Fotoğraflarda tuhafmi bakıyorum?

neomiwattshayrani2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
371
-222
48
25
Bakışlarında sıkıntımı var organik olmayan psikoz hastasıyım ve borderline kişilik bozuklugum var biraz anlaşılıyordu bu dışarıdan bakınca hasta olduğum filan

Bakışlarında sıkıntımı var organik olmayan psikoz hastasıyım ve borderline kişilik bozuklugum var biraz anlaşılıyordu bu dışarıdan bakınca hasta olduğum filan
Eki Görüntüle 3226765
Evet. Bir probleminiz olup olmadıgından emin olamazdım belki ama bakışlarınızdan rahatsız olurdum. Sanki boş ama derin bir bakışınız var tam da anlatamadım... Çok ifadesizsiniz çok şirinsiniz bu arada

Ne gibi sorunum varmış benim ben buradan yardım almaya çalışıyorum hem fiziki hem ruhsal olarak değişmeye cabaliyorum önyargılı olmayin
Ne gibi mi sorununuz var? Size herkes yorum yaptı onada konu açtınız yazdığınız şeyde şu oldu
Fotoğrafımı gösterip pofpoflanmak amacım yoktu.
Reel bir görüş istedim ama kimse objektif yorum yapmıyor diye düşünüyorum.
Kusura bakmayın.
Çünkü güzel olsaydım boşta kalmazdim.

siz tatmin olmuyorsunuz ki takıntılısınız.

Ne gibi sorunum varmış benim ben buradan yardım almaya çalışıyorum hem fiziki hem ruhsal olarak değişmeye cabaliyorum önyargılı olmayin
Biz seninle özelden de konuştuk sana güzel olduğunu söyledim ama ikna edememiş olacağım ki bu sefer de bakışlarına takmışsın kafayı. Kim ne dedi de bunu dert edindin kendine?

Saniyorum sevmediginiz birini rezil etmek icin bu siteyi kullaniyorsunuzz bu kadincagizin kacinci resmi bir cirkinim bir ruh hastasiyim diye. Umarim modlar gorur ve hesabinizi engeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…