• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Fotoğraflarla Kıvırcık Saçlarımız :)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
kızlar hepinizin saçları çok guzel
sebnexo canım seninkide harika duruyo tatlım sende benim gibi kıvırcık sacla rahat edemiyosun galiba bende sacım duzken çok iyi hissediyorum kendimi aslında doğal halini çok beğeniyolar ama ben rahat edemıyorum canıma sinmiyo

benim saçlarımda lüle lüle çok seviyorum kıvırcık saçları yahu:9

işte bunlar da benimkiler... saçlarımın röflesini koyu kestaneden kendim açtım. kuaförümün dudakları uçukladı:) arada gel dükkanda çalış falan dedi:)

Eklentiler

• $hjgg.webp
    $hjgg.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 118
sen allahın sevgili kulusun biliyor musun:bbo:
kimseye yorum yapmadım ama dumur oldum saçlarını görünce,
birkaç milyarı gözden çıkarırım öyle dalgalara sahip olmak için,
ama onu yapacak kuaför nerde:gitme:
çok güzel,maaşallahopuyorumnanaktan

Teşekkkür ederiim. kaydirigubbakcemile5

:sm_confused: :)

inanmıyorum akannehir
ne kadar güzel saçlar
en beğendiğim ve bende olmasını istediğim saç tipi
gerçekten bayıldım
:asigim:

Çok teşekkür ederiiimmm :1hug:

akannehirakannehir bayildim saclarina cok guzeller mahsallah..benimkilerde böyle kivircik ama cok seyrek..normalde omuzlarimi geciyo ama kuruyunca omuzlarimda kaliyo:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Çok teşekküler.. Uzatmak kolay değil tabiiki.. Kıvırcık olduğu için yukarı doğru çekiyor anlıyorum senii.. Aynı dertten muzdaribiz. kaydirigubbakcemile5

ßu Saçlarımın Doğal Hali ; :gitme:

yenibitelemresmioc.png

yenibitelemresmi2g.png

yenibitelemresmi3u.png

Buda düzleştirilMiş hali :) zemuszemus

62531192328043196171993.jpg

81291282791393196171993h.jpg

kıvırcıkken sçlarım toplanıoo çok zyıf görnüoo ztn küt kestrcem :)

kızlar benimde saçm kıvırcık ama kullanayodum ya:(( kısa kestirdim şimdi düzleştiriyorum.sizin saçlarınızın dalagas çok güzelmiş. beni banyodan çıktıktan sonra dalgası güzel ama mutlaka bişe ile sabitlemem gerekiyor. jöleden nefret ediyorum siz neler kullanıyosunuz?

Back
X