- 26 Kasım 2020
- 371
- -222
- 48
- 25
- Konu Sahibi neomiwattshayrani2
Bakışlarında sıkıntımı var organik olmayan psikoz hastasıyım ve borderline kişilik bozuklugum var biraz anlaşılıyordu bu dışarıdan bakınca hasta olduğum filan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet. Bir probleminiz olup olmadıgından emin olamazdım belki ama bakışlarınızdan rahatsız olurdum. Sanki boş ama derin bir bakışınız varBakışlarında sıkıntımı var organik olmayan psikoz hastasıyım ve borderline kişilik bozuklugum var biraz anlaşılıyordu bu dışarıdan bakınca hasta olduğum filan
Eki Görüntüle 3226765
Ne gibi sorunum varmış benim ben buradan yardım almaya çalışıyorum hem fiziki hem ruhsal olarak değişmeye cabaliyorum önyargılı olmayinKeşke diğer konularınada bakıp yorum yapsanız mevzu sadece göz olsa keşke
Ne gibi mi sorununuz var? Size herkes yorum yaptı onada konu açtınız yazdığınız şeyde şu olduNe gibi sorunum varmış benim ben buradan yardım almaya çalışıyorum hem fiziki hem ruhsal olarak değişmeye cabaliyorum önyargılı olmayin
Biz seninle özelden de konuştuk sana güzel olduğunu söyledim ama ikna edememiş olacağım ki bu sefer de bakışlarına takmışsın kafayı. Kim ne dedi de bunu dert edindin kendine?Ne gibi sorunum varmış benim ben buradan yardım almaya çalışıyorum hem fiziki hem ruhsal olarak değişmeye cabaliyorum önyargılı olmayin
Saniyorum sevmediginiz birini rezil etmek icin bu siteyi kullaniyorsunuzz bu kadincagizin kacinci resmi bir cirkinim bir ruh hastasiyim diye. Umarim modlar gorur ve hesabinizi engeller