- 23 Ocak 2020
- 1.858
- 762
- 73
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
tabiiki, ışık ve açı çok önemlidirMerhaba arkadaşlar,
Ya sizede oluyor mu bilmiyorum.Ben normalde daha çirkin çıkıyorum resimlerde.Mesela erkek arkadaşım normalde yakışıklıdir bugün resim attı çok rüzgarlı bir yerde çekilmiş hiç yakışıklı gelmedi.Ya sizede oluyor mu resim yaniltabiliyor mu bu konuda takıntılıyim galiba.
Aynen erkek arkadaşımin normalden alakası yoktu resimdeHerkes fotojenik olmayabilir. Bir çok kişi tanıyorum gerçekte güzel fotoğraflarda çirkni veya tam tersi.
Bazen çok çirkin çıkıyorum erkek arkadaşım da öyletabiiki, ışık ve açı çok önemlidir
Sırf bu yüzden sogudugum oluyor artık:) Filtreler çıktı kullanmak lazımFiltre diye bir şey çıktı herkesi bambaşka yapıyor. kullanın
Baya farketmişyüzün kötü çıkması ışıktan
resimde kötü görünmekte açıdan
Eki Görüntüle 3091235 altdan çekerseniz böyle
karşıdan doğru ışık ve açıdan çekerseniz böyle görünür
Eki Görüntüle 3091236
Bende çekilmiyorum yani görüntülü bile konuşmak istemiyorumBende hiç güzel çıkmıyorum o yüzden kimse ile çekinmem fotoğraf falan. Kendimde çekmiyorum.
Bana soldaki daha iyi gibi geldi sanki..
Bende görüntülü konuşurken ay burnum çok büyük kapatın diyorumBende çekilmiyorum yani görüntülü bile konuşmak istemiyorum
Zaten burnumuz düzelse her şey hallolacak aslındaBende görüntülü konuşurken ay burnum çok büyük kapatın diyorum
Millet nasıl iyi çıkıyor anlamıyorum bu kadar çirkinlik olamaz yani:)Bende görüntülü konuşurken ay burnum çok büyük kapatın diyorum
Kesinlikle öyle depresyona giriyorumSanırım çoğunlukta oluyor bu. Aynadaki halime bakıp peşine resim çekiyorum arada dağlar kadar fark var sanki
Tabi o zaman hd makyaj yapılıyorBen de güzel çıkmıyorum bin türlü açı ararım. Nişanda da korkmuştum çekimde çirkin çıkıcam diye makyajla kötü çıkmıyormuşum bunu gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?