Ne münasebet canım yırtmayin tabii. Sanki yeni nişanlı bilmiyor mu eltinizi. Yalan dünya işte ne acı. Olan gidene oluyor, kalanlar devam ediyor. Bari hatırası kalsın bir yerlerde, siz yine saklayın yazık.Mrb arkadaşlar. Direk konuya gireyim. Beş sene önce 3yıllık evli olan eltimi ani bir şekilde kaybettik. Aramız öyle can ciğer kuzu sarması olmasa da birbirimize hiç kırıcı bir sözümüz, hareketimiz olmamıştır. Hatta ölümü benim için ciddi şekilde travma oldu. Size sormak istediğim konu ise şöyle:eşini kaybeden kaynım şimdi nişanlandı, bizim oturduğumuz şehire taşındı. Nişanlısı ile de bize sıkça gelip gidiyor, kızlada kaynaşmaya başladık. Benim evimde, face mde ölen eltimi fotoları var. Şimdi annem, eşim artık bu fotoları yok et x üzülür görünce diyor. Ama banada sanki rahmetli hayatımıza hiç girmemiş, o hiç Varolmamış gibi davranmak haksızlık gibi geliyor. Kararsız kaldım face mde kileri kaldırsamda albümlerdekileri atmak bana üzücü geliyor saklamakta keza öyle... Siz ne dersiniz?
Facedeki silinebilir tabi ama albüm telefondaki resimler kimseyi ilgilendirmez. Onun da buna saygı duyması gerek. Hayatta olmayan biri sonuçtaMrb arkadaşlar. Direk konuya gireyim. Beş sene önce 3yıllık evli olan eltimi ani bir şekilde kaybettik. Aramız öyle can ciğer kuzu sarması olmasa da birbirimize hiç kırıcı bir sözümüz, hareketimiz olmamıştır. Hatta ölümü benim için ciddi şekilde travma oldu. Size sormak istediğim konu ise şöyle:eşini kaybeden kaynım şimdi nişanlandı, bizim oturduğumuz şehire taşındı. Nişanlısı ile de bize sıkça gelip gidiyor, kızlada kaynaşmaya başladık. Benim evimde, face mde ölen eltimi fotoları var. Şimdi annem, eşim artık bu fotoları yok et x üzülür görünce diyor. Ama banada sanki rahmetli hayatımıza hiç girmemiş, o hiç Varolmamış gibi davranmak haksızlık gibi geliyor. Kararsız kaldım face mde kileri kaldırsamda albümlerdekileri atmak bana üzücü geliyor saklamakta keza öyle... Siz ne dersiniz?
Aslında şöyle bişey oldu bizim düğün fotolarını görmek istedi benimde tüm resimlerim bir kutuda tabi seçerek gösterdim. Konu da öyle patlak verdi. O anladı rahmetlinin resimlerini ayırmaya çalıştığımı ortamda soğuk bir rüzgar estiAlbümlerde ki fotoğraflar kalsın tabiki kalkıp yeni eltinizle fotoğraflara bakmazsiniz muhtemelen ama facedekiler silinebilir bence de .
Ama tamam da kadın rahmetli olmuş yani bununda büyütmemek lazım nişanlısında da olabilir sonuçta resmiAslında şöyle bişey oldu bizim düğün fotolarını görmek istedi benimde tüm resimlerim bir kutuda tabi seçerek gösterdim. Konu da öyle patlak verdi. O anladı rahmetlinin resimlerini ayırmaya çalıştığımı ortamda soğuk bir rüzgar esti
Hayır biliyor herşeyiAnaam ölseekk bi foto yırtımlık anımız kalıyor demek üzücü.
Hanımefendi rahatsız olcaksa evlenmesin. He , ilk evliliği diye kandırıyorsanız bilemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?