Anket Fotoğraf çektirmekten, poz vermekten hoşlanır mısınız?

Fotoğraf çektirmekten, poz vermekten hoşlanır mısınız?

• Ankete Katılan
    253
evet bayılıyorum fotoğraf çektirmeye ayrıca kendini beğenmişlik gibi olmasında çok fotojeniğim en kötü halimde bile süper çıkabiliyorum resimlerde

ben nefret ederim
vesikalık çektirmek bile bana işkence gelir eyvahedigeldismile
bu yüzden de çok az fotoğrafım vardır :teytey:

cektirmekten cok cekmeyi seviyorum
cunku fotolarda coook farkli cikiyorum

Fotoğraf çektirmeyi severim,ama son zamanlarda kamerayı tercih ediyorum.Daha eğlenceli,doyamıyorum izlemeye.:roflol:

Hiççççççççç fotojenik değilim hemde hiç :umursamaz:
Bende daha çok kamerayı tercih ediyorum .Aaaaaaaaa bir de son zamanlarda herkes arkadaşlarıyla orada burada çektirdiği fotoğrafları facede yayınlar oldu .Ayyyyy hiç hoşlanmam öyle şeylerden o yüzden kimseyle fotoğraf çektirmemeye özen gösteriyorum .

çok severim fotoğraf çekilmeyi ve hatta çekmeyide. her anın bir fotoğrafı olsun isterim hele bu aralar hastalık oldu markete bile insem makna yanımda iniyorum her an güzel bişey görürümde çekerim diye. kocişim bıktı artık benim resimlerimi çekmekten. çarşıya çıkıyoruz nerde güzel bi yer görsem önünde durup fotoğrafımı çek diyorum. allahım yaa yinemi diyor. çokta fotojeniğim ayrıca özellikle kendimi çektiğim zamanlarda.

Hiççççççççç fotojenik değilim hemde hiç :umursamaz:
Bende daha çok kamerayı tercih ediyorum .Aaaaaaaaa bir de son zamanlarda herkes arkadaşlarıyla orada burada çektirdiği fotoğrafları facede yayınlar oldu .Ayyyyy hiç hoşlanmam öyle şeylerden o yüzden kimseyle fotoğraf çektirmemeye özen gösteriyorum .

Malesef ben de hiç fotojenik değilim. senağlama

Facebook konusunda da katılıyorum. hiç sevmediğim bir olay. vereliniortak

Back
X