Fotografi yorumlar misiniz arkadaslar. Ovulasyon

Merlin00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2020
62
17
3
35
Arkadaslar bugun oglen yaptigim ovulasyon testine bakar misiniz. Yumurtlama olmus bugun dimi

Eklentiler

• IMG_20200413_130947.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 54
Olmuş bugün ve 3 gün daha degerlendir silikleşmesine dikkat et yani çatlamış mi diye ovulasyon testine devam

Kocam eminyette calisiyor ya geceleri tekim bugun degerlendirdik. Dunde degerlendirmistik. Yarinda degerlendireyim mi sperm kalitesi duser mi cok

Kocam eminyette calisiyor ya geceleri tekim bugun degerlendirdik. Dunde degerlendirmistik. Yarinda degerlendireyim mi sperm kalitesi duser mi cok
Ya hiç bilmiyorum ne desem ..Rabbim kucağınıza bir melek versin inşallah..burda bir bak istersen benzeri konular var..

Canım sanki daha tam pik olmamıs gibi ya ama sen yinede değerlendir benim düsüncem t çizgisinin daha koyu olması gerektiği

Canım sanki daha tam pik olmamıs gibi ya ama sen yinede değerlendir benim düsüncem t çizgisinin daha koyu olması gerektiği
Dogruu bugun yaptim daha koyu cikti. Galiba 2 gun suruyo yumurtlamam 4 gundur araliksiz degerlendirdik insallah sperm kalitesiz olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…