Fotoğraflarımı Kıskanıyor

yesilmavigri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2012
341
0
46
İstanbul
Arkadaşlar artık hemen hemen her gün konu açıyorum ama bu aralar her gün beni rahatsız edecek bir şey çıkıyor. Önceden bu tarz şeyleri kıskanmayan sevgilim, şimdi Facebook'a boy fotoğraflarımı koydurtmuyor. Koysam bile bir bahane buluyor. Mezuniyetimde çektirdiğim mini etekli kepli cübbeli bir fotoğrafım vardı, onu çok seviyordum. Face'e koydum, ki zaten facebookta sadece tanıdıklarım var 52 kişi. Dedi ki bu fotoğrafı bacakların göründüğünden koydun, yoksa yüzün güzel çıkmamış dedi. Ama ben öyle bir şey düşünmedim. Tek cübbeli arkadaşlarım olmadan çektirdiğim fotoğrafım oydu, o yüzden koymuştum. Neyse istemeyerek sildim. Dün arkadaşım bize geldi. Evde fotoğraflar çektik komik komik. Bir albüm açtık. Altımda eşofman ve üstümde uzun kollu normal ev kıyafetlerimle boydan çektiğimiz fotoğrafı da albüme koydum. Şimdi bana diyor ki bu yaptığın hiç doğru değil. Ne var ki yaptığımda? Bir anormallik yok bence. Ben normalde istediğimi giyebilen biriyim. Ailem de hiç sıkmaz o konularda. Ama şimdi çok bocalıyorum davranışlarıyla. O da eskiden böyle değildi yeni yeni böyle olmaya başladı. 14 ay sonra. Ne yapmalıyım ?

walla sanal aleme fotoğraf koymaya ben de karşıyım. bikaç tane normal foto olur belki. yada sevgilinle birlikte. onun dışında boşver derim. ha dışarda kıyafetine karışırsa koy tavrını. ama orası için değmez. yetti artık bu siteler yaw.

simdiden özgürlügünü kisitlamasina izin verme bence...
yani cok rahatsiz edici fotograflar degilse abartiyor...
bide seven insan kiskanir,belliki seviyor seni üzerinde duruyor...
her istedigine evet deme seni kisitlamasina izin verme,
ama kalbinide kirma yani o koyma dedikce sen koyarsan is inada biner...

sikintili durum canim yaaa bence de bunda birsey yok ama geri kafali oluyo bazi erkekler iste
eger giyim konusunda serbestsen ilerde zorlanirsin yani simdi hos gelir belki seviyor kiskaniyor dersin ama ilerde anlasmazlik olacagini dusunuyorum

Haklı olabilirsin canım ama benim zaten 6 tane fotoğrafım var, bir tanesi sevgilimle. Gerisi boydan değil. Bir tanesi de boydandı işte, kepli diye koymuştum. Ondan da rahatsız oldu. Öte yandan ben lisede fotoğraf eğitimi aldım. 3 yıldır uğraşıyorum. Her şeyin fotoğrafını çekerim, çalışmalarım vardır. Bu benim hobim yani. İnsanlarla paylaşmayı da seviyorum. Ama yine de dediğim gibi sanal ortama çok az sayıda fotoğrafımı koydum, o bile battı.

Rahatsız olduğu an fotoğrafı kaldırıyorum, aksine hep fikrini sorarım. Dışarı da mini etek giymeme, kıyafetlerime karışmaz. Ama önceden fotoğraflarıma felan da karışmazdı. Şimdi yavaş yavaş rengini belli ediyor gibi.

sikintili durum canim yaaa bence de bunda birsey yok ama geri kafali oluyo bazi erkekler iste
eger giyim konusunda serbestsen ilerde zorlanirsin yani simdi hos gelir belki seviyor kiskaniyor dersin ama ilerde anlasmazlik olacagini dusunuyorum

Ufak tefek tatlı kıskançlıklar olabilir ama iş kısıtlamaya binerse ben nefret ederim. Yapamam yani. Çünkü sonuçta benim de onun kadar aklım var. Nerde nasıl davranacağımı bilen, aklı başında bir insanım.

aslinda yukardaki arkadasta dogru soyluyor...sanal alem sonucta cokta onemli olmasa gerek,normalde kisitlamiyorsa seni,sanal alemi sevmiyor demekki sende koyma,yada tamamen kapatin uyeliklerinizi

aslinda yukardaki arkadasta dogru soyluyor...sanal alem sonucta cokta onemli olmasa gerek,normalde kisitlamiyorsa seni,sanal alemi sevmiyor demekki sende koyma,yada tamamen kapatin uyeliklerinizi

Canım aslında sorun o değil, önceden fotoğraflarıma da karışmazdı. Şimdi yarın öbür gün kıyafetlerime karışırsa, dışarı çıkmama bilmem ne. Çünkü bana yavaş yavaş kendini belli ediyor gibi geldi. Korktum ve kuşkulandım açıkçası.

o zaman simdiden önlemini almaya bak...

Seni kıskanmış ki kaldırtmış fotoğrafı gayet normal bir davranış.
Neden hemen bit yeniği arıyorsun kiİ?
Kıskanmasa daha kötü değil mi?
Yanındayken karışmıyorsa sorun yok.
Abartmayalım bence şu facebook olayını.
Ben kapattım resimlerimi kimse göremiyor en mantıklısı bu.
Çalınıyor sürekli resimler
Sevgilinde gayet aklı başında koyma demiş sevgilim olsaydı bende koydurmaz, koymazdım.

Kıskanmak kısıtlamayı gerektirmez. Benim korkum önceki sayfada belirttiğim gibi şimdi fotoğraflardan rahatsız olup yarın öbür gün başka şeyleri kısıtlamaya çalışması. Bence kıskançlığından da tatlı olanı vardır. İnsanın kişiliğini zedeleyecek şekilde yapılan baskılar, agresiflikler kısıtlamaya ve saygısızlığa girer. Ki ben kısıtlanmayı seven bir insan değilim, yapım böyle. Tabii yazdıkların senin fikrindir saygı duyarım.

bende sanal alemde fotograf paylasılmasına karsıyım...ama bu demek degılkı kımse paylasmıycak senın kendı tercıhın sana bu kadr karısmassna ızın verme

aynı dert bendede var. bu erkeklerden biri biziiii kurtarsın :) . bıktım valla bende çok sıkıyolar bizim düşündüklerimz umurlarında degil

Hadi mini etekli fotoğrafını kıskanmış kaldırtmış diyelim, eşofmanlı fotoğrafı niye kaldırttı ki onu anlamadım. Bence sevgilin başka şeye sinirlenmiş bu şekilde belli etmeye çalışıyor gibi

benim sevgilimde şortlu resmimi profile koydum diye tartışmıştı
herkes görecek diye nette bi sürü sapık varmışmış kaldırdım bende napım.. ama albüme koydum onda sorun yok dedi
bence kaldır cnm net için değmez sen gerçek hayattaki davranışlara bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…