Fotoğraf koyuyorum adet öncesi gebelik testi

Dayanamadım gittim yaptırdım, 6.9 çıktı

Bencede gitmelisin. Birde kaset testler daha güvenilir. Ama sende baya iyi cikmis cizgi hayalet filan degil yani hadi bakalim hayırlı haberlerle gel geri

Aaa cok sınır cikmis kullandigin testin markasi neyki bu kadarcik hcgyi algilamis. Soylemeye dilim varmıyor ama umarim kimyasal degildir canim
Artı Med di sanırım, evet benimde korkum o, kasık ağrısı var

Canim suanda 10 haftalik hamileyim cok şükür
Ayyyy çok sevindim ya çok mutlu oldum gerçekten darısı benim başıma inşallah ne gibi belirtiler oldu canım bende haftaya bugün test yapacağım her hangibi bir belirtim Yok

Ayyyy çok sevindim ya çok mutlu oldum gerçekten darısı benim başıma inşallah ne gibi belirtiler oldu canım bende haftaya bugün test yapacağım her hangibi bir belirtim Yok
Valla kuzum bi hafta öncesi ara ara hafif bas agrisi belsirt agrisi birde uyku hali vardi cok bi belirtim yoktu cok hafifte goguslerim dolgunlasti bata 8 gun kalada cok acik pembe akintiyla beraber akintim oldu yerlesmeydi sanirim

Adete yaklastigim gunlerde yazdigim belirtiler artti hafiften kasıklarımda batmada basladi

Adete yaklastigim gunlerde yazdigim belirtiler artti hafiften kasıklarımda batmada basladi
Kızlar merhaba benim, 21 nisanda reglim bitti 22 sini değerlendirdik aradan 5 gün geçti afedersiniz silince akıntının içerisinde hafif saç inceliğinde pembemsi akıntı gördüm ondan sonra yıkandım adetten kalma sökülme sandım ertesi akşam tekrardan hemen hemen aynı şekilde lekeye rastladım ve dört gündür sahuru zor yapıyorum afedersiniz ama sahurdan yarım saat sonra hemn istifra ediyorum ve bugün başlayan ayağa kalkınca hafif tatlı baş dönmeleri yaşadım bir kaç kere sizce bu kadar erken döllenme veya yerleşme olur mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim Allah razı olsun şimdiden

Canim adetin uzunmu sürüyor oructa mide şaşırıyor kendini tansiyonunda düşüyor ama hamilrlikte olabilir gunde iki öğüne indigi icin yemek yemen o yuzden erken dönemde kusma belirtisi yaşıyor olabilirsin. Ben suan 11 haftalik hamileyim doktorum oruc tutma kusmaya baslarsin dedi yani oruc hamileysen eger etkiler. Adetin uzun suruyorsa hamile olabilirsin test yaptinmi hic

Normalde evlendikten sonra değişti 33-35 gündü ama bu ay 10 gün erken oldum kuzum o yüzden erkende yumurtlamış olabilirim diyorum kendi kendime hayır hiç test yapmadım sadece kafamı karıştıran o gelen lekeler iki gün geldi iki kez sadece sonra durdu şuan kasığımda doluluk var dediğim gibi 5 gündür kusuyorum. Dediğin gibi de olabilir vallahi İnşallah vardırr aylardırrr deniyoruz yorulduk Rabbim tutup kaldırsın inşallah güzel haberle

Bence git kan ver yada evde bi test yap aklinda soru işareti kalmasın

Mrblr. Kizlar adetime 3gun kaldi sabh ilk idrarla test yaptim markasi albi. Silik cizgiyi gordum. Yine bitane yaptim albi. Test oda cikti ayni. Bu marka güvenilirmi dün yumurtlamadan sonra 10ncu gunumdu test yaptm bisey cikmadi. Bugun cikti. Baya belirtim var buarada

Bunu yazdgnz zaman hamılemıydınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…