• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fotoğraf çekilmeme karışıyor

Hele bir mesleğinizi elinize alın bir daha ne kısmetler çıkacak. Az ile yetinmek durumunda değilsiniz, kıymetinizi bilin.

Klasik “küfrediyor ama çok emek verdim saçlarım süpürge oldu süpürge terkedemem” moduna girmeyin lütfen.

Evlilikler bile haftalar içinde bitebiliyor, ne sevgililik ne nişan? 😂

Mezuniyet için fotoğraf çekimine gideceğim. Erkek arkadaşım gelmiş bir erkeğin önünde domalacaksın şunu yapacaksın bunu yapacaksın ben istemiyorum gitmeyeceksin diyor. Ya herkes çekiliyor yapma etme diyorum dinlemiyor. Millete bacak şov yapacaksın, or..sun falan dedi. Fotoğrafcı evli karı koca beraber çekim yapıyorlar. Ben tek de gitmiyorum babam ve kardeşim de geliyor. 3 kız fotoğraf çekileceğiz başka erkek de yok neden böyle yapıyor anlamıyorum.
Hayatımda ilk defa mezuniyet fotoğrafı çekileceğim için ne kadar hevesliydim nasıl mutluydum bir bilseniz. Hevesimi kursağımda bıraktı çok üzüldüm.
Vee tehlike geliyorum diyordu.......

aynen boynuzu affeden domalmayı da affeder.
kendine saygısı olmayan için sıkıntı değil.

Bir de şaşırmış, şok olmuş, daha önce hic böyle şeyler yaşamamış gibi koştur koştur konu açmış.

Ben okurken şaşırmadım, burda anlattigi profilin normal davranislari bunlar, hanimkizimiz neyi dert etti su an onu anlamadim.

Aynısını dedim
İlişki dediğin birbirini desteklemektir sen beni nir kere bile desteklemedin neden benim için bu kadar özel olan bir konuda bana böyle kötü davranıyorsun dedim
Ki inanın rahatsız olmasın diye özel yer seçtim kalabalıktan uzak durmaya çalıştım herkes kızlı erkekli staj arkadaşları ile çekilirken ben 3 kız olalım dedim
Ve eminim ki kendisi benim yerimde olsa kızlı erkekli arkafaş grubuyla giderdi o kadar eminim
en güzel senelerini böyle gereksiz adamlar yüzünden bir şeyler içinde ukde kalacak şekilde harcama.

Valla aynılarını babaları etse evden kaçarlar.
Sevgilileri edince tatlı geliyor demek ki.
Hayır bir de habire konu açıp kendilerine güldürüyorlar

çocuk elin adamlarının karşısında domalacaksın demiş konu sahibesi hevesim kursağımda kaldı diye dertlenmiş.
gülünmeyecek gibi değil ki..
toto fantezisi var zaar çocuğun fotoğraf çekimiyle domalmayı bağdaştırmış aklına başka mantıklı açıklama gelmedi🙄🤣

Sana böyle davranmasına hakaret etmesine şaşırmadım, ama senin bunlara rağmen onunla beraber olmana şaşırdım. Sevgili olamayan adam eş mi olacak sana? O zaman da kapıya çıkma perdeyi çekme onunla konuşma bununla konuşma diye engeller koyacak. Er ya da geç bu ilişki bitecek ve sen çekemediğin mezuniyet fotoğraflarına yanacaksın. Yazım etme.

Helal olsun böyle yüce gönüllü tuttuğunu koparan gençlerimize.
Doktormuş hanım kızımız bir de...
Burada okuduğum konulardan sonra doktor olması beni şaşırtmadi açıkçası.
Bir insan kendine değer vermiyorsa, sevgilisinin olmasını herşeyin önünde tutuyorsa ne okursa okusun ne olursa olsun, böyle rezil rüsva ediyor kendisini.

Böyle ruh hastalarını sevdiğini zanneden kadınlar, kendilerini azıcık bile sevmiyordur ya. Nasıl bir ailede yetiştiler, nasıl muamele gördüler diye düşünüyor insan o aşamada. Valla sinirlenmek mi daha ağır basıyor üzülmek mi bilmiyorum ama cidden okuyunca bile nefesim kesiliyor. Bu mudur yani bir kadının kendine layık gördüğü davranış şekli?
Muhtemelen konular fake. Pandemi sürecince canı sıkılan buraya geldi. Çünkü böyle bir adamı sevgilisi yapan kadında mantık aramam ben. Yoktur çünkü. Eee mantık aramayacağımız insan nasıl üniversite bitirip mezun oluyor onu da Anlamadım. Belki de ilkokul mezuniyeti falandır. 😬

