Anket Fotoğraf çektirmekten, poz vermekten hoşlanır mısınız?

Fotoğraf çektirmekten, poz vermekten hoşlanır mısınız?

• Ankete Katılan
    253
Nayynn. Genellikle hiç güzel çıkmıyorum fotolarda, şaşırtıcı olarak sadece vesikalıkta güzel çıkarım.

Fotoğraf çekmeyi severim de çekilmeyi sevmiyorum. Hem fotojenik değilim hem de fotoğraflarda çok kötü çıkıyorum :/

nefret ederim ama kocam ergen gibi şak şak şak habire fotomuzu çeker

Bayılırım O sırada dünyanın en çirkin halinde bile olsam bunlar anı olarak kalıyor çünkü.

Evet sevgilimle çekinmeyi çok severim ama ağır abi sağolsun binbir nazla ikna ediyorum onda da 1-2tanesinde gülüyor diğerlerinde suratı düşmeye başlıyor neymiş 1günde 50 foto çekilir miymiş bende foto çekme hastalığı varmış yememiş içmemiş araştırmış foto çekme hastasısın sen aşkım psikologlar açıkladı diyor

Kararsızım.

Eskiden kimsenin çekmesine izin bile vermezim, eşim dahil. Ama artık gezerken özçekim yapıyoruz, kendim çekmem şartıyla. Mükemmel açıyı sadece kendim yakalayabilirim :)

Etrafı çekmekten de bazen utanıyorum insanlardan dolayı (durup izliyor bazıları) ama çevrede pek kimse yoksa rahat rahat çekebiliyorum.

Utangacımdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…