Konunun devamı olması açısından foto ekliyorum, bunlar revizyon fotoğrafları. 14 gün önce revizyon oldum. Burun kemiği tekrar kırıldı, kanatlara kıkırdak eklendi, burun kaldırıldı, üst kısmı törpülenip kavis verildi. Tabi şu an fotodakiyle alakası yok, kavis vs yok, kütük gibi. hafif eğik görünüyor ama ben artık hafif eğikliğe bile razıyım. Yeter ki çok göze batan bi şey olmasın. Öyle yoruldum ki birinci ameliyattan sonra, aileme, eşime, tanıdıklarıma, mahcup oldum en çok.... Durduk yere başına iş aştın deyip durdular, gizli gizli ağladım, çünkü ağlamam bile anlamsızdı onlara göre. tanıyıp ameliyatımı sornlara sağlık için dedim hep, çünkü insanlar hem sağlık hem
estetik için olduğunu söyleyince ya enayi gözüyle bakıyor, ya da oh haketmişsin gözüyle. Öyle can sıkıcı yorumlar duydum ki insanlardan. Bi tanesini hiç unutmayacağım; görüştüğüm yeni yetme bir doktor burnuma bakıp şunu söyledi: Bence ameliyat olma,burnun fena değil, bunu bile beğenmiyorsun, daha kötü olur, ben şahsen seni ameliyat etmem, bak hande ataizi de kırk defa ameliyat oldu, hala mutsuz. Koskoca doktor benim burnumu takıntı için revizyon olmak istediğimi savunuyor, ki ilk sayfada ne hale geldiği ortada, nefes alamamak da cabası...Zor mu revizyon diye soranlara; Ameliyat acısı, tampon acısı bu acıların yanında sinek ısırığı bile değil.