Fotoğraflı revizyon öncesi sonrası

Pamuktanbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2017
229
62
98
35
IMG_20171129_005707_204-1.webp
IMG_20171129_005707_204-1.webp
IMG_20171129_005750_036-1.webp
IMG_20171129_005707_204-1.webp IMG_20171129_005750_036-1.webp
Bu gün 6.günüm.
İlk ameliyatımda sadece kemer düzeltilmişti.Şimdi iki kaşın altındaki kemiği törpülettim burun ucuma liposuction yapıldı.Burun ucu kıkırdağım indirildi ve delikleri daraltıldı ucu kaldırıldı.İlk ameliyatım kapalıydı bu açık oldu.
Tabi şu an baya ödemli arkadaşlar dürüst yorumlarınızı bekliyorum benim için önemli ...

Bende resim paylaşmak istyrm yüzün kapatilmasi icin hangi programı kullandnz
Geçmiş olsun tekrar

ben sizi hatırladım başka birinin açtığı konuda siz de fotoğraf paylaşmıştınız, eski doktorunuzla sorun yaşamıştınız değil mi? dalga geçer gibiydi dr , yanlış hatırlamıyorsam. gerçekten de sizin için üzülmüştüm ama bu kadar sıkıntıya rağmen ifade ediş tarzınız çok sempatikti.
revizyon başarılı şişleriniz indiğinde daha da güzel olacak insallah. sizin adınıza çok sevindim geçmiş olsun.

ben sizi hatırladım başka birinin açtığı konuda siz de fotoğraf paylaşmıştınız, eski doktorunuzla sorun yaşamıştınız değil mi? dalga geçer gibiydi dr , yanlış hatırlamıyorsam. gerçekten de sizin için üzülmüştüm ama bu kadar sıkıntıya rağmen ifade ediş tarzınız çok sempatikti.
revizyon başarılı şişleriniz indiğinde daha da güzel olacak insallah. sizin adınıza çok sevindim geçmiş olsun.
Merhaba çok teşekkür ederim hatırladıpınar kişi ben değilim sanırım :) Benim doktorumla değilde ameliyat ekibinin yanlış anlaması yüzünden 2.ameliyata gerek oldu ayrıca ilki kapalı olmuştu hiç iz olmayacaktı ama malesef şu an 3 yerden iz olucak.Ben burun ucum fazla kalkık olmasın demiştim burun ucuma dokunmasın dedi demişler.Ameliyattan çıktığımda her şey için geçti.

Merhaba çok teşekkür ederim hatırladıpınar kişi ben değilim sanırım :) Benim doktorumla değilde ameliyat ekibinin yanlış anlaması yüzünden 2.ameliyata gerek oldu ayrıca ilki kapalı olmuştu hiç iz olmayacaktı ama malesef şu an 3 yerden iz olucak.Ben burun ucum fazla kalkık olmasın demiştim burun ucuma dokunmasın dedi demişler.Ameliyattan çıktığımda her şey için geçti.
aa o zaman ben karıştırdım, neyse tekrar geçmiş olsun. : )

Back
X