Neden hep yapayım. Yapsam yapardım zaten önceden de. Elimde internet var, dışarda erkekler, iş çevremde adamlar..ben bçyle bir şey düşünüp planlamadım. Tamamen doğaçlama kendiliğinden gelişti.böyle bir şeye asla müsade etmedim daha önce. Benimle ilgilenen çok oldu. Ayrıca profilimde, facemde bir tane fotoğramı kimse bulamaz. Öyle arayışlarım olsa bir fotoğrafa bakar. Sadece siyasi ve kedi köpeklerle ilgili paylaşımlarım var. Günlük yaşantımda erkeklere mesafeliyim ve dostluk kurmam. Günaydın, merhaba o kadar. Sadece bu bey ile yazışmaya başladım. Gizli saklı şeylerden hoşlanmadığım için, canım sıkıldı ve eşime söyledim. Bir bey var, mesajlaşıyoruz ve çok eğleniyorum diye bana ne dedi, istediğin gibi yazabilirsin. O da evliliğnde mutlu değildi. Ayrıca oda planlamamıştı. Kendiliğinden gelişti konu. Ben engelledim evet gözüme daha hoş görünseydi devam etirecektim. Benim evli olmam ve onun evli olmuş olması bana bir şey ifade etmedi. Zaten mutsuz giden evliliğinin sebebi ben değildim. Belki ikiöizde wşlerimizden bağlarımızı koparrıp mutlu olacaktık, hayal ettiğimiz gibi bir karavan alıp dünyayı gezecektik. Kedilerimle tabi. Onlarsız olmazdı. Belkide biraz daha sohbet edip yavaş yavaş soğuyacaktık birbirimizden. Her şey mümkündü yani. Sadece bu planlanmış bir şey değildi. Haydi kendime nir arkadaş arayayım, belamı bulayım gibi değil. Öyle olsa şimdi burda vakit kaybedeceğime arkadaş sitelerinde takılıyor olurdum. Ben sadece aşk yaşadım kısa bir süreliğine. Ve kafamdaki profil gerçekdeki prodilden çok farklıymış. Bunun şokunu üzerimden atmak için burada konu açtım. Siz olayı eşlerimiz açısından değerlendirdiniz. Kendi bakış açınızla değerlendirdiniz. Benimle empati yapamadınız, sadece yargıladınız. İnsan birini yargılarsa aynı hataya düşmeden ölmezmiş. Yani hayat size ne getirir bilemezSiniz. Bende ahkam kesmeyi çok iyi bilirdim ama tecrübeler insana başka şeyler öğretiyor.