Aşılama Fostimonla aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Doktora sormayı unuttum. Eczacıya sorunca kalçadan yapın dedi bizde acilde kalçadan yaptırdık. Doktora sordum cevap almadım daha doktor sadece aynı saatte olsun dedi başka bişey demedi. Kendiniz mi yaptınız iğneyi bana baya büyük enjeksiyon iğnesi koymuş içine göbeğime nasıl yapayım onu😏
Onu eczaneden istiycektiniz kucuk igne verin gobekten yapicam ben deseydiniz verirdi

Kalcadan dedi doktor bana doktorun ne diyosa onu yap ama bence kalcadan vurundugum icin hemen buyumedi yumurtam doktora demedim ama sanki gobekten olsam daha guzel etki ederdi
Sonuç olarak büyümedi mi peki yumurtanız istediği boyutta? Bende kalçadan yaptırdım korkuyorum da büyümez yine diye

Doktor göbekten yap derse cevap verince küçük uç alıp kendim yaparım
Bana doktor kendi verdi bir tane büyük üçlü enjektör var onunla sıvı olanı alıp toz şişe içine enjekte edip çalkalayip encektor içine çekiyorsunuz sonra o büyük ucu çıkarıp küçük ucu takip vuruyorsunuz

Siz kaç yıllık evlisiniz ne tedavi gördünüz şimdiye kadar
5yil olacagiz 2 senedir istiyoruz ama bizm cok degisik ya 2 senedin yakltsik 8 ayi bosa gecti esim varikosel ameliyatı oldu benim iyi olmasini bekledik degerlerin sonra femara kullandim bi 5 ay falan her ay buyudü ama tutmadi oyle olunca doktor hersey normal ama birde hsg cekelim sana dedi onuda cekimdim sivi gec dolmus ama acik tuplerin bi sorun yok dedi sanirim yapisiklik vardi hafif ondad gec doldu ama suan acik dedi ertesi ay rahim filminden dolayi yumurtAm kendi kendine gelisti ama catlamadi kist oldu ve dogum kontrol kullandim hapi 3 gun ictim biraktim yan etkileri oldu dokandi bana acillik oldum diger ay tedaviye basladik gine doktor dedi hemen asilama yapalim hsg sonrasi ilk 3 ay cok onemli dedi zaten tam 3 ayimdi yaptik tutmadi diger ay arkasindan bida asilama yaptirdik ama o ay tatile falan gittim yolculuk yaptim derken zaten tutmicagi belliydi 2 ay ovulasyon denedim iste tekrar asilama yaptirdim sonuc bekliyorum simdi baya uzun oldu 🤣🤣

Sonuç olarak büyümedi mi peki yumurtanız istediği boyutta? Bende kalçadan yaptırdım korkuyorum da büyümez yine diye
Bence siz başka bir doktora daha danışın aynı konuda bir diğer odadaki doktor farklı bir şey diyor ne yazıkki benim etrafımdaki herkes farklı markalar dahi hep göbekten oldu

Bana doktor kendi verdi bir tane büyük üçlü enjektör var onunla sıvı olanı alıp toz şişe içine enjekte edip çalkalayip encektor içine çekiyorsunuz sonra o büyük ucu çıkarıp küçük ucu takip vuruyorsunuz
Yarın en iyisi eczaneye gidip sorayım benim reçetede kasa yapılır yazmış belki de ondan kalçaya yaptılar direkt. Ovitrelleyi bile kola kalçaya yapanlar var bence çok da farketmiyor ama benimde bildiğim genelde hep göbekten yapılır bu tarz iğneler

Yarın en iyisi eczaneye gidip sorayım benim reçetede kasa yapılır yazmış belki de ondan kalçaya yaptılar direkt. Ovitrelleyi bile kola kalçaya yapanlar var bence çok da farketmiyor ama benimde bildiğim genelde hep göbekten yapılır bu tarz iğneler
Yani sorun herkes kendi derdini bilir kimse sizin için siz kadar uğraşmaz bu kadar para verip bu kadar zorluk çekip bir şeyi kaçırmayin kulağı arkadan dolandirip tutmanın anlamı yok ki

