- 22 Nisan 2021
- 88
- 78
- 3
- 34
Dayanamadım gittim yaptırdım, 6.9 çıktıAslında ben kadın doğum alanındayım biliyorum herşeyi sadece bu testler ne kadar güvenilir onu kestiremiyorum tabi ki HCG önemli olan da yasağa denk geldik, acile de bu yüzden gidip rahatsızlık vermek istemedim ama en doğrusu gitmek yoksa saatler geçmiyor
Bencede gitmelisin. Birde kaset testler daha güvenilir. Ama sende baya iyi cikmis cizgi hayalet filan degil yani hadi bakalim hayırlı haberlerle gel geriAslında ben kadın doğum alanındayım biliyorum herşeyi sadece bu testler ne kadar güvenilir onu kestiremiyorum tabi ki HCG önemli olan da yasağa denk geldik, acile de bu yüzden gidip rahatsızlık vermek istemedim ama en doğrusu gitmek yoksa saatler geçmiyor
Aaa cok sınır cikmis kullandigin testin markasi neyki bu kadarcik hcgyi algilamis. Soylemeye dilim varmıyor ama umarim kimyasal degildir canimDayanamadım gittim yaptırdım, 6.9 çıktı
Artı Med di sanırım, evet benimde korkum o, kasık ağrısı varAaa cok sınır cikmis kullandigin testin markasi neyki bu kadarcik hcgyi algilamis. Soylemeye dilim varmıyor ama umarim kimyasal degildir canim
Kimyasal ne yazık kiAaa cok sınır cikmis kullandigin testin markasi neyki bu kadarcik hcgyi algilamis. Soylemeye dilim varmıyor ama umarim kimyasal degildir canim
Olsun kuzum genelde kinyasalin ertesi ayi sağlıklı gebelik oluşuyor allahim sanada nasip etsin inşallahKimyasal ne yazık ki
Olsun kuzum genelde kinyasalin ertesi ayi sağlıklı gebelik oluşuyor allahim sanada nasip etsin inşallah
Ayyyy çok sevindim ya çok mutlu oldum gerçektenCanim suanda 10 haftalik hamileyim cok şükür
Ne gibi bir belirtin var canımSabah tekrar yaptım daha silikti
Kimyasal düşükle sonuçlandı. Yapılan testler siliklesiyorsa HCG düşüyor demektir. Sol kasık ağrısı 1 gün çektim, betam 6.69 du o gece kanamam başladı sonra da 4 e düştüNe gibi bir belirtin var canım
Valla kuzum bi hafta öncesi ara ara hafif bas agrisi belsirt agrisi birde uyku hali vardi cok bi belirtim yoktu cok hafifte goguslerim dolgunlasti bata 8 gun kalada cok acik pembe akintiyla beraber akintim oldu yerlesmeydi sanirimAyyyy çok sevindim ya çok mutlu oldum gerçektendarısı benim başıma inşallah ne gibi belirtiler oldu canım bende haftaya bugün test yapacağım her hangibi bir belirtim Yok
Adete yaklastigim gunlerde yazdigim belirtiler artti hafiften kasıklarımda batmada basladiAyyyy çok sevindim ya çok mutlu oldum gerçektendarısı benim başıma inşallah ne gibi belirtiler oldu canım bende haftaya bugün test yapacağım her hangibi bir belirtim Yok
Kızlar merhaba benim, 21 nisanda reglim bitti 22 sini değerlendirdik aradan 5 gün geçti afedersiniz silince akıntının içerisinde hafif saç inceliğinde pembemsi akıntı gördüm ondan sonra yıkandım adetten kalma sökülme sandım ertesi akşam tekrardan hemen hemen aynı şekilde lekeye rastladım ve dört gündür sahuru zor yapıyorum afedersiniz ama sahurdan yarım saat sonra hemn istifra ediyorum ve bugün başlayan ayağa kalkınca hafif tatlı baş dönmeleri yaşadım bir kaç kere sizce bu kadar erken döllenme veya yerleşme olur mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim Allah razı olsun şimdidenAdete yaklastigim gunlerde yazdigim belirtiler artti hafiften kasıklarımda batmada basladi
Canim adetin uzunmu sürüyor oructa mide şaşırıyor kendini tansiyonunda düşüyor ama hamilrlikte olabilir gunde iki öğüne indigi icin yemek yemen o yuzden erken dönemde kusma belirtisi yaşıyor olabilirsin. Ben suan 11 haftalik hamileyim doktorum oruc tutma kusmaya baslarsin dedi yani oruc hamileysen eger etkiler. Adetin uzun suruyorsa hamile olabilirsin test yaptinmi hicKızlar merhaba benim, 21 nisanda reglim bitti 22 sini değerlendirdik aradan 5 gün geçti afedersiniz silince akıntının içerisinde hafif saç inceliğinde pembemsi akıntı gördüm ondan sonra yıkandım adetten kalma sökülme sandım ertesi akşam tekrardan hemen hemen aynı şekilde lekeye rastladım ve dört gündür sahuru zor yapıyorum afedersiniz ama sahurdan yarım saat sonra hemn istifra ediyorum ve bugün başlayan ayağa kalkınca hafif tatlı baş dönmeleri yaşadım bir kaç kere sizce bu kadar erken döllenme veya yerleşme olur mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim Allah razı olsun şimdiden
Normalde evlendikten sonra değişti 33-35 gündü ama bu ay 10 gün erken oldum kuzum o yüzden erkende yumurtlamış olabilirim diyorum kendi kendime hayır hiç test yapmadım sadece kafamı karıştıran o gelen lekeler iki gün geldi iki kez sadece sonra durdu şuan kasığımda doluluk var dediğim gibi 5 gündür kusuyorum. Dediğin gibi de olabilir vallahiCanim adetin uzunmu sürüyor oructa mide şaşırıyor kendini tansiyonunda düşüyor ama hamilrlikte olabilir gunde iki öğüne indigi icin yemek yemen o yuzden erken dönemde kusma belirtisi yaşıyor olabilirsin. Ben suan 11 haftalik hamileyim doktorum oruc tutma kusmaya baslarsin dedi yani oruc hamileysen eger etkiler. Adetin uzun suruyorsa hamile olabilirsin test yaptinmi hic
Bence git kan ver yada evde bi test yap aklinda soru işareti kalmasınNormalde evlendikten sonra değişti 33-35 gündü ama bu ay 10 gün erken oldum kuzum o yüzden erkende yumurtlamış olabilirim diyorum kendi kendime hayır hiç test yapmadım sadece kafamı karıştıran o gelen lekeler iki gün geldi iki kez sadece sonra durdu şuan kasığımda doluluk var dediğim gibi 5 gündür kusuyorum. Dediğin gibi de olabilir vallahiİnşallah vardırr aylardırrr deniyoruz yorulduk Rabbim tutup kaldırsın inşallah güzel haberle
Kuzum zamanım olmuyor ki bugün yine çok az üç nokta pembe leke gördüm ya kafam allak bullak gerçekten bekliyim dimiBence git kan ver yada evde bi test yap aklinda soru işareti kalmasın
Canim bi test al bari evde yapsrsin yada esine söyle o alsın bekle istersen ama hep aklinda dolanip durqcak böyledeKuzum zamanım olmuyor ki bugün yine çok az üç nokta pembe leke gördüm ya kafam allak bullak gerçekten bekliyim dimi
Bunu yazdgnz zaman hamılemıydınızMerhaba Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benim bildiğim kadarıyla herhangi bir rahatsızlığım yok eşim de öyle 3 aydır ovulasyon ile takip yapıyorum yumurtamı ve çatlamayı gayet rahat görüyorum ama daha pozitifi göremedim inşallah bu ay görebilirim bu ay biraz farklı hallerim var hiç doymuyor gibiyim sabahları Çok hafif bulantım oluyor Kusacak gibi olmuyorum tabi artık herşey psikolojik olarak bilinçaltımın yaptığını düşünüyorum haftaya regl olacağım regl ağırlarım bugünden başladı ama galiba ben umudumu şimdiden kaybettim Hangi doktora gitsem diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?