aynı sorun bendede var mimik bile yapamıorum o objektif yüzüme tutulunca ve asla gülümseyemiyorum.bu yüzden her vesikalığımda suç üstü yakalanmış kaçakçı gibi çıkıyorum
aynı sorun bendede var mimik bile yapamıorum o objektif yüzüme tutulunca ve asla gülümseyemiyorum.bu yüzden her vesikalığımda suç üstü yakalanmış kaçakçı gibi çıkıyorum
şöyle bir feyste falan gezinirsen özellikle kızların fotoğraflarına bakarsan genelde hep aynı tarz poz verdiklerini görürsün.. kiminin ya hep kafası yana eğiktir, kiminin ya hep dudaklar öndedir kimi de sadece önden poz verir çünkü bu kişiler nasıl güzel çıktıklarını deneyip bulmuş kişilerdir. sende nasıl güzel çıktığını bulursan fotoğraf çekilmekte kolaylaşır, verirsin hep güzel çıktığın pozuu tamaaaamya da hep çok kahkaha at! kahkaha atarken güzel çıkmayan bir tane bile insan görmedim, kahkaha herkese yakışır..
İnanın konuya çok güldüm sebebi hem bende de böyle bir durumun bende de bulunması bende hiç fotoğraf çektiremem hemde konu başlığınız. bende polen alerjisi ve şuan yavaş yavaş belirtilerini gösteriyor gözüm burnum akmaya başladıAlla Alla dedim fotoğraf makinası alerjisi de ne diye direk hasta beyniyle düşündüm
Aynen bendede boyle bi sorun var aslinda fotograf cekilmeyi seviyorum ama tek basimayken etrafta birileri varken ne fotgrf cekilebiliyorum nede cekebiliyorum sanki herkes bana bakiyomus gibi dalga gecilcek bi halim varmis gibi hissediyorum kizariyorum gulemiyorum igrenc igrenc cikiyorum cok utaniyorum hele ki makinenin cekerken sesii cikiyosa yerin dibine giriyorumfotoğraf çekilirken çok kasılıyorum ağzım burnum titremeye başlıyo mecburen resimlerde somurtarak çıkıyorum sizdede böyle bir durum var mı?
Yahu alın benden de o kadar:)
Fotograf albumlerını cok severım.
Fotograf cektırmeyı de cok severım.
Ama cekınırken cok kasılıyorum.
Artık arkadaslar taklıdımı yapıyor
ben hususı resım cekınmıyorum mesela dugun,yemek vs. Yerlerde cekılıyor.
Bende halıyle kalabalık ortamda kasılıyorum.
Yok mudur bunun püf noktası hanımlar?
Kurtarın bizi fotograf makınesı alerjisinden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?