Fotografli 1 ay oldu

s3lin07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2018
894
854
103
34
kizlar bir bakar mısınız revizyon oldum 1 ay oldu burnumun sağ tarafında kemik boşluğu var diğer tarafta yok ama burnum şu an aşırı ödemli bu geçer mi odemden kaynaklı olmuş olabilir mi kafamda deli sorular yandan sıkıntı yok önden böyle dikis yeri enfeksiyon oldu olası sorun değil ama bu çukur yer beni düşündürüyor

Eklentiler

• Screenshot_20230221_143255_Gallery.webp
    Screenshot_20230221_143255_Gallery.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 567
  • Screenshot_20230221_142801_FaceApp.webp
    Screenshot_20230221_142801_FaceApp.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 563
kizlar bir bakar mısınız revizyon oldum 1 ay oldu burnumun sağ tarafında kemik boşluğu var diğer tarafta yok ama burnum şu an aşırı ödemli bu geçer mi odemden kaynaklı olmuş olabilir mi kafamda deli sorular yandan sıkıntı yok önden böyle dikis yeri enfeksiyon oldu olası sorun değil ama bu çukur yer beni düşündürüyor
Doktorunuza sordunuz mu ne diyor? Bu arada kime ameliyat oldunuz?

Ben bu tarz konularda telaş ettirmeyi hiç sevmem ama burada bariz çukur var. Zaten çukur sebepli revizyon oldunuz sanirim. Sonucunda yine ayni olacaksa niye yaptı ki bu doktor?
Yok cnm çukurdan dolayı olmadım ama ödem indiğinde esitlenecek dedi dr offf çok önemli şu an balon gibi

Öncelikle geçmiş olsun.Bir ay çok erken bir dönem ama çukurluk ve girintiler ne yazık ki düzelmiyor.Ama görüntü ilk zamana göre normalleşiyor.Kendinizi çok yormadan iyileşmeye çalışın.İlerleyen dönemde hala içinize sinmezse iyi bir dr bakarsınız

Benimde 15. Günüm revizyonda. Ödem viddi boyutta bir ay daha beklemekte fayda var pozitif düşünelim

Önceki hali nasıldı?kime oldunuz?küçük geldi burnunuz bana.Umarım şişliktir ve biran önce geçer.

Merhaba simdi burnunuz ne durumsa acaba duzelme var mi revizyonu kim yapti

Merhaba çok geçmiş olsun bende 3 kez revizyon oldum şuan çok iyi şükür 6 yıl.oldu.gwnelde hel olumlu yorum yaparım. Fakat seni biraz üzeseyim ne yaziki çok basarız bir revizyon olmuş. Revizyonlar çok büyük risk özellikle.birdan söylüyorum revizyon olmayım çok kötü değilse.benumce.1 2 revizyonlarim çok berbattı.her revizyon başka bir tarafı bozdu.ama senikide ne yazikki sıkıntılı duruyor.orta kısmı özellikle, burunnkanatlari vs .odemli burun güzel görünür genelde, odemler indikce kusurlar çıkar,senin ki odemli bu şekilde indikce ne yazikki daha kötü bir durum söz konusu olacak gibi. İnşallah yanılırım. İnşallah düzelir.ben yıllarca yaşadım bu durumu kimse yaşasın istemem ,farklı. İr doktora görünmeni tavsiye ederim.

Sağlık sorununuz yoksa (nefeste sorun vs) çukurluklar için revizyon olmayın derim ben.
Dolguyla şahane düzeltilebiliyor. Burun harekersiz bi yapıda olduğu için 4 5 sene gidiyor dolgu. Ve sürecin sonunda da yüzde 20 falan kalıcı oluyor dolgu tamamı erimiyor.
Ben de revizyondan sonra ufak dolgu yaptırmıştım içime sinmeyen yerlere.

Sağlık sorununuz yoksa (nefeste sorun vs) çukurluklar için revizyon olmayın derim ben.
Dolguyla şahane düzeltilebiliyor. Burun harekersiz bi yapıda olduğu için 4 5 sene gidiyor dolgu. Ve sürecin sonunda da yüzde 20 falan kalıcı oluyor dolgu tamamı erimiyor.
Ben de revizyondan sonra ufak dolgu yaptırmıştım içime sinmeyen yerlere.
Doktor banada dolgu teklif etti. Sol kanadımda sıkıntı var. Biraz sağ tarafımdada. Revizyon içinde dolgu içinde çekincelerim var. Ameliyat olmak istersem dolgu sıkıntı çıkartabiliyormuş.

Back
X