Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar bende sizlerle aynı fikirdeyim bu konuda. Konuyu açarken de belirtmiştim,'hiç varolmamış gibi davranmak haksızlık diye düşünüyorum, fotoları saklamakta istemiyorum' diye. BZı arkadaşlar demek ölsek fotomuzda kalmayacak demiş. İnanın günlerce bu duygu yedi bitirdi beni atlattım sandığım birçok şeyin hala taze olduğunu anladım. Eşimle de bu konuda konuşmamızda o da kardeşinin geçirdiği süreci göz önünde bulundurarak kendi çapında etik veya değil o iyi olsun mantığında hareket ediyor. Nişanlısı herhangi birşey demedi bu arada bana arkadaşlar bu konuda. sadece olaylar böyle nüksedince kendimi bu konuyu sorgularken buldum ve sizlerden de fikir alıp ne ölen eltimin hatırasına, ne de kendine bi enkazdan yuva kurmaya çalışan o kıza haksızlık etmek istemedim. Senin evindeki foto sakla olsun bitsin ne bu kadar büyütüyorsunuz ?diye düşünebilirsiniz ,ancak bazen kelebek etkisi yaratıyor böyle ufacık ayrıntılar....dediğim gibi çok ufak gibi görünse de benim için sanki bir seçim yapıyormuşumcasına saçma ve üzücü duygulara soktu bu konu...