fotoğraf makinesi alerjisi :(

41gul41

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
39
0
16
fotoğraf çekilirken çok kasılıyorum ağzım burnum titremeye başlıyo mecburen resimlerde somurtarak çıkıyorum sizdede böyle bir durum var mı?

aynı sorun bendede var mimik bile yapamıorum o objektif yüzüme tutulunca ve asla gülümseyemiyorum.bu yüzden her vesikalığımda suç üstü yakalanmış kaçakçı gibi çıkıyorum

Kardeşine veya yakın birisine poz poz resim çektir.
Başını eğince mi güzel çıkıyorsun,çeneni kaldırınca mı,hafif yandan mı vs...:)
Uygun pozu bulduktan sonra,nasıl duracağını bilirsin,kendine güvenin gelir.

Aynı sorun bendede var uzun sure poz veremem iki saniye icinde cekmeleri lazim yoksa gozum filan bi tuhaf cikiyo anlayamiyorum neden bazen telefonla fotograflarimi cekerim alisiym diye yok ondada olmuyo sorun bendemi diye dusunurdum yalniz olmadigimi bilmek iyi geldi

şöyle bir feyste falan gezinirsen özellikle kızların fotoğraflarına bakarsan genelde hep aynı tarz poz verdiklerini görürsün.. kiminin ya hep kafası yana eğiktir, kiminin ya hep dudaklar öndedir kimi de sadece önden poz verir çünkü bu kişiler nasıl güzel çıktıklarını deneyip bulmuş kişilerdir. sende nasıl güzel çıktığını bulursan fotoğraf çekilmekte kolaylaşır, verirsin hep güzel çıktığın pozuu tamaaaam ya da hep çok kahkaha at! kahkaha atarken güzel çıkmayan bir tane bile insan görmedim, kahkaha herkese yakışır..

Ben de tam aksine objektif gördü mü 5 dakika içinde şekilden şekile girerim
Bu biraz alışkanlığa bağlı. Ablam da mesela ben çekerken bile "ayy napıyım elimi, kolumu nereye koyayım" diye kasılır. O aşamada biraz ben devreye giriyorum çok güzel çıkıyosun vs diye sonra hop havalara giriyor zaten

Bence psikolojik olarak rahatlatın kendinizi sonuçta teknolojik bi'alet sadece ona doğru bakmamız gerekiyor, en yakınınıza verin makineyi çeksin dursun sizi. Ben de tam aksine vesikalıkta ciddi durmam gerekiyor diye kasılıyorum fotoğrafçı bi'rahat bıraksaaa "aranıyor" tipli çıkmayacağız hiç birimiz

aynı sorun bendede var mimik bile yapamıorum o objektif yüzüme tutulunca ve asla gülümseyemiyorum.bu yüzden her vesikalığımda suç üstü yakalanmış kaçakçı gibi çıkıyorum

Allah iyiliğinizi versin çok güldüm

iyi güzel diyosun da sorun orda zaten :) foto makinesi görünce 2 dk da çekmeleri lazım yoksa ağzım yüzüm titremeye başlıyo kasılıyorum çok :)

İnanın konuya çok güldüm sebebi hem bende de böyle bir durumun bende de bulunması bende hiç fotoğraf çektiremem hemde konu başlığınız. bende polen alerjisi ve şuan yavaş yavaş belirtilerini gösteriyor gözüm burnum akmaya başladı Alla Alla dedim fotoğraf makinası alerjisi de ne diye direk hasta beyniyle düşündüm

Son düzenleme:

valla allah ne verdiyse yazdım zaten dediğin gibi bu salak durum kasıyo insanı bide başlık krizine giremedm :)

HAha, bende vesikalıklarda çok rezil çıkarım genelde, bi de başını 2 santim sağa yatır, omuzunu çıkar onu yap bunu yap, neden gülmüyosun ki sen tel de takmıyorsun filan demiyolar mı fotoğrafçılar çıldırıyorum.

konuyu okuyunca bir anım geldi aklıma.
annemle düğüne gitmiştik bir akrabasının ama annemde senin gibi yani eli ayağı titrer,sonuç olarakta 516513651562 suçtan aranıyormuşcasına bir imaj verir yani
neyse takılar takıldı resim çekildi annem zorla!! aldı fotoğrafı yine saç baş dağılmış yüzü desen allaha emanet . yanındada bir amca çıkmış bastonlu falan o nasıl o karede var bilmiyorum ama anneme ibret olsun diye sanırım annem gördüüü heleeee rüştü amcam bile bastonu kasketiyle ne fotojenik çıkmış benim tipime bakın dedi
bizim masada bir kahkaha patlaması sen düsüüün
bende aksine foto çekilmeye bayılırım ama bunun nedeni kendimi sürekli çekiyorum biliyorum artık
sağ portrem mi güzel dişlerimin gözüktüğü zaman mı güzel çıkıyorum vs bunu araştırdım

fotoğraf çekilirken çok kasılıyorum ağzım burnum titremeye başlıyo mecburen resimlerde somurtarak çıkıyorum sizdede böyle bir durum var mı?
Aynen bendede boyle bi sorun var aslinda fotograf cekilmeyi seviyorum ama tek basimayken etrafta birileri varken ne fotgrf cekilebiliyorum nede cekebiliyorum sanki herkes bana bakiyomus gibi dalga gecilcek bi halim varmis gibi hissediyorum kizariyorum gulemiyorum igrenc igrenc cikiyorum cok utaniyorum hele ki makinenin cekerken sesii cikiyosa yerin dibine giriyorum

Ben çeken insana çook yakın hissetmiyorsam kötü hissederim kendimi ama şöyle bir taktik geliştirmiştik biz ben bir olay anlatırken kendini kaybeden biriyimdir arkadaşım fotoğraf makinesini eline alıyor ve bana bir olayı anlattırıyor ben yine kendimi kaybediyorum ve sonuçta ortaya envai çeşit mimik bulunduran eğlenceli fotoğraflar çıkıyor.

Yahu alın benden de o kadar:)
Fotograf albumlerını cok severım.
Fotograf cektırmeyı de cok severım.
Ama cekınırken cok kasılıyorum.
Artık arkadaslar taklıdımı yapıyor
ben hususı resım cekınmıyorum mesela dugun,yemek vs. Yerlerde cekılıyor.
Bende halıyle kalabalık ortamda kasılıyorum.
Yok mudur bunun püf noktası hanımlar?
Kurtarın bizi fotograf makınesı alerjisinden:)

kşke olsa valla :)

bende tanımadığım kişiler ve kalabalık bi ortam varsa arada bi kasılabilirim :))) ama genelde nedense kardeşim telefonla oynarken bile bana doru tutunca resim çekio sanıp hemen pozdan poza girerim :) şebeeek resim çekmiyorumm video der oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…