben de bakındım ama çok kullanan bulamadım. Aa seni erken çağırmış bana göre beni 9uncu gün çağırdı kontrole. Akşam mı yapıyorsun sen de iğneyi?

Evet ben de bakındım ama çok kullanan bulamadım. Aa seni erken çağırmış bana göre beni 9uncu gün çağırdı kontrole. Akşam mı yapıyorsun sen de iğneyi?
Evet akşam 8 buçukta. Reglimin 7. Günü bugün.
Sana kaç tane verdi

Evet akşam 8 buçukta. Reglimin 7. Günü bugün.
Sana kaç tane verdi
13 tane verdi. Akşam 9-10 dedi bana bakalım eşim kaçta uygun olursa o saatte yapar artık kendim cesaret edemem 🙈 benim reglin 8inci günü kontrol

Ben kullandım geçen ay, 14 tane oldum iğne, sonrasında gece 3 te catlatma iğnesi yaptım. 36 saat sonra asilama yapıldı . Benim olmadi , tutmadı asilama malesef. Bu ay da 5 gün klomen kullandım. Yine catlatma iğnesi oldum. Bakalım bu ay olmazsa yine asilama yapılacak.

İğneyi kendiniz mi yapıyorsunuz. Ben normal popodan oluyorum gidip. 13 tane çok değil mi ya :KK57:
Bilmiyorum ki hepsini kullanacak mıyım haftaya kontrole gidince belli olur. Göbekten dedi bana ince iğne ucu verdi çatlatma iğnesi gibi incecik bununla göbekten yapın dedi

Ben kullandım geçen ay, 14 tane oldum iğne, sonrasında gece 3 te catlatma iğnesi yaptım. 36 saat sonra asilama yapıldı . Benim olmadi , tutmadı asilama malesef. Bu ay da 5 gün klomen kullandım. Yine catlatma iğnesi oldum. Bakalım bu ay olmazsa yine asilama yapılacak.
İnşallah bu ay bekletmeden gelir

İğneyi kendiniz mi yapıyorsunuz. Ben normal popodan oluyorum gidip. 13 tane çok değil mi ya :KK57:
canım bu tarz iğneler için ince iğne ucu vardır göbekten yapılır daha etkili olur eminmisin kaba etten yapılması gerektiğine yanlışlık olmasın

Alla alla bilmiyorımki bana hiç öyle ince uçlu bir iğne vermediler ☹️ şimdi dr a sorarım

Göbek ya da kol diye biliyorum ben de insülin gibi
Dr a sordum olur dedi kaba ettende ama eper göbekten olunuyorsa bem kendime vururum bidaha hastaneye git gel yapmak zorunda kalmam. İnce uçlu iğneyi eczaneden mi istiyoruz

Dr a sordum olur dedi kaba ettende ama eper göbekten olunuyorsa bem kendime vururum bidaha hastaneye git gel yapmak zorunda kalmam. İnce uçlu iğneyi eczaneden mi istiyoruz
Bana hastaneden verdiler ama eczanede de satılıyodur. Fotoğrafını atayım mı?

Eklentiler

• C56604EA-88BF-4A00-A20D-D775F49B2E15.webp
    C56604EA-88BF-4A00-A20D-D775F49B2E15.webp
    69,1 KB · Görüntüleme: 149
  • 13FC274F-49FC-4FDF-B99F-6F9FF8664985.webp
    13FC274F-49FC-4FDF-B99F-6F9FF8664985.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 177
Sağol canım dün aldım kendime yaptım göbekten ama çok acıdı ya hiç çatlatma iğnesi gibi değilmiş 😂

Back
X