(Fotoğraflı) kızlar bi bakın çok mutsuzum

tugcecim92

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2017
195
41
13
33
burnum dün açıldı sargılardan. AmA şuan kemer hariç aynı eski burnum gibi duruyor. Hafiften kavis yapacaktı doktor ama görüyorsunuz ki dümdüz :( burnum hala büyük ve uzun :( moralim çok bozuk, herkes aynı duruyor boşa para vermişsin diyorlar ağlıyorum.. tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum. Psikolojim bozuldu gerçekten :( diğer üyelerin ilk günki fotolarına bakıyorum hepsininki de çok güzel. Bir de bana bakın ooffffffff :( ucu da semsert top gibi eğildi

Eklentiler

• IMG_6053.webp
    IMG_6053.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 1.225
iyi de daha yeni açılmış burnun, haliyle şiş, şiş burun da büyüktür patates gibidir ama muhtemelen yarı yarıya küçülecektir ödemler azaldıkça :) İnsanların lafına bakma bence, bu haliyle bile eski halinden çok daha farklı, kemer yok, ucu kalkmış. 1-2 aya gönlüne göre bir burun olur gibi. Ama arkadaşların yine de güzel olmamış, çok para verdin boşa gitti demeye devam edecektir. Kıskançlık böyle bir şey :D

Bence guzel oldu . Sadece sislik var en erken 6 aya oturur. Kemik yapisi isleme gore şişlik farkediyor. Onden yamuk degilse sorun yok. Oda burun yapisiyla ilgili. Şisten dolayi yamukta olabilir. Gule gule kullanin.

birazcık kuruntu yapmışsın canım. Daha çok erken yorum yapmak için benim 3 ay oldu her hafta değişiklik oluyor.

Bence guzel oldu . Sadece sislik var en erken 6 aya oturur. Kemik yapisi isleme gore şişlik farkediyor. Onden yamuk degilse sorun yok. Oda burun yapisiyla ilgili. Şisten dolayi yamukta olabilir. Gule gule kullanin.
Hiç yamukluk yol dümdüz kitap gibi, ben kavisli istiyordum. Sende değişir mi yAni doktor kavis yapmış da belli olmuyor olabilir mi canım?

iyi de daha yeni açılmış burnun, haliyle şiş, şiş burun da büyüktür patates gibidir ama muhtemelen yarı yarıya küçülecektir ödemler azaldıkça :) İnsanların lafına bakma bence, bu haliyle bile eski halinden çok daha farklı, kemer yok, ucu kalkmış. 1-2 aya gönlüne göre bir burun olur gibi. Ama arkadaşların yine de güzel olmamış, çok para verdin boşa gitti demeye devam edecektir. Kıskançlık böyle bir şey :KK70:
Ne güzel yazmışsın canım yüzümü güldürdün :) kavis yapıcam demişti doktor hafifçe ama görüldüğü üzere dümdüz kavisin k si yok..

Burun estetiği konusunda bilgim yok, zamanla küçülür mü bilmiyorum ama şu haliyle kemerin düzeltilmesi hariç, pek değişmemiş gerçekten. Büyük duruyor...

Doktorla konuşsanız bu durumu, belki zamanla oturacağını söyler ya da yüzünüze daha küçük bir burun olmayacağını söyler...

Bilmiyorum cnm sisligin inmesini bekle. Boylede cok dogal duruyor bence. Eger kavis yoksa bile oynatma oynattikxa sorun cikiyor. İnsallah istedigin gibi olur. Dr sordunuz mi basta kavisli istiyorum diye yada sonrasinda oyle olacak mi doye

değişiklik olduğu çok bariz belli.nasıl aynı derler anlamadım.bence çok guzel olmus.hafif kemer gitmis birazda diklesmis.bu konularda tecrübeli değilim ama ben bile bu kadar farkettim yani.cok hoş olmus bence takılmayın olmamış diyen arkadaşlarınıza..

Bilmiyorum cnm sisligin inmesini bekle. Boylede cok dogal duruyor bence. Eger kavis yoksa bile oynatma oynattikxa sorun cikiyor. İnsallah istedigin gibi olur. Dr sordunuz mi basta kavisli istiyorum diye yada sonrasinda oyle olacak mi doye
Doktor kendisi demişti doğal bir kavis vereceğim diye. Sargılar çıkınca da pek aynaya bakamamıştım sormak aklıma gelmedi. Çünkü bu kadar net inceleyecekmiştim, yanlızca 3 aydan önce gelme dedi doktorum.

değişiklik olduğu çok bariz belli.nasıl aynı derler anlamadım.bence çok guzel olmus.hafif kemer gitmis birazda diklesmis.bu konularda tecrübeli değilim ama ben bile bu kadar farkettim yani.cok hoş olmus bence takılmayın olmamış diyen arkadaşlarınıza..
Hala büyük duruyor, küçülsün diye umut ediyorum :( o kadar acı cektim para ödedim.

Bence hiç moralini bozma ve insanların ne düşündüğünü umursama sinir oluyorum böyle yorum yapan insanlara kime ne sanki ama ağzı olan konuşuyor birde en yakınımızdaki insanlar yapar ya bunu... bir kere o şişlikler inicek burnun küçülücek ve güzel kemersiz bir burnun olucak kavisli değil burnun bu sonradan değişir mi inan bilmiyorum ama bence takma düz burunlar daha doğal duruyor :KK66:

Bence hiç moralini bozma ve insanların ne düşündüğünü umursama sinir oluyorum böyle yorum yapan insanlara kime ne sanki ama ağzı olan konuşuyor birde en yakınımızdaki insanlar yapar ya bunu... bir kere o şişlikler inicek burnun küçülücek ve güzel kemersiz bir burnun olucak kavisli değil burnun bu sonradan değişir mi inan bilmiyorum ama bence takma düz burunlar daha doğal duruyor :KK66:
Teşekkür ederim canım. Sorma ya annem ve müstakbel kayınvalidemden duydugum yorumlar beni yıktı:( aynı duruyo hala büyük dediler

Canim yaptirmayan bilemez zaten. Ben on sene once yaptirdim beyaz tenliyim gozumun alti bile morarip sisti. Şisti ilk basta. Kemige darbe aliniyor şiser burnun yuzun. Ayagini kolunu vurunca şismiyor mu. Kemiklerin sisliginin oturmadi uzun surer bir seneyi bile bulur iyice kuculecek. Onemli olan rahat nefes alabilmen. Eger begenmezsen revizyon yaptirirsin. Revizyonda ucret cok alinmiyor . Burnun ucu dusmesi yeniden yapilmasi sart durumunda begenmedigini soylersin. İlki gibi zor olmaz.

Canım daha çok erken ve bu kadar erken olmasına rağmende gayet iyi. Kaldı ki sana boşa ameliyat olmuşsun diyenler gerçekten seni çekemiyodur yani. Eski burnunla bu burun arasında bi fark göremeyen insanın ben ya kalbinden ya gözünden korkarım :)

Back
X