- 24 Şubat 2017
- 229
- 62
- 98
- 35
- Konu Sahibi Pamuktanbebek
-
Hayır gerek kalmadı zaten ilk ameliyatımda ucundaki kıkırdağıda almıştıKikirdak falan gerektimi burunu ucunu kaldirmaya
Çok teşekkürler inş ödemler inince de güzel gözükür...Bence baya başarılı. Güle güle kullanın :)
İnstagram hikaye bölümünden ekledim benimde aklıma başka gelmedi :)Bende resim paylaşmak istyrm yüzün kapatilmasi icin hangi programı kullandnz
Geçmiş olsun tekrar
Merhaba çok teşekkür ederim hatırladıpınar kişi ben değilim sanırım :) Benim doktorumla değilde ameliyat ekibinin yanlış anlaması yüzünden 2.ameliyata gerek oldu ayrıca ilki kapalı olmuştu hiç iz olmayacaktı ama malesef şu an 3 yerden iz olucak.Ben burun ucum fazla kalkık olmasın demiştim burun ucuma dokunmasın dedi demişler.Ameliyattan çıktığımda her şey için geçti.ben sizi hatırladım başka birinin açtığı konuda siz de fotoğraf paylaşmıştınız, eski doktorunuzla sorun yaşamıştınız değil mi? dalga geçer gibiydi dr , yanlış hatırlamıyorsam. gerçekten de sizin için üzülmüştüm ama bu kadar sıkıntıya rağmen ifade ediş tarzınız çok sempatikti.
revizyon başarılı şişleriniz indiğinde daha da güzel olacak insallah. sizin adınıza çok sevindim geçmiş olsun.
aa o zaman ben karıştırdım, neyse tekrar geçmiş olsun. : )Merhaba çok teşekkür ederim hatırladıpınar kişi ben değilim sanırım :) Benim doktorumla değilde ameliyat ekibinin yanlış anlaması yüzünden 2.ameliyata gerek oldu ayrıca ilki kapalı olmuştu hiç iz olmayacaktı ama malesef şu an 3 yerden iz olucak.Ben burun ucum fazla kalkık olmasın demiştim burun ucuma dokunmasın dedi demişler.Ameliyattan çıktığımda her şey için geçti.
Evet baya şiş oldum şükür ikisini aynı andaGeçmiş olsun. Önceki haline göre baya küçülmüş. Ama çok şiş su anda. Özellikle ucu. Daha çok küçülecek. Meme ameliyatı da olacaktiniz aynı anda. Oldunuz mu?
Teşekkürler ucunun ekstra şiş olduğunu söyledi