(Fotografli) kizlar yardim edin

Valla sırf bu yorumu yazmak için giriş yaptım, gayet güzel olmuş yahu. Kötü olmuş diyenler kiskanmislar sizi. Şu an gozunuz alismadigi icin begenmemis olabilirsiniz. Hatta ankarada iseniz doktorunuzu sormak isterim : )

Valla sırf bu yorumu yazmak için giriş yaptım, gayet güzel olmuş yahu. Kötü olmuş diyenler kiskanmislar sizi. Şu an gozunuz alismadigi icin begenmemis olabilirsiniz. Hatta ankarada iseniz doktorunuzu sormak isterim : )
Cok tesekkur ederim yorumunuz o kadar iyi geldi ki:KK200: maalesefki ankarada degilim.

burnunuz kalkık felan değil burun delikleriniz aşağıya bakıyor atel alınınca çok güzel bir burunla karşılaşacaksınız emin olun....

Insallah yoksa intihar etmeyi bile dusunuyorum. Doktor bir de ust dudagima slikon olmasi gerektigini soyledi :KK43:

Benim albümüm açık isterseniz bakabilirsiniz Gün gün burnumun iyileşme süreci var

ameliyat olduktan sonraki en sık karşılaşılan panik nedenleri

ilk bir ay aşırı kalkık burun
Ameliyat sonrası ilk hafta forumda avatar görünümü denen durum yani kaşların arasının şiş olması.
atel ve bant çıktıktan sonra burnun şişmesi

Avatar görünümü iki haftadan önce kaybolıyor
ikinci aya doğru kalkıklık normal düzeye iniyor
Atel ve bantın zaptettiği burun ilk defa bant çıktığında serbest kaldığı için adeta şaha kalkıyor . Sonradan yavaş yavaş şişlik iniyor

Arkadaşlarınıza doktorun sihirli değnekle burun ameliyatı yapmadığını söyleyin bence .. İyileşme sürecinden haberleri yok , boş boş konuşup moral bozuyorlar .

Son düzenleme:
Çevrendeki insanları degiştir bence sacma sapan konuşuyorlar..
Burnunda daha yeni karamsarlıga kapılma.

benim albümüm açık isterseniz bakabilirsiniz

ameliyat olduktan sonraki en sık karşılaşılan panik nedenleri

ilk bir ay aşırı kalkık burun
forumda avatar görünümü denen kaşların arasının şiş olması
atel ve bant çıktıktan sonra burnun şişmesi

Avatar görünümü iki haftadan önce kaybolıyor
ikinci aya doğru kalkıklık normal düzeye iniyor
bantın zaptettiği burun ilk defa bant çıktığında serbest kaldığı için adeta şaha kalkıyor . sonradan yavaş yavaş şişlik iniyor

Doktorunuz masaj verdi mi ?
Haftaya yeniden cagirdi suan burnumda sargi var. Umarim masaj verir :(

Bebegim tesekkur ederim ama cevremdeki insanlar palyaco&domuz burnu olmus tarzi yorumlari o kadar uzuyorki. Suan eski burnuma geri donebilmek icin her seyi yapardim:'(
Sana o yorumu yapabilecek kadar densiz olanları umursama bile.
Ay sinir oldum bak şimdi:duduk:
Tecrübeliler geçer diyor, sadece biraz sabır.

Haftaya yeniden cagirdi suan burnumda sargi var. Umarim masaj verir :KK43:

Bir de size şu süreçte pek elinizde ayna ile gezmemenizi öneririm. Çünkü yeni ameliyat geçirince her yeni gün yeni bir burunla uyanıyor insan , sinirleriniz yıpranmadan atlatmak için başka şeylerle oyalanın , müzik dinleyin , film izleyin ne bileyim işte kendinizi mutlu edecek şeyler yapın ama aynadan bir süre uzak durun.

Bir sey zamanla duzelir. 8 gun diyorsun sencede cok yeni degil mi? Umursama su insanlari lutfen agzi olan konusuyor iste. Alakasi yok ayrica o dediklerinle. Zayif noktani bulmuslar ugrasiyorlar canim. Insanlara kafana taktigini belli etme. Cok guzel olacak eminim. Sende goreceksin. :)

Bir sey zamanla duzelir. 8 gun diyorsun sencede cok yeni degil mi? Umursama su insanlari lutfen agzi olan konusuyor iste. Alakasi yok ayrica o dediklerinle. Zayif noktani bulmuslar ugrasiyorlar canim. Insanlara kafana taktigini belli etme. Cok guzel olacak eminim. Sende goreceksin. :)
aynenn katılıyorum bu süreçte insanların psikolojisi çok hassas oluyor insanlarda bundan faydalanıyor ay şöylemi olmuş falan diye. benim arkadaşım yaptırdı kendisi domuz burnundan öte aşırı bir kalkıklık istiyordu doktoru yapmayalım çok yapay dedi ama inat etti yaptırdı hani sizin şu an kalkık diye koyduğunuz burun onunki yanında düşük kalır o derece kendisi o kadar mutluydu ki kimse ağzını açıp bişey diyemiyordu yüzüne. bi laf diyen olursa yooo çok güzel oldu deyin geçin belli etmeyin çatlasınlar :) zaten kalkıklık zamanla iniyor merak etmeyin şişlikten o hatta yukarda arama kısmına kalkık burun yazarsanız çok insanın ameliyattan sonra aynı şikayetle konu açtığını görürsünüz

Bir de size şu süreçte pek elinizde ayna ile gezmemenizi öneririm. Çünkü yeni ameliyat geçirince her yeni gün yeni bir burunla uyanıyor insan , sinirleriniz yıpranmadan atlatmak için başka şeylerle oyalanın , müzik dinleyin , film izleyin ne bileyim işte kendinizi mutlu edecek şeyler yapın ama aynadan bir süre uzak durun.
Dediklerinizi yapmaya calisacagim cok tsk ederim :KK200:

Cok cok tsk ederim. İnsallah bir an once odemler&kalkiklik giderde kurtulurum

aynenn katılıyorum bu süreçte insanların psikolojisi çok hassas oluyor insanlarda bundan faydalanıyor ay şöylemi olmuş falan diye. benim arkadaşım yaptırdı kendisi domuz burnundan öte aşırı bir kalkıklık istiyordu doktoru yapmayalım çok yapay dedi ama inat etti yaptırdı hani sizin şu an kalkık diye koyduğunuz burun onunki yanında düşük kalır o derece kendisi o kadar mutluydu ki kimse ağzını açıp bişey diyemiyordu yüzüne. bi laf diyen olursa yooo çok güzel oldu deyin geçin belli etmeyin çatlasınlar :) zaten kalkıklık zamanla iniyor merak etmeyin şişlikten o hatta yukarda arama kısmına kalkık burun yazarsanız çok insanın ameliyattan sonra aynı şikayetle konu açtığını görürsünüz
Dediginizi uygulayacagim. Sanirim insanlarin dusuncelerini biraz fazla buyutuyorum gozumde :(

Yakında güzel burnunuzla :63: siz de onları sinir edebilirsiniz Son gülen iyi güler :-)

8gun once burun estetigi oldum ama o o kadar pismanimki. Burnumu domuz burnuna benzetiyorum ve cevremdeki insanlarin olumsuz yorumlari beni cok etkiliyor. Aynalara bakamiyorum.
Canım hiç strese girme bende ameliyat olalı 5 hafta oldu ve çevremden bende çok şiş bu böyle kalır tepkileri aldım ama ben hiç umursamadım ve ponçik burnum beni şaşırtmadı 5.haftamda olmama rağmen ilk zamanki şişkinliklerim neredeyse %50 indi

Canım hiç strese girme bende ameliyat olalı 5 hafta oldu ve çevremden bende çok şiş bu böyle kalır tepkileri aldım ama ben hiç umursamadım ve ponçik burnum beni şaşırtmadı 5.haftamda olmama rağmen ilk zamanki şişkinliklerim neredeyse %50 indi
Cok sevindim sizin adiniza :KK54: insallah benimkide iner bir an once :KK17:

Back
X