- Konu Sahibi yesilmavigri
-
walla sanal aleme fotoğraf koymaya ben de karşıyım. bikaç tane normal foto olur belki. yada sevgilinle birlikte. onun dışında boşver derim. ha dışarda kıyafetine karışırsa koy tavrını. ama orası için değmez. yetti artık bu siteler yaw.
simdiden özgürlügünü kisitlamasina izin verme bence...
yani cok rahatsiz edici fotograflar degilse abartiyor...
bide seven insan kiskanir,belliki seviyor seni üzerinde duruyor...
her istedigine evet deme seni kisitlamasina izin verme,
ama kalbinide kirma yani o koyma dedikce sen koyarsan is inada biner...
sikintili durum canim yaaa bence de bunda birsey yok ama geri kafali oluyo bazi erkekler iste
eger giyim konusunda serbestsen ilerde zorlanirsin yani simdi hos gelir belki seviyor kiskaniyor dersin ama ilerde anlasmazlik olacagini dusunuyorum
Rahatsız olduğu an fotoğrafı kaldırıyorum, aksine hep fikrini sorarım. Dışarı da mini etek giymeme, kıyafetlerime karışmaz. Ama önceden fotoğraflarıma felan da karışmazdı. Şimdi yavaş yavaş rengini belli ediyor gibi.
aslinda yukardaki arkadasta dogru soyluyor...sanal alem sonucta cokta onemli olmasa gerek,normalde kisitlamiyorsa seni,sanal alemi sevmiyor demekki sende koyma,yada tamamen kapatin uyeliklerinizi
Canım aslında sorun o değil, önceden fotoğraflarıma da karışmazdı. Şimdi yarın öbür gün kıyafetlerime karışırsa, dışarı çıkmama bilmem ne. Çünkü bana yavaş yavaş kendini belli ediyor gibi geldi. Korktum ve kuşkulandım açıkçası.
Seni kıskanmış ki kaldırtmış fotoğrafı gayet normal bir davranış.
Neden hemen bit yeniği arıyorsun kiİ?
Kıskanmasa daha kötü değil mi?
Yanındayken karışmıyorsa sorun yok.
Abartmayalım bence şu facebook olayını.
Ben kapattım resimlerimi kimse göremiyor en mantıklısı bu.
Çalınıyor sürekli resimler
Sevgilinde gayet aklı başında koyma demiş sevgilim olsaydı bende koydurmaz, koymazdım.
Arkadaşlar artık hemen hemen her gün konu açıyorum ama bu aralar her gün beni rahatsız edecek bir şey çıkıyor. Önceden bu tarz şeyleri kıskanmayan sevgilim, şimdi Facebook'a boy fotoğraflarımı koydurtmuyor. Koysam bile bir bahane buluyor. Mezuniyetimde çektirdiğim mini etekli kepli cübbeli bir fotoğrafım vardı, onu çok seviyordum. Face'e koydum, ki zaten facebookta sadece tanıdıklarım var 52 kişi. Dedi ki bu fotoğrafı bacakların göründüğünden koydun, yoksa yüzün güzel çıkmamış dedi. Ama ben öyle bir şey düşünmedim. Tek cübbeli arkadaşlarım olmadan çektirdiğim fotoğrafım oydu, o yüzden koymuştum. Neyse istemeyerek sildim. Dün arkadaşım bize geldi. Evde fotoğraflar çektik komik komik. Bir albüm açtık. Altımda eşofman ve üstümde uzun kollu normal ev kıyafetlerimle boydan çektiğimiz fotoğrafı da albüme koydum. Şimdi bana diyor ki bu yaptığın hiç doğru değil. Ne var ki yaptığımda? Bir anormallik yok bence. Ben normalde istediğimi giyebilen biriyim. Ailem de hiç sıkmaz o konularda. Ama şimdi çok bocalıyorum davranışlarıyla. O da eskiden böyle değildi yeni yeni böyle olmaya başladı. 14 ay sonra. Ne yapmalıyım ?
aynı dert bendede var. bu erkeklerden biri biziiii kurtarsın :) . bıktım valla bende çok sıkıyolar bizim düşündüklerimz umurlarında degil
bende sanal alemde fotograf paylasılmasına karsıyım...ama bu demek degılkı kımse paylasmıycak senın kendı tercıhın sana bu kadr karısmassna ızın verme
Bir noktadan sonra bana ve fikirlerime saygısızlık yapıyormuş gibi geliyor canım :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?