• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fotoğrafli burun amaliyati dan sonra burun çökmesi

Mikiifare

🌹herkes kalbinin ekmeğini yer 🌹
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2024
241
124
23
23
Selam kızlar burun ameliyatı 3 ay oldu burun amaliyati olalı ben . Ve burnum da eğrilik kemik. Et vs... Alındı
Doktorum burun alcimi çarp yapıştırmış ilk alçı çıktığın da sağ da cokukluk vardı hemde çok fazla doktor düzelecek dedi . Bir kaç gün sonra ödemden o çökük lük gitti . Şuan ödem indikçe o çökük lük belli oluyor . 🥺 Ve burun ucum da sola doğru eğri offf moralim alt üst. O kadar eziyete karşı böyle burun olmasi
Doktora 1 ay sonrası kontrole gittiğimde masaj yap burun ucu eğriliğin gitsin falan dedi asimetrik ödem dedi bilemiyorum sizce gidermi o eğrilik çökük lük.
1000167931.webp

bence ödemden kaynaklı duruyor moralinizi bozmayın 6 aydan önce burnunuz hakkında hiçbir yorum yapmayın, aslında eğikliği anlamanız çok kolay ameliyat sonrası doktorların her kontrolde dikkat ettiği şey burun üstüne yansıttıkları o ışık, eğer ışık altında burun üstündeki çizgi dümdüz ise her şey ödemden kaynaklı eğer yansıyan ışık yamuk ise bir sıkıntı olabilir hala kesin değil. O ışık ödeme rağmen üstten baktığınızda dümdüz iniyor genelde

Selam kızlar burun ameliyatı 3 ay oldu burun amaliyati olalı ben . Ve burnum da eğrilik kemik. Et vs... Alındı
Doktorum burun alcimi çarp yapıştırmış ilk alçı çıktığın da sağ da cokukluk vardı hemde çok fazla doktor düzelecek dedi . Bir kaç gün sonra ödemden o çökük lük gitti . Şuan ödem indikçe o çökük lük belli oluyor . 🥺 Ve burun ucum da sola doğru eğri offf moralim alt üst. O kadar eziyete karşı böyle burun olmasi
Doktora 1 ay sonrası kontrole gittiğimde masaj yap burun ucu eğriliğin gitsin falan dedi asimetrik ödem dedi bilemiyorum sizce gidermi o eğrilik çökük lük.
Eki Görüntüle 3649323
Geçmiş olsun şuan nasılsınız doktorunuz kimdi

Eki Görüntüle 3649323
ben göremedim çöküklük nerde acaba yandan foto varmı

Kötü durmuyor ama ödem 4. Ayda biter hatalar meydana çıkar. Eğer eski burnunda böyle bir eğrilik böyle bir çıkıntı varsa. Aynı kalmıştır. Çok işlem yapmamıştır doktorun

Back
X