Malesef kimyasal oldu marta kaldi bebek hayaliMerhaba. Benim de 3 gün var ve aynı şekilde cıktı. Sonucunuz ne oldu acaba?
Kac dakikada çıktı cizgiMerhaba kızlar adete 7 gün var ovülasyondan 9 gün sonra varmı sizce birşey hayalet gibi bi çizgi gördüm de sabah
Evet canım var gibi kaç dk da çıktı bu sonuçMerhaba kızlar adete 7 gün var ovülasyondan 9 gün sonra varmı sizce birşey hayalet gibi bi çizgi gördüm de sabah
5 dakika içindeKac dakikada çıktı cizgi
5 dakika içindeEvet canım var gibi kaç dk da çıktı bu sonuç
Var canm o zaman bence yine de yarın tekrarla derim ilk idrar ile5 dakika içinde
Aynen sabah birdaha yapayım çok teşekkürlerVar canm o zaman bence yine de yarın tekrarla derim ilk idrar ile
Rica ederim inşallah vardırAynen sabah birdaha yapayım çok teşekkürler
sen orada ne görüyorsun iki çizgi mi ?Benimde 3 gun var adete testim boyle çıktı varmidir acaba 2 dakika içinde aldim bu sonucu
merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına al bebişini. ben 10 gün önce çatlatma iğnesi vuruldum bugün baş dönmem var acaba hamile olabilir miyim ?Merhaba arkadaşlar hepinizin işine yarıycak ve kendi yaşadığım şeyleri yazıcam. Testleri profile koyuyorum adetten önce 6 5 4 3 1 gün kala yaptığım testler.
Bende pko vardı 35 günde bir regl oluyordum dolayısıyla yumurtlama günlerini tam bilmiyordum eşimde asker olduğu için düzenli bir evlilik hayatımız yoktu 5 ayda bir 4 ayda bir geliyordu ovulasyon testini denemeye karar verdim. Bu ay ilk kez ocak 20 de yumurtlamayı gördüm ocak 15 ve ocak 28 hergün olmak üzere bu günleri değerlendirdik.
23 ocak sağ kasımda ağrı hissettim
26 ocakta hafif baş dönmesi yaşadım şekerim düştü sandım
Adetime daha 10 11 gün vardı adet olacakmışım gibi sancılarım başladı
İlk testi adetime 6 gün kala yaptım kimsenin göremediği birtek benim gördüğüm silik çizgi vardı :)
Daha sonra gittim acile gebelik testi yaptırmak istediğim söyledim idrarla baktılar ve negatif çıktı bütün umudum kırılmıştı.
Bu aradada sancılarım sürekli yokluyordu beni gögüslerimde hiç hissetmediğim sızlamalar vardı.
Öyle olunca ben testleri hergün yapmaya başladım profildede olduğu gibi çift çizgiyi adete 1 gün kala çok şükür gördüm bite hcg de 65.
Hiçbir zaman umudunuzu kaybetmeyin dua edin benin düzenli bir evlilik hayatım bile yoktu üstelik pko vardı rabbim nasip etti inşAllah şimdi sıra kesesini ve bebeğimi ğörmede sonrada kalp atışlarını duymada rabbim herkesin gönlüne göre versin. İsteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın sağ salim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. ❤❤
2 3 gün sonra test yapmanızı öneririm baş eğer varza belli olacaktırmerhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına al bebişini. ben 10 gün önce çatlatma iğnesi vuruldum bugün baş dönmem var acaba hamile olabilir miyim ?
teşekkür ederim. dualarınızı eksik etmeyin2 3 gün sonra test yapmanızı öneririm baş eğer varza belli olacaktır
İyi akşamlarMerhaba arkadaşlar hepinizin işine yarıycak ve kendi yaşadığım şeyleri yazıcam. Testleri profile koyuyorum adetten önce 6 5 4 3 1 gün kala yaptığım testler.
Bende pko vardı 35 günde bir regl oluyordum dolayısıyla yumurtlama günlerini tam bilmiyordum eşimde asker olduğu için düzenli bir evlilik hayatımız yoktu 5 ayda bir 4 ayda bir geliyordu ovulasyon testini denemeye karar verdim. Bu ay ilk kez ocak 20 de yumurtlamayı gördüm ocak 15 ve ocak 28 hergün olmak üzere bu günleri değerlendirdik.
İlk testi adetime 6 gün kala yaptım kimsenin göremediği birtek benim gördüğüm silik çizgi vardı :)
Daha sonra gittim acile gebelik testi yaptırmak istediğim söyledim idrarla baktılar ve negatif çıktı bütün umudum kırılmıştı.
Bu aradada sancılarım sürekli yokluyordu beni gögüslerimde hiç hissetmediğim sızlamalar vardı.
Öyle olunca ben testleri hergün yapmaya başladım profildede olduğu gibi çift çizgiyi adete 1 gün kala çok şükür gördüm bite hcg de 65.
Hiçbir zaman umudunuzu kaybetmeyin dua edin benin düzenli bir evlilik hayatım bile yoktu üstelik pko vardı rabbim nasip etti inşAllah şimdi sıra kesesini ve bebeğimi ğörmede sonrada kalp atışlarını duymada rabbim herkesin gönlüne göre versin. İsteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın sağ salim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. ❤❤
İyi akşamlarMerhaba arkadaşlar hepinizin işine yarıycak ve kendi yaşadığım şeyleri yazıcam. Testleri profile koyuyorum adetten önce 6 5 4 3 1 gün kala yaptığım testler.
Çatlamayı görmüşsünüz inşAllah tutmuştur adet belirtileri 3 4 gün önceden başlarken gebelik olunca adetten 8 9 gün önce kasık ağrıları başlıyorİyi akşamlaryazınızda kendimi gördüm.
İyi akşamlaryazınızda kendimi gördüm. Bende 33-34 günde bir adet oluyorum. Benim eşim de asker. Çok nadir görüşebiliyoruz. Bende bu ay ovulasyon denemesine karar verdim. Yaptım da ama 15. Günden itibaren yaptım. Benim ovulasyon testlerime bakar mısınız rica etsem? Adet başlangıcım 11 Mart gözüküyor ama bende de inanılmaz kaşık ağrısı var. Göğüslerde de şişkinlik ve acı birde bel ağrısı ama sadece bunlar var adet olavakkendr ağırır ama sanki çok erken başladı. Sanki adet oldum olacakmışım gibi geliyor
Bisey yazmamissiniz ama gebelik testimi bu
EvetBisey yazmamissiniz ama gebelik testimi bu
Beklemis gibi duruyor ama sonuc 5 dakika icinde ciktiysa hamilelik var gibi duruyor
Bu sonuç kaç dk içinde çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?