Fotoğraflı Burun kanadı çökmesi, burun ucı düşmesi, burun eğriliği, başarısız ameliyat

Konunun devamı olması açısından foto ekliyorum, bunlar revizyon fotoğrafları. 14 gün önce revizyon oldum. Burun kemiği tekrar kırıldı, kanatlara kıkırdak eklendi, burun kaldırıldı, üst kısmı törpülenip kavis verildi. Tabi şu an fotodakiyle alakası yok, kavis vs yok, kütük gibi. hafif eğik görünüyor ama ben artık hafif eğikliğe bile razıyım. Yeter ki çok göze batan bi şey olmasın. Öyle yoruldum ki birinci ameliyattan sonra, aileme, eşime, tanıdıklarıma, mahcup oldum en çok.... Durduk yere başına iş aştın deyip durdular, gizli gizli ağladım, çünkü ağlamam bile anlamsızdı onlara göre. tanıyıp ameliyatımı sornlara sağlık için dedim hep, çünkü insanlar hem sağlık hem estetik için olduğunu söyleyince ya enayi gözüyle bakıyor, ya da oh haketmişsin gözüyle. Öyle can sıkıcı yorumlar duydum ki insanlardan. Bi tanesini hiç unutmayacağım; görüştüğüm yeni yetme bir doktor burnuma bakıp şunu söyledi: Bence ameliyat olma,burnun fena değil, bunu bile beğenmiyorsun, daha kötü olur, ben şahsen seni ameliyat etmem, bak hande ataizi de kırk defa ameliyat oldu, hala mutsuz. Koskoca doktor benim burnumu takıntı için revizyon olmak istediğimi savunuyor, ki ilk sayfada ne hale geldiği ortada, nefes alamamak da cabası...Zor mu revizyon diye soranlara; Ameliyat acısı, tampon acısı bu acıların yanında sinek ısırığı bile değil.
Bu yaşadıklarınıza gerçekten üzüldüm zor bir süreçten geçmişsiniz umarım artık hiç bir sorun olmadan hayatınıza yeni burnunuzla devam edersiniz. Ameliyat sonrasındaki başarısızlıklar olacak korkusuyla ameliyat olmuyorum. Pişman olacağım bir şey yapmak istemiyorum

Konunun devamı olması açısından foto ekliyorum, bunlar revizyon fotoğrafları. 14 gün önce revizyon oldum. Burun kemiği tekrar kırıldı, kanatlara kıkırdak eklendi, burun kaldırıldı, üst kısmı törpülenip kavis verildi. Tabi şu an fotodakiyle alakası yok, kavis vs yok, kütük gibi. hafif eğik görünüyor ama ben artık hafif eğikliğe bile razıyım. Yeter ki çok göze batan bi şey olmasın. Öyle yoruldum ki birinci ameliyattan sonra, aileme, eşime, tanıdıklarıma, mahcup oldum en çok.... Durduk yere başına iş aştın deyip durdular, gizli gizli ağladım, çünkü ağlamam bile anlamsızdı onlara göre. tanıyıp ameliyatımı sornlara sağlık için dedim hep, çünkü insanlar hem sağlık hem estetik için olduğunu söyleyince ya enayi gözüyle bakıyor, ya da oh haketmişsin gözüyle. Öyle can sıkıcı yorumlar duydum ki insanlardan. Bi tanesini hiç unutmayacağım; görüştüğüm yeni yetme bir doktor burnuma bakıp şunu söyledi: Bence ameliyat olma,burnun fena değil, bunu bile beğenmiyorsun, daha kötü olur, ben şahsen seni ameliyat etmem, bak hande ataizi de kırk defa ameliyat oldu, hala mutsuz. Koskoca doktor benim burnumu takıntı için revizyon olmak istediğimi savunuyor, ki ilk sayfada ne hale geldiği ortada, nefes alamamak da cabası...Zor mu revizyon diye soranlara; Ameliyat acısı, tampon acısı bu acıların yanında sinek ısırığı bile değil.
Yan profilden harika gorunuyor..bu kez bence olmuş..sizi inanin cok iyi anlayabiliyorum 1 yil boyunca bende berbat bi burunla dolastim sonra revizyon oldum..yine tam istedigim sekilde degil ve ufak tefek sıkıntılar var ama onlarida gormezden geliyorum cunku kotunun kotusu var biliyorum..

Senin için çok sevindim valla .

Bence çok güzel olmuş.

İlk foolara bakına hele.

Çökme arttı mı? Hayrola? Nazal valv yetmezliği demişsin. Derin nefes aldığında burnunda çökme artıyor o zaman. Benim de sağ taraf daha çökük diğer tarafa göre. Ama nefes alınca inmiyor. Benim tam 2 ay oldu. Senin de o civarlarda galiba. Ama senin burnun güzeldi ya. Aylin3333 gibi mi olmaya başladı? İnşallah iyi olursunuz.

sizin nasıl şuan da ya lütfen bende bir konu açtım nefes sorunu nazal valv diye bakar mısınız fikre ihtiyacım var 😢

aylin sana özelden mesaj attım lütfen bakar mısın fotoğraflı bende şuan o kadar karışığım ki ...