5yil olacagiz 2 senedir istiyoruz ama bizm cok degisik ya 2 senedin yakltsik 8 ayi bosa gecti esim varikosel ameliyatı oldu benim iyi olmasini bekledik degerlerin sonra femara kullandim bi 5 ay falan her ay buyudü ama tutmadi oyle olunca doktor hersey normal ama birde hsg cekelim sana dedi onuda cekimdim sivi gec dolmus ama acik tuplerin bi sorun yok dedi sanirim yapisiklik vardi hafif ondad gec doldu ama suan acik dedi ertesi ay rahim filminden dolayi yumurtAm kendi kendine gelisti ama catlamadi kist oldu ve dogum kontrol kullandim hapi 3 gun ictim biraktim yan etkileri oldu dokandi bana acillik oldum diger ay tedaviye basladik gine doktor dedi hemen asilama yapalim hsg sonrasi ilk 3 ay cok onemli dedi zaten tam 3 ayimdi yaptik tutmadi diger ay arkasindan bida asilama yaptirdik ama o ay tatile falan gittim yolculuk yaptim derken zaten tutmicagi belliydi 2 ay ovulasyon denedim iste tekrar asilama yaptirdim sonuc bekliyorum simdi baya uzun oldu 🤣🤣
Hemen hemen aynı hikayelerimiz😂 benimde eşimde varikosel çıktı ama ameliyat gerek görmemiş doktoru. Sperm sayısı iyi olunca. Benimde Hsgden sonra kist oldu doğum kontrol ilacı verdi 2 ay acillik oldum resmen migren tarzı baş ağrısı yaptı ama bırakmadım ilacı bitirdim. Sonra kendiliğinden 2 yumurtamın geliştiğini gördü hemen aşılama yapalım dedi içimden bi his ikiz olacak filan tamam dedim tutmadı😒 doktorumu değiştirdim bununla ne yapıcaz bakalım😂

Hemen hemen aynı hikayelerimiz😂 benimde eşimde varikosel çıktı ama ameliyat gerek görmemiş doktoru. Sperm sayısı iyi olunca. Benimde Hsgden sonra kist oldu doğum kontrol ilacı verdi 2 ay acillik oldum resmen migren tarzı baş ağrısı yaptı ama bırakmadım ilacı bitirdim. Sonra kendiliğinden 2 yumurtamın geliştiğini gördü hemen aşılama yapalım dedi içimden bi his ikiz olacak filan tamam dedim tutmadı😒 doktorumu değiştirdim bununla ne yapıcaz bakalım😂
Hayırlısı olsun inşallah

Bitane buyudu ama gec buyudu ocak 1 de catlamasi gereken yumurta ocak 7 de catladi
Kız incir yesem bolbol etki etmez mi 2 3 günde 😂 benim normalde çok yumurta olur çatlama problemim var diye bırakmıştım incir kürünü devam mı etsem yine

Ay cidden ayni benim esiminde sayi hiz harekette sotun yoktu morfoloji dusuktu sadecev%3 tü ama grade 3 varikoseldi tek tarafli

Maalesef doktorlar çok az konuşuyor aşırı yoğunlar ve ilgilenende çok az😞
Evet siz biraz baskın olup bu konuda bir bilginiz olduğunu gostermezseniz dediklerine inandirip yollamak peşindelee ben de kalçadan mi demiştim göbekten olacaksın daha kolay sonuç veriyor demişti ki yedinci günde yumurtalarim büyümüş kalan altı iğneyi hastahaneye bırakmıştım bunda da vardır bir hayır belki göbeğe donerseniz sonuç değişir kimse kimsenin karşısına sebepsiz çıkmaz ben buna inanıyorum

Back
X