Eski sevgilim demek istediniz herhalde. Biri bana o... diyecek onun alnını karışlarım. Ama benim böyle dedigime bakmayın aşk her hatayı affeder. Evlenin sakın kaçırmayın ben sizi kıskandığım için böyle konuştum :KK45:

Mezuniyet için fotoğraf çekimine gideceğim. Erkek arkadaşım gelmiş bir erkeğin önünde domalacaksın şunu yapacaksın bunu yapacaksın ben istemiyorum gitmeyeceksin diyor. Ya herkes çekiliyor yapma etme diyorum dinlemiyor. Millete bacak şov yapacaksın, or..sun falan dedi. Fotoğrafcı evli karı koca beraber çekim yapıyorlar. Ben tek de gitmiyorum babam ve kardeşim de geliyor. 3 kız fotoğraf çekileceğiz başka erkek de yok neden böyle yapıyor anlamıyorum.
Hayatımda ilk defa mezuniyet fotoğrafı çekileceğim için ne kadar hevesliydim nasıl mutluydum bir bilseniz. Hevesimi kursağımda bıraktı çok üzüldüm.
Ayrılın.

Allah askına ne işin var böyle bir geri insanla .. ilerde evlenicen bide ha bire konu acacan yok söyle dedi yok böyle yaptı 🤬🤬
Senin baban sana öyle davranmıyorsa neden illa hayatına edecek birini buluyorsun ?

Bu filmin bir de korku- gerilim versiyonu olabilir imzalar atılırsa.

Bu adam o imzayı atmaz, konu sahibi ayrılmazsa büyük ihtimalle adam aldatıp konu sahibini bırakacak. Hele ilişki 2-3 yıllıksa bu olasılık daha da yüksek.

Her erkek bu küfrü ettiğinde bir hanımın onu terkedeceğini bilir, başka erkek bu lafı etse olay hapse bile gidebilir.

Adamın bir ayağı zaten dışarıda.
Aileler zorluyor olsa ondan cesaret alıyor diyeceğim o da yok.

Aynısını dedim
İlişki dediğin birbirini desteklemektir sen beni nir kere bile desteklemedin neden benim için bu kadar özel olan bir konuda bana böyle kötü davranıyorsun dedim
Ki inanın rahatsız olmasın diye özel yer seçtim kalabalıktan uzak durmaya çalıştım herkes kızlı erkekli staj arkadaşları ile çekilirken ben 3 kız olalım dedim
Ve eminim ki kendisi benim yerimde olsa kızlı erkekli arkafaş grubuyla giderdi o kadar eminim

Bana o kelimeleri kullanan adam o telefonu operasyonla aldırır vücudundan. Siz bir de "yhaa neden beni desteklemiyorsun balım? Neden bana kötü davranıyorsun aşkitooom?" mu dediniz?
Sizce karşınızdaki vatandaş herhangi bir kelime topluluğunu anlayacak kapasitede mi?

İntikam için biriyle olmuşmuş. Yediniz mi bunu?
Kendisi sizin arkanızdan iş çevirdiği için basit bir fotoğraf çekimini herkesin üstünde krem şantiyle gezdiği fantastik bir ortam olarak hayal ediyor.
Aklı fikri orada belli ki. Aklı fikri orada olan insan da aranıp durur.
Aradığını bulana kadar kum torbası olacaksanız siz bilirsiniz.

çocuk elin adamlarının karşısında domalacaksın demiş konu sahibesi hevesim kursağımda kaldı diye dertlenmiş.
gülünmeyecek gibi değil ki..
toto fantezisi var zaar çocuğun fotoğraf çekimiyle domalmayı bağdaştırmış aklına başka mantıklı açıklama gelmedi🙄🤣
Fotograf çekilirken domalacağını nasıl düşünmüş..
Mezuniyet fotusu çektirirken yüzüm tek derdim yüzümdü g... değil.

Bu adam o imzayı atmaz, konu sahibi ayrılmazsa büyük ihtimalle adam aldatıp konu sahibini bırakacak. Hele ilişki 2-3 yıllıksa bu olasılık daha da yüksek.

Her erkek bu küfrü ettiğinde bir hanımın onu terkedeceğini bilir, başka erkek bu lafı etse olay hapse bile gidebilir.

Adamın bir ayağı zaten dışarıda.
Aileler zorluyor olsa ondan cesaret alıyor diyeceğim o da yok.
Ama konu sahibinin yapışkanlığını, gurursuzluğunu, kendine değer vermemesini, erim de erim zihniyetini atlamayın derim.

Şu leş zihniyette bir tipi kapıma k.pek diye bağlamam kurban olsun kediye köpeğe vallahi onlar bunun gibi tiplerden bin kat duyarlı akıllı :KK53:
Size gelince hak ediyorsunuz gitmeyin efendim sizde evinizde usul usul oturun ne demek foti çekinmek falan :deli:

Back
X