Aylin hanım inanın yaşadıklarınızı çok iyi anlıyorum yaşayan bilir çok zor süreçler ama revizyon çok başarılı görünüyor inşallah mutlusunuzdur şimdi

Merhaba. Ben yaklaşık 4 ay önce burun ameliyatı oldum. Hafif kemerim vardı. Çökme olur korkusuyla sadece kemeri ve ucunun kaldırılmasını istedim. Ameliyat sonrası burun ucunda bariz bir eğiklik oldu. Şişlik geçtikçe eğiklik de azaldı ama hala sola doğru var. Doktor da o yönde işlem daha çok gördüğü için şişlik olmuştur zamanla geçer dedi. Her sabah kalkıp aynaya koşuyorum 4 aydır. :( ve burun ucum yine düşmeye başladı. Acaba şişlik aşağı doğru mu iniyor neden sarkmaya başladı anlamadım. Bazen aklıma deli sorular gelmiyor değil acaba burnumun ucunu hiç mi kaldırmadılar diye:((

Derin nefeste yanlar ve delikler yapışıyor hafif. Görüntüde belirgin bir deformite yok. Ama ben ona göre daha kalın deriliyim zaten. Gitgide artacak diye korkuyorum. Bir terslik var çünkü.

Burun yanlarım ve ucum birden yumuşadı. Burun deliklerimi elleyince üst kısımlardan kıkırdak çıkıntısı geliyor. Bunlar yetmez gibi tek taraflı açık çatı deformitesinden de şüpheleniyorum. Burun sırtıma dokununca ince bir açıklık var. Yarın farklı bir doktorla görüşeyim de belli olur az çok. Benim doktor ödem diyip duruyor, nasıl ödemse burnum inceldikçe kusurlar çıktı ortaya.

Kemermiş, asimetriymiş hiç takmayın kafaya. Ama çöküntüleri iyi inceleyin. Çok üzgünüm, çok.
Merhaba,
Tek taraflı açık çatı deformitesinden bahsetmişsiniz burnunuzdaki açıklık sonrasında düzeldi mi acaba ? Ameliyat olalı 2 ay oldu aynı durum bende de mevcut bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Açıklığın artması giib bir durum oldu mu

Merhaba,
Tek taraflı açık çatı deformitesinden bahsetmişsiniz burnunuzdaki açıklık sonrasında düzeldi mi acaba ? Ameliyat olalı 2 ay oldu aynı durum bende de mevcut bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Açıklığın artması giib bir durum oldu mu
Benim 1.5 yıl doldu. Açıklık zamanla artmıyor, geçmiyor da. Ancak sırtta ödem geçtikçe o kısımda hafif tırnak izi gibi ya da ince kırışıklık gibi iz oluştu. Gölgeli ışıklarda belli oluyor.

Benim 1.5 yıl doldu. Açıklık zamanla artmıyor, geçmiyor da. Ancak sırtta ödem geçtikçe o kısımda hafif tırnak izi gibi ya da ince kırışıklık gibi iz oluştu. Gölgeli ışıklarda belli oluyor.
Bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Tam burun köküm ile burun sırtımın birleştiği yerde elimle net hissettiğim küçük bir açıklık boşluk var. Açıkçası boşluğun büyümesinden çok korkuyorum. Umarım benimde artmaz.

O tırnak izi gibi dediğiniz şey bende de var ve çok çirkin görünüyor.

inanın ben de ne yapacağımı bilmiyorum. bir işim bir gelirim de yok tekrar ameliyat olsam da düzelse...
Kesinlikle. Halbuki ameliyat esnasında orayı ufak bir kıkırdak ile kamufle edebilirdi doktor. Resmen ihmal etmiş, bunu düşündükçe iyice sinirlerim bozuluyor.
Ne yaptınız o çizgilerden bende de var iki yanda geciyor mu :(

Bende 6 ay önce asimetri ve tırnak izi gibi olan çöküntülerden dolayı ilk doktoruma revizyon oldum.İlk iki ay sorunlarım çözülmüş gibi görünüyordu ama aşırı şişliğim vardı.İkinci aydan sonra baktım ki bonuslarıyla birlikte ordalar.Hatta daha önce olmayan bir boşluk oluştu kemiğimde:/
İlk ameliyattan sonraki halini sevmiyordum şu halini hiç sevmiyorum.Üstelik doktorum aşırı ilgisiz çıktı kontrole bile çağırmadı beni.
Bununla ilgili konu açacağım ama ödemlerim iyice azalsın diye bekliyorum.

Bende 6 ay önce asimetri ve tırnak izi gibi olan çöküntülerden dolayı ilk doktoruma revizyon oldum.İlk iki ay sorunlarım çözülmüş gibi görünüyordu ama aşırı şişliğim vardı.İkinci aydan sonra baktım ki bonuslarıyla birlikte ordalar.Hatta daha önce olmayan bir boşluk oluştu kemiğimde:/
İlk ameliyattan sonraki halini sevmiyordum şu halini hiç sevmiyorum.Üstelik doktorum aşırı ilgisiz çıktı kontrole bile çağırmadı beni.
Bununla ilgili konu açacağım ama ödemlerim iyice azalsın diye bekliyorum.
benim o cizgiler bazen belirgin oluyo bazen gözüme batmıyor o yüzden ödemler belirginlestiriyor gibi hissediyorum 6ay beklicem hala gözüme batan bisey olursa minik bi dolgu is cözer diye düsünüyorum 2.ameliyat nefes problemi büyük bi yamukluk dısında düsünmem gibi.

Benim de gidişat sizinki gibi. Yarın farklı bir doktordan görüş alacağım. Revizyon araştırması yapıyorum. Ahmet İslam içime sindi. Özellikle nazal valv yetmezliği konusunda kendine has bir tekniği varmış.

Psikolojik olarak bitmiş durumdayım. İki günde iki kiloya yakın verdim. Çok zor bir süreç, kime güveneyim bilmiyorum. Maddi kısmı da işin cabası. Üstelik garantisi yok.
son durumunuz nedir acaba bende sizinle aynı sorunu yaşıyorum

Back
X