Fotoğrafımdaki esrarengiz şekil

Anamm içerden seslet geliyor :KK17: bende tableti aldım kocanım yanına koştum horlaması daha çok korkutuyor beni :KK53: ayrıca silentin fotolarına bakmadım bakmicim :KK11: gündüz zaten bakamam müdürüm hepsini uçurur böyle konu açmak yasak inş. Banlanmazsınız kızlar :KK14:

Anamm içerden seslet geliyor :KK17: bende tableti aldım kocanım yanına koştum horlaması daha çok korkutuyor beni :KK53: ayrıca silentin fotolarına bakmadım bakmicim :KK11: gündüz zaten bakamam müdürüm hepsini uçurur böyle konu açmak yasak inş. Banlanmazsınız kızlar :KK14:
Konu iyi bile gitti
Mune yok anlasilan :)

ibibella, post: 42515026, member: 185176"]şimdi çok korkar insan ezsn okunurken :KK17:[/QUOTE]
yok ben rahatlarim eczan sesine

Gece gece tam uyuyacağım dayanamayıp baktım resimlere tırstım gibi hafiften oldu mu şimdi :KK53:

K.bkma ama bana hic inandırıcı gelmedi ayrica foto cekiniyorum diyosu n kafani egerekmi foto cekiniyosun foto koyacagini bildigin icin basbaya kendini gostermemissin iste

vLGE2z.png
Ne fakei ya al iste annem cekti arkadaki duvar burasi.

Buraya korktugum icin konu actim fake fake diyosunuz hala.

http://i.hizliresim.com/aDvomB.jpg

iki resim kesinlikle aynı acıdan cekılmıs bır resım degıl
ha saclarını cektıysen canım kapısırız
nedır bu yani? ilgi cekmek için sırf

Bu fotoğrafı çekme amacınız neydi?
Yanlış aanlamayın ama yüzünüz görünmüyor sadece saç,saçınızın bu halini mi ölümsüzleştirmek istediniz nedir yani?
Resme bakıyorum selfie desem değil,başka bir anlamda bulamadım. Yeni bir akımmı başladı,saçınla yüzünü kapat,başını eğ foto paylaş diye.
Saçım güzel demek istediyseniz ona eyvallah,ama bunuda açıkça sorabilirdiniz,cevap verende olurdu muhakkak.
Başka bir tuhaflık görmüyorum,o kutu herneyse oradadır zaten,bizi kekliyorsunuz gereksiz yere.

Back
X