(Fotoğraflı) kızlar bi bakın çok mutsuzum

Benimde sizinki gibi büyük sanki yapılmamış gibi biz küçülsün diye yaptırdık. Ama moral bozmaya gerek yok şişler inince çok iyi olcak benimkinin ucunda küçük bi çukur var o bile düzelecek dedi doktor sabretmez artık

burnum dün açıldı sargılardan. AmA şuan kemer hariç aynı eski burnum gibi duruyor. Hafiften kavis yapacaktı doktor ama görüyorsunuz ki dümdüz :KK43: burnum hala büyük ve uzun :KK43: moralim çok bozuk, herkes aynı duruyor boşa para vermişsin diyorlar ağlıyorum.. tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum. Psikolojim bozuldu gerçekten :KK43: diğer üyelerin ilk günki fotolarına bakıyorum hepsininki de çok güzel. Bir de bana bakın ooffffffff :KK43: ucu da semsert top gibi eğildi

Bence gayet hoş görünüyor. Şiş hali ile bile gayet doğal ve hoş olmuş. Darısı başımıza

Bugün de böyleyiz. Siz begeniyorsunuz dışarıdan gözler olarak ama benim beklentim küçük bir burundu. Şuan da büyük bir buruna sahibim. Yüzüme göre büyük arkadaşlar bu bir gerçek. Umutla küçülsün diye bekliyorum işte..

Burnunuzun önden görünümü nasıl ? Hiç önden resminiz var mı ?
bir kaç ay sonra bence o burun istediğiniz şekli alacak çünkü burun sırtınız uzun değil ..( burun kökü ile burun ucu arasındaki kısım ) Önden de yayvan olduğunu sanmıyorum ..

doktorunuzla yeniden görüşme şansınız oldu mu kaygılarınızı anlattınız mı ? .
burnunuza masaj verdi mi doktorunuz ?

Son düzenleme:
Cok güzel olmuş eskisi gibi aynı olmuş diyen gözlerini bi kontrol ettirsin bence:))) kemik gitmis uç toparlanmış hic dert etme

Benimde uç kısmındaki şişlıkten burnum eğri duruyor 3 ay olmadı daha ama üzülüyorum ya düzelmezse diye:(

Burnunuzun önden görünümü nasıl ? Hiç önden resminiz var mı ?
bir kaç ay sonra bence o burun istediğiniz şekli alacak çünkü burun sırtınız uzun değil ..( burun kökü ile burun ucu arasındaki kısım ) Önden de yayvan olduğunu sanmıyorum ..

doktorunuzla yeniden görüşme şansınız oldu mu kaygılarınızı anlattınız mı ? .
burnunuza masaj verdi mi doktorunuz ?
Önden böyle, masaj vermedi doktorum. Şişlikler inince bi kaç ay sonra kontrole çağırdı.

Eklentiler

• IMG_6419.webp
    IMG_6419.webp
    15 KB · Görüntüleme: 156
Back
X