Fotoğrafları yırtmalı mıyım?

Mrb arkadaşlar. Direk konuya gireyim. Beş sene önce 3yıllık evli olan eltimi ani bir şekilde kaybettik. Aramız öyle can ciğer kuzu sarması olmasa da birbirimize hiç kırıcı bir sözümüz, hareketimiz olmamıştır. Hatta ölümü benim için ciddi şekilde travma oldu. Size sormak istediğim konu ise şöyle:eşini kaybeden kaynım şimdi nişanlandı, bizim oturduğumuz şehire taşındı. Nişanlısı ile de bize sıkça gelip gidiyor, kızlada kaynaşmaya başladık. Benim evimde, face mde ölen eltimi fotoları var. Şimdi annem, eşim artık bu fotoları yok et x üzülür görünce diyor. Ama banada sanki rahmetli hayatımıza hiç girmemiş, o hiç Varolmamış gibi davranmak haksızlık gibi geliyor. Kararsız kaldım face mde kileri kaldırsamda albümlerdekileri atmak bana üzücü geliyor saklamakta keza öyle... Siz ne dersiniz?
Sen ne istiyorsan onubyap.

Gecmisi yok edemezsiniz ki...Resimleri yirtmakla gecmisi geride mi birakirsuniz? Nisanlisi zaten biliyordur adamin daha once evlendigini. Bence cok sacma. Kiz eminim ki herseyi bile bile nisanlandi. Bence eskisine saygisizlik degil mi, olmus olsa bile oluye bile saygi gosterilmeli. Yeni biri geldi hadi eskisinin pabucunu dama atalim der gibi. Size bunu soyleyenlere sorun bakalim kendilerinin resimleri yok edilse ne hissederlermis?

Back
X