Bence gayet hoş görünüyorKızlar merhaba4. Ayım Doç. KBB ameliyat oldum .
kendi doktorumdan uzağım bu sebeple bulunduğum ilde devlet KBB muayeneye gidiyorum her ay Burunumu gösterdim 2 doktora ayrı KBB ikisi de ödeme benzemiyor 4. Ay artık dediler iç nefes vs memnunum dışında ucun da ki hafif bombeye taktım doktorlara göre abartılacak bir durum değil ben mi abartıyorum allah aşkına bakın birde videoda fark ettim konuşurken bazen hafif burun ucu oynuyor normal doğal burun gibi sizlerin de öyle mi? Valla biraz moralim bozuldu gibi
Bence gayet hoş görünüyor
Özelden mesaj attımMerhaba bnm 3. Ayim ben de uca dogru hafif bombe hissediyorum, odemdir diye dusunuyorum bastirdigimda yumusak hissediyorum cunku. Siz dokundugunuzda nasil hissediyorsunuz? Gerci herkes normal gayet guzel diyor fakat ameliyat sonu cekilen fotoda boyle degil. Bnm ptesi kontrolum var, bakalim ne dicek doktor
Canım daha 1 ay olmuş yapma ya tek derdin bu olaun zamanla gecici o yaKızlar Allah rızası için bana yardım edin 37 gun oldu burun ameliyatı olalı aglıyorum sureklı bu durumu yasıyanlar Allah rızası için yardım etsin gulunce cok cirkın oluyorum Dişlerimin ust kısmı yarısı cıkıyor dudagım ustu kalkmıs dudak ustunde sıslık var
Merhaba bnm 3. Ayim ben de uca dogru hafif bombe hissediyorum, odemdir diye dusunuyorum bastirdigimda yumusak hissediyorum cunku. Siz dokundugunuzda nasil hissediyorsunuz? Gerci herkes normal gayet guzel diyor fakat ameliyat sonu cekilen fotoda boyle degil. Bnm ptesi kontrolum var, bakalim ne dicek doktor
Kesin gecer mi normal e döner mi gülüşünCanım daha 1 ay olmuş yapma ya tek derdin bu olaun zamanla gecici o ya
Döner hepimiz yasadik bir kac ay merak etme :) bildigin sakat gibiydimKesin gecer mi normal e döner mi gülüşün
Sen oraya masaj yapmadigina pisman olucaksin dinleme dr u yap sen 4 ay oldu canim ya ,oraya gelip burnuna masaj yapicam yettin :)Kızlar merhaba4. Ayım Doç. KBB ameliyat oldum .
kendi doktorumdan uzağım bu sebeple bulunduğum ilde devlet KBB muayeneye gidiyorum her ay Burunumu gösterdim 2 doktora ayrı KBB ikisi de ödeme benzemiyor 4. Ay artık dediler iç nefes vs memnunum dışında ucun da ki hafif bombeye taktım doktorlara göre abartılacak bir durum değil ben mi abartıyorum allah aşkına bakın birde videoda fark ettim konuşurken bazen hafif burun ucu oynuyor normal doğal burun gibi sizlerin de öyle mi? Valla biraz moralim bozuldu gibi
Merhaba benim de 3.ayım aynı orada bir doygunluk var. Kemik ve deri ödem yapıyormuş şu an daha çok erken. Çevremde 1 yıl olmaya yakın ameliyat olan birinin hala burnu ödemli. Ben de çok dert ediyordum sonra vazgeçtim.
3 canım. Senin gibi şikayetim ben hatta kemik hissettim ama doktorum orayı alırsam burnunun ucu düşerdi burun yapın senin o dedi. Ve bi de benim septumum şiş duruyor bu burun deliklerinin içi var ya sol tarafım şiş doktorum ödem dedi ama dokununca kemik gibi hissediyorum içeri çökmesine rağmen. Septum deviasyonu olmuş gibi duruyor alttan
özelden yaZdım cmm
Özelden atıyorum .Burun ucu genelde biraz kalın derili oluyor ameliyat olan bi tanıdığımın da sizin gibiydi hatta doktoru bile 5.ay olmasına rağmen anlayamamıştı tam olarak ödem mi diye bekleyelim demişti ve hiç abartmıyorum 1.yılın sonunda düzeldi anca. Eğer aynı şeyse sizin de düzelir . Bu arada nefes sorununuz vardı diye hatırlıyorum düzelmiş olmasına sevindim umarım bu da düzelir zaten fotoğrafın birinde varken diğerinde yok gibi anlamadım ben
Sen de benim gibi tuaf mı guluyodun dişlerin yarısı tek mı gorunuyor du gulunceDöner hepimiz yasadik bir kac ay merak etme :) bildigin sakat gibiydim
Konusu açılmışken yazayım. Benimde üstte kemer bölgesinde böyle sert kemik gibi boncuk kadar sert bir şey var. Doktor ödem dedi ama sanki baya baya kemikmiş gibi geliyor dokununca böyle ödem oluyor mu sert ödem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?