- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.041
- 748
Genç erkekler olgun kadınlardan hoşlanır. Çünkü olgun kadın şımarıklıklarını geride bırakmış, sıcak, samimi sevecen, kaprissiz, deneyimli, bakımlı ve hoşgörülüdür. Erkekler genç eşlerine kendi istediklerini bile rahatca söyleyemez yanlış anlaşılmakdan korktukları için. Olgun kadın genç bir erkek için özgürlük demektir. Buradaki kadınların ne derece tutucu olduklarını biliyorum. Daha eşinin sperminden tiksinen kadınlar var. Oral asla yapmam diyen. Vs. Cinselliği çok sınırlı yaşayanlar. Bence kendinizi biraz aşmaya çalışırsanız eşleriniz de başka arayışlara girmez. Azıcık yaratıcı ve şuh olmak erkekleri cezbeder. Öbür türlü klasik metodlar bir yere kadar. Kadın yatakda geyşa, mutfakda aşcı...olmalı. en önemli olan ise konuşabilmek. Anlaşmak için önce kendini karşı tarafa çekinmeden ifade edebilmelisin. Başka türlü olmaz. Konuşamayan çiftler özgür ve tatmin edici bir cinsellik ve birliktelik yaşayamazlar. Kadın ve erkek. Her iki tarafta cinselliğin konya ovası kadar geniş bir kültürü olduğunu bilerek hareket etmeli![]()
Bakire bir kadın için fazla iddialı sözler bunlar teyze. Ben bakireyken pipinin tam konumunu bile bilmiyordum. Oral falan vuhuu.