Fotoğraflı Burun kanadı çökmesi, burun ucı düşmesi, burun eğriliği, başarısız ameliyat

Ama bu diğer ameliyatın başarısız olduğunu göstermez mi ? Nasıl tekrar güvendiniz
İlk ameliyatim zaten basarisizdi ama ben burnumu kirdirmadim sadece torpu ve burun ucu kaldirilmasini istemistim o da maalesef hüsranla sonuclandi..burnumun icini en iyi yine kendisi bilecegi icin tekrar ayni doktora ameliyat oldum ve burnumu tam kirdirdim + kikirdak eklendi..simdi ilk ameliyattan kat ve kat daha iyi ama istedigim hayal ettigim burun degil maalesef..yinede bu haline sukur

Bugün ameliyatı yapan doktorla görüştüm. ilk etapta hiç bir şey söylemedim,5 ay önce ameliyat olduğumu söyledim sadece, muayene etti, doğal bir burun olmuş dedi burnuma bakıp, kendisinden bekledim olumsuz yorumları. Baktım, kendi memnun, ya da belli etmemeye çalıştı, bilemiyorum. Nasılsın memnun musun diye sorunca bende çuvalda ne varsa boşalttım. "Hiç memnun değilim, nefes alamıyorum, burun kenarlarım çöktü, burun ucum eskisine göre daha düşük, burnum önceden yamuktu şimdi daha da yamuk, kavis istemiştim, burnum dümdüz ona değinmek bile istemiyorum." dedim. Sakince burnuma bakıp, yoo abartıyorsun bence, öyle dikkat çeken bi şey yok, dedi. Telefondan burnumun eski ve yeni halini göstererek, - ben mi acaba kuruntu yapıyorum diye düşünerek onlarca insana gösterdim, hepsi de burnun çok kötü olmuş, önceki hali daha iyiymiş dediler, inanın bir tek ben değilim böyle düşünen dedim. Yandaki çökmeleri sordum, ben oraya dokunmadım dedi,orda zaten kıkırdak yokmuş. oranın çökme ihtimali olabiliyormuş . Eğrilik ise bazı kemikler törpülense bile orantısız büyüyebiliyorlarmış. Uzun süre Hiç bir şey söylemedi, ter içinde kaldı, bilgisayarının başına oturdu, üzüldü. istersen revizyon yapabilirim dedi, yazdı, çizdi. İsterim tabi ama Daha da kötü olmasından korkuyorum dedim. Ben de emin ol iyi olsun isterim dedi. Sustu.... Tettik istemlerini verdi elime. Gittim, kan tahlili, ekg. ... Kan verirken bi hemşireyle konuştum, burda bi doktorun çocuğunu ameliyat etti, çok iyidir bu konuda aslında dedi... Ben gayet sakindim bunları söylerken, ki doktorun sakinliği insanı çıldırtan cinstendi. Çok üzüldü ya da bana öyle geldi, belki de umrunda değil. Ben de eve gelince çok çok üzüldüm, ben ne kadar kötü olduğunu, burnuma günde otuz defa baktığımı, öncesinde 5 bin isteyen doktorlarn revizyon olunca 15-20 bin istediğini söylerken başından boynuna doğru terlerin aktığını görüyordum, uzunca bi süre sessizce dinledi beni, onun için de zor bi durum muhakkak. Beş aydır içimde olanların hepsini bir bir söyledim ama inanın hiç umduğum gibi olmadı,içimi dökünce rahatlayacağımı düşünürken daha da üzüldüm, doktorun üzüldüğüne üzüldüm ben tarafından...Bilmiyorum ben iyi değilim galiba bu aralar...Aşırı duygusalım galiba.

Belki de ben ne halt edeceğim diye sıkıntıya girip terlemiştir. Yani muhakkak üzülmüştür sonuçta hangi meslekten olursak olalım, başarısız olmaya kim tahammül edebilir. Ama onu asıl sıkıntıya sokan sizin dava etmeniz ya da yaygarayı basmanız olacaktır. Bir de şimdi sizden para almadan bir ameliyat daha yapmak zorunda. Yani öyle bir kayıp da var. Peki siz ne düşünüyorsunuz? Yine o doktora mı olacaksınız?

Bugün yine görüştüm, tesadüfi olarak, planlanan bir şey değildi, eski fotoğraflarımı almış dosyadan, baya kafa yormuş, çok iyi niyetli bir adam gördüm karşımda. Size güveniyorum inşallah güzel olacak dediğimde, İddialı konuşmak istemiyorum ama elimden geleni yapacağım dedi. Evet, ikinci kez güveneceğim.

Yaklaşık beş ay önce sözde estetik ameliyatı oldum, burnumda eğrilik vardı, çok hafif de kemer. Maalesef doktor çok başarısızmış, burnumun uç kısmında çökme, burun ucunda düşme ve c şeklinde yamukluk var. Kendi doktorumla yakın zamanda görüşmedim, başka bir doktor yandaki çökmelere kılırdak eklenmesi lazım dedi ama ben yapmam burnunun içinde neyle karşılaşacağımdan emin değilim dedi. revizyon şart burnuma. İnce deriliyim bu arada. Bundan sonra ne yapabilirim, değerli görüşlerinize ihtiyacım var, özellikle ikinci ameliyatı olanlardan. Beni ne bekliyor, benim durumumu yaşayıp sonra başarılı ameliyat olanlar ya da ikinci kez hüsran yaşayanlar yazarsa sevinirim. Bi de kulaktan kıkırdak almak çok soğuk geliyor, kolay bir işlem mi? Burada neredeyse doktor kadar bilgili arkadaşlar var biliyorum, benim durumumda olanlar için de faydalı olur kanaatindeyim. İkinci foto öncesi
Birinci foto sonrası
İkinci kez aynı doktora güvenmek hiç bilmediğin bi doktora güvenmekten daha zor bence..

Son düzenleme:
Teşekkürler iyi temennileriniz için, 2 ay içinde olacak diye tahmin ediyorum, net bi tarih yok, önümüzdeki hafta tam tarih belli olacak.

Bugün ameliyatı yapan doktorla görüştüm. ilk etapta hiç bir şey söylemedim,5 ay önce ameliyat olduğumu söyledim sadece, muayene etti, doğal bir burun olmuş dedi burnuma bakıp, kendisinden bekledim olumsuz yorumları. Baktım, kendi memnun, ya da belli etmemeye çalıştı, bilemiyorum. Nasılsın memnun musun diye sorunca bende çuvalda ne varsa boşalttım. "Hiç memnun değilim, nefes alamıyorum, burun kenarlarım çöktü, burun ucum eskisine göre daha düşük, burnum önceden yamuktu şimdi daha da yamuk, kavis istemiştim, burnum dümdüz ona değinmek bile istemiyorum." dedim. Sakince burnuma bakıp, yoo abartıyorsun bence, öyle dikkat çeken bi şey yok, dedi. Telefondan burnumun eski ve yeni halini göstererek, - ben mi acaba kuruntu yapıyorum diye düşünerek onlarca insana gösterdim, hepsi de burnun çok kötü olmuş, önceki hali daha iyiymiş dediler, inanın bir tek ben değilim böyle düşünen dedim. Yandaki çökmeleri sordum, ben oraya dokunmadım dedi,orda zaten kıkırdak yokmuş. oranın çökme ihtimali olabiliyormuş . Eğrilik ise bazı kemikler törpülense bile orantısız büyüyebiliyorlarmış. Uzun süre Hiç bir şey söylemedi, ter içinde kaldı, bilgisayarının başına oturdu, üzüldü. istersen revizyon yapabilirim dedi, yazdı, çizdi. İsterim tabi ama Daha da kötü olmasından korkuyorum dedim. Ben de emin ol iyi olsun isterim dedi. Sustu.... Tettik istemlerini verdi elime. Gittim, kan tahlili, ekg. ... Kan verirken bi hemşireyle konuştum, burda bi doktorun çocuğunu ameliyat etti, çok iyidir bu konuda aslında dedi... Ben gayet sakindim bunları söylerken, ki doktorun sakinliği insanı çıldırtan cinstendi. Çok üzüldü ya da bana öyle geldi, belki de umrunda değil. Ben de eve gelince çok çok üzüldüm, ben ne kadar kötü olduğunu, burnuma günde otuz defa baktığımı, öncesinde 5 bin isteyen doktorlarn revizyon olunca 15-20 bin istediğini söylerken başından boynuna doğru terlerin aktığını görüyordum, uzunca bi süre sessizce dinledi beni, onun için de zor bi durum muhakkak. Beş aydır içimde olanların hepsini bir bir söyledim ama inanın hiç umduğum gibi olmadı,içimi dökünce rahatlayacağımı düşünürken daha da üzüldüm, doktorun üzüldüğüne üzüldüm ben tarafından...Bilmiyorum ben iyi değilim galiba bu aralar...Aşırı duygusalım galiba.
Doktorunj,
Teşekkürler iyi temennileriniz için, 2 ay içinde olacak diye tahmin ediyorum, net bi tarih yok, önümüzdeki hafta tam tarih belli olacak.
Aylin hanim doktorunuz kim ? Isim verebilirmisiniz?

Merhaba arkadaşlar. Bende 11 gün önce ameliyat oldum. Benimde elime burnun üst tarafında minik şişlik geliyor. Hafif bastırınca gidiyor gibikafama taktım bu ne olaki

Burun eğriliğini düzeltmede başarılı bir doktora ikinci ameliyatı olursan düzelir, üzülme. Bir de Mustafa Karaca, Nihat Kaya’ya muayene ol, bakalım. Ne diyecekler? Moral bozmak yok.
.
Merhaba, sanırım Mustafa Karaca hakkında bilginiz var. Bende önümüzdeki hafta görüşmeye gidip, en yakın tarihi alacağım. Ama burda yazılanları okudukça benimde başıma gelir mi diye korkuyorum. Siz yada bir tanıdığınızı Mustafa Bey ameliyat mı etti acaba?

Yok, ben kendisini şahsen tanımıyorum. Muayeneye bile gitmedim. Ameliyat olan bir tanıdığım da yok. Ben başka bir doktora 7 ay kadar önce ameliyat oldum ve memnun değilim. Burun kökünden itibaren başlayan bir eğriliğim var. Doktorum ameliyattan önce bunu düzelteceğini, ameliyattan sonra da eğrilik düzelmeyeceği için ameliyat esnasında hiç müdahale etmediğini söyledi. İki sözü arasında tutarsızlık olduğu için kendisine güvenmiyorum ve başka doktorlara da muayene olmak istiyorum. Şimdi bir senenin dolmasını beklerken doktor araştırıyorum. (Daha önce araştırmadan ilk tavsiye edilen doktora ameliyat oldum.) İnstagramda doktorları takip ediyor, buradaki yorumları okuyorum. İnstagramda Mustafa Karaca’nın eğri birçok burnu düzelttiğini gördüm. Bir iki soru da sordum, sağ olsun kısa da olsa cevap verdi. Yani kendisini bu kadar tanıyorum. Muayeneden sonra izlenimlerinizi yazarsanız sevinirim.

Yok, ben kendisini şahsen tanımıyorum. Muayeneye bile gitmedim. Ameliyat olan bir tanıdığım da yok. Ben başka bir doktora 7 ay kadar önce ameliyat oldum ve memnun değilim. Burun kökünden itibaren başlayan bir eğriliğim var. Doktorum ameliyattan önce bunu düzelteceğini, ameliyattan sonra da eğrilik düzelmeyeceği için ameliyat esnasında hiç müdahale etmediğini söyledi. İki sözü arasında tutarsızlık olduğu için kendisine güvenmiyorum ve başka doktorlara da muayene olmak istiyorum. Şimdi bir senenin dolmasını beklerken doktor araştırıyorum. (Daha önce araştırmadan ilk tavsiye edilen doktora ameliyat oldum.) İnstagramda doktorları takip ediyor, buradaki yorumları okuyorum. İnstagramda Mustafa Karaca’nın eğri birçok burnu düzelttiğini gördüm. Bir iki soru da sordum, sağ olsun kısa da olsa cevap verdi. Yani kendisini bu kadar tanıyorum. Muayeneden sonra izlenimlerinizi yazarsanız sevinirim.
Merhaba.görüşmemden sonra size haber vericem.birde burda yorum yapıp aktif olan birkaç üyeye de yazdım.onlardan da cevap bekliyorum.

Yaklaşık beş ay önce sözde estetik ameliyatı oldum, burnumda eğrilik vardı, çok hafif de kemer. Maalesef doktor çok başarısızmış, burnumun uç kısmında çökme, burun ucunda düşme ve c şeklinde yamukluk var. Kendi doktorumla yakın zamanda görüşmedim, başka bir doktor yandaki çökmelere kılırdak eklenmesi lazım dedi ama ben yapmam burnunun içinde neyle karşılaşacağımdan emin değilim dedi. revizyon şart burnuma. İnce deriliyim bu arada. Bundan sonra ne yapabilirim, değerli görüşlerinize ihtiyacım var, özellikle ikinci ameliyatı olanlardan. Beni ne bekliyor, benim durumumu yaşayıp sonra başarılı ameliyat olanlar ya da ikinci kez hüsran yaşayanlar yazarsa sevinirim. Bi de kulaktan kıkırdak almak çok soğuk geliyor, kolay bir işlem mi? Burada neredeyse doktor kadar bilgili arkadaşlar var biliyorum, benim durumumda olanlar için de faydalı olur kanaatindeyim. İkinci foto öncesi
Birinci foto sonrası
Selamlar ameliyatınızı yapan doktorun ismini yazabilir misiniz acaba bende revizyon olucam çok korkoyorum

Revizyon oldum,kulaktan kıkırdağa gerek kalmadı. Burnumun içine saklamış önceki kıkırdakları doktorum, atmamış onları. Şimdi yeniden kullandı. İkinci ameliyatım hem doktor hem de benim açımdan zor geçti, ameliyat sonrası çok şiddetli ağrım oldu, ki acıya çok dayanıklı ni insanımdır. doktorum onur ergündü.
Teşekkür ederim cevap için şimdi nasılsınız bu arada ilk ameliyatınızıda mı aynı doktor yapmıştı ? Birde mahsuru yoksa fotograf atabilir misiniz özelden

Konunun devamı olması açısından foto ekliyorum, bunlar revizyon fotoğrafları. 14 gün önce revizyon oldum. Burun kemiği tekrar kırıldı, kanatlara kıkırdak eklendi, burun kaldırıldı, üst kısmı törpülenip kavis verildi. Tabi şu an fotodakiyle alakası yok, kavis vs yok, kütük gibi. hafif eğik görünüyor ama ben artık hafif eğikliğe bile razıyım. Yeter ki çok göze batan bi şey olmasın. Öyle yoruldum ki birinci ameliyattan sonra, aileme, eşime, tanıdıklarıma, mahcup oldum en çok.... Durduk yere başına iş aştın deyip durdular, gizli gizli ağladım, çünkü ağlamam bile anlamsızdı onlara göre. tanıyıp ameliyatımı sornlara sağlık için dedim hep, çünkü insanlar hem sağlık hem estetik için olduğunu söyleyince ya enayi gözüyle bakıyor, ya da oh haketmişsin gözüyle. Öyle can sıkıcı yorumlar duydum ki insanlardan. Bi tanesini hiç unutmayacağım; görüştüğüm yeni yetme bir doktor burnuma bakıp şunu söyledi: Bence ameliyat olma,burnun fena değil, bunu bile beğenmiyorsun, daha kötü olur, ben şahsen seni ameliyat etmem, bak hande ataizi de kırk defa ameliyat oldu, hala mutsuz. Koskoca doktor benim burnumu takıntı için revizyon olmak istediğimi savunuyor, ki ilk sayfada ne hale geldiği ortada, nefes alamamak da cabası...Zor mu revizyon diye soranlara; Ameliyat acısı, tampon acısı bu acıların yanında sinek ısırığı bile değil.

Eklentiler

• IMG_9421.webp
    IMG_9421.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 439
  • IMG_9424.webp
    IMG_9424.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 442
Back
X