Çocuk yoktuÇocuk vs yok mu
Ne bileyim eşi vefat eden birisi ile evlenen eski eşi olduğunu, fotosunun daha da önemlisi anısının olduğunu bilir de evlenir gibi geldi bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk yoktuÇocuk vs yok mu
Ne bileyim eşi vefat eden birisi ile evlenen eski eşi olduğunu, fotosunun daha da önemlisi anısının olduğunu bilir de evlenir gibi geldi bana
Hayır ben bunu da karşıyım, daha doğrusu karmaşığımKadının gözüne sokmadığınız müddetçe fotoğrafları yırtıp atmanıza gerek yok,anıdır sonuçta.
Ama belki sosyal medya hesaplarınızdakileri kaldırabilirsiniz. Siz ne kadar dikkat etseniz de densizin biri kalkar can sıkıcı bir şey yazar durduk yerde gerilirsiniz.
valla benim de içim cız ettiSizin evinizdeki, telefonunuzdaki fotograflar kimseyi ilgilendirmez. Valla icim bir garip oldu... Ölsem gitsem arkamdan herşeyi yok etseler, eşim varolmamisim gibi davransa baska kadinla filan. Nebileyim, kalanlar elbet devam edecek ama bu kadarda yapilmaz. Sizin evinizdekiler onu ilgilendirmez. Gormek istemiyorsa bakmasin, face karistirmasin.
Ölmus kadin nspcak ona mezardan mi cikcak. Ne fesat şeymiş.
Hayır ben bunu da karşıyım, daha doğrusu karmaşığım
İki kişi karar verirler yolları ayırmaya, bu durumda kendi iradeleriyle kaldırılsın isterler fotoğraflar.
Ama kadın hayatta değil, yaşasaydı hala evlilerdi, ölüm evliliği bitiyor mu? Yok mu ediyor?
Ne bileyim 6 sene önce yüklenen resim, kadın öldü diye silinir mi? Hayatta olsa silinmezdi, ee insanlar bedenle mi evleniyor?
Ölen eş, hayatta kalanının hayatından gelip geçmiş mi oluyor?
Bu konuda etik ve doğa kanunu arasında tıkandım, kadınlarklubune yazarken.
Yargılanmaktan çekinir oldum
Ben bu teklifleri asla kabul etmezdim. Sonuçta bir geçmişiniz var. Gelen kız bunu kabul ederek geliyor. Boşanmış olsa neyse ama kadın vefat etmiş zaten neyin ayıbı olurmuş.Mrb arkadaşlar. Direk konuya gireyim. Beş sene önce 3yıllık evli olan eltimi ani bir şekilde kaybettik. Aramız öyle can ciğer kuzu sarması olmasa da birbirimize hiç kırıcı bir sözümüz, hareketimiz olmamıştır. Hatta ölümü benim için ciddi şekilde travma oldu. Size sormak istediğim konu ise şöyle:eşini kaybeden kaynım şimdi nişanlandı, bizim oturduğumuz şehire taşındı. Nişanlısı ile de bize sıkça gelip gidiyor, kızlada kaynaşmaya başladık. Benim evimde, face mde ölen eltimi fotoları var. Şimdi annem, eşim artık bu fotoları yok et x üzülür görünce diyor. Ama banada sanki rahmetli hayatımıza hiç girmemiş, o hiç Varolmamış gibi davranmak haksızlık gibi geliyor. Kararsız kaldım face mde kileri kaldırsamda albümlerdekileri atmak bana üzücü geliyor saklamakta keza öyle... Siz ne dersiniz?
Ben bu teklifleri asla kabul etmezdim. Sonuçta bir geçmişiniz var. Gelen kız bunu kabul ederek geliyor. Boşanmış olsa neyse ama kadın vefat etmiş zaten neyin ayıbı olurmuş.Mrb arkadaşlar. Direk konuya gireyim. Beş sene önce 3yıllık evli olan eltimi ani bir şekilde kaybettik. Aramız öyle can ciğer kuzu sarması olmasa da birbirimize hiç kırıcı bir sözümüz, hareketimiz olmamıştır. Hatta ölümü benim için ciddi şekilde travma oldu. Size sormak istediğim konu ise şöyle:eşini kaybeden kaynım şimdi nişanlandı, bizim oturduğumuz şehire taşındı. Nişanlısı ile de bize sıkça gelip gidiyor, kızlada kaynaşmaya başladık. Benim evimde, face mde ölen eltimi fotoları var. Şimdi annem, eşim artık bu fotoları yok et x üzülür görünce diyor. Ama banada sanki rahmetli hayatımıza hiç girmemiş, o hiç Varolmamış gibi davranmak haksızlık gibi geliyor. Kararsız kaldım face mde kileri kaldırsamda albümlerdekileri atmak bana üzücü geliyor saklamakta keza öyle... Siz ne dersiniz?
valla benim de içim cız etti
Ama siz hayattasınızBen de siz gibi düşünüyorum aslında ama toplumsal hayatta adabı bilen inçe düşünceli insanlar olduğu kadar nezaketten nasibini almamış insanlar da var malum. Benim başıma benzer bir olay geldi fotoğraf bile yoktu konu içeriğinde bir ziyaret esnasında benle evlenmeden önce eşime başka bir ıkız istemeye nasıl gidildiğini anlattı bir teyze
Bozuldum elbet eşime de akrabalarının mükemmelliği üzerine epey nutuk atım. Konu sahibi de böyle bir durumda kalmasın’dı maksadım.
Hayır, onun anısına saygı duyun. Sonuçta yaşadı var oldu ve istemeden gitti. O kadını yırtsanız kime ne faydası var? Gelen bilmiyor mu gidenin öldüğünü? Gözüne gözüne de sokmayın ama yeri geldiğinde rahmet okumayı ihmal etmeyin şakın, gelen kadın onun anısına saygı duyarak gelmeli. Hiç olmamış gibi davranılması çok yanlış. “Sizin başınıza gelse ne isterdiniz? “Bunu söyleyin yeter.Mrb arkadaşlar. Direk konuya gireyim. Beş sene önce 3yıllık evli olan eltimi ani bir şekilde kaybettik. Aramız öyle can ciğer kuzu sarması olmasa da birbirimize hiç kırıcı bir sözümüz, hareketimiz olmamıştır. Hatta ölümü benim için ciddi şekilde travma oldu. Size sormak istediğim konu ise şöyle:eşini kaybeden kaynım şimdi nişanlandı, bizim oturduğumuz şehire taşındı. Nişanlısı ile de bize sıkça gelip gidiyor, kızlada kaynaşmaya başladık. Benim evimde, face mde ölen eltimi fotoları var. Şimdi annem, eşim artık bu fotoları yok et x üzülür görünce diyor. Ama banada sanki rahmetli hayatımıza hiç girmemiş, o hiç Varolmamış gibi davranmak haksızlık gibi geliyor. Kararsız kaldım face mde kileri kaldırsamda albümlerdekileri atmak bana üzücü geliyor saklamakta keza öyle... Siz ne dersiniz?
Ne kötü gerçekten. ölüler, ölüm bile günlük hayatın karmaşasıyla unutuluyor. Tekrar aşık olunuyor falanKonudan cok kendi derdime dustum bende simdi. Zaten bu ölmeyle ilgili takintiliyim.
Ben ölecegim, eşim yeniden ev dizecek, asik olacak, ben silinecegim, resimlerim, silinecek...
Mutlu olacak. Olmasin mutlu! Sinir oldum.
Ne nankörlük. Eşime dedimmm ben ölürsem evlenmeyeceksin. Sevgili olabilir ama evlenip ayni eve girmeyeceksin. Çok ruh hastası gibi konustum ama olsun. Buna katlanamam mezarimda ters donerim heralde. Gerci ölüp gidince belki en son derdim esimin evliligi olacaktir ama olsun.
Ne kötü gerçekten. ölüler, ölüm bile günlük hayatın karmaşasıyla unutuluyor. Tekrar aşık olunuyor falan