Yumurtlama olmuş bu saatte burda ne işin var..git yat işte ..kocan nerde...Arkadaslar bugun oglen yaptigim ovulasyon testine bakar misiniz. Yumurtlama olmus bugun dimi
Kocam eminyette calisiyor ya geceleri tekimYumurtlama olmuş bu saatte burda ne işin var..git yat işte ..kocan nerde...
Ya hiç bilmiyorum ne desem ..Rabbim kucağınıza bir melek versin inşallah..burda bir bak istersen benzeri konular var..Kocam eminyette calisiyor ya geceleri tekimbugun degerlendirdik. Dunde degerlendirmistik. Yarinda degerlendireyim mi sperm kalitesi duser mi cok
Amin cnm isteyen herkese nasip olsun insallahhYa hiç bilmiyorum ne desem ..Rabbim kucağınıza bir melek versin inşallah..burda bir bak istersen benzeri konular var..
DeğerlendirKocam eminyette calisiyor ya geceleri tekimbugun degerlendirdik. Dunde degerlendirmistik. Yarinda degerlendireyim mi sperm kalitesi duser mi cok
Dogruu bugun yaptim daha koyu cikti. Galiba 2 gun suruyo yumurtlamamCanım sanki daha tam pik olmamıs gibi ya ama sen yinede değerlendir benim düsüncem t çizgisinin daha koyu olması gerektiği
Olmaz canım bende öyle yaptım t cizgisinin koyulugunu yakalarsan tutması cok yüksekDogruu bugun yaptim daha koyu cikti. Galiba 2 gun suruyo yumurtlamam4 gundur araliksiz degerlendirdik insallah sperm kalitesiz olmaz
Insallah yaa. Sen bu ay mi denedin cnm. Yoksa hamile misinOlmaz canım bende öyle yaptım t cizgisinin koyulugunu yakalarsan tutması cok yüksek
Ben geçen ay denedim tuttuInsallah yaa. Sen bu ay mi denedin cnm. Yoksa hamile misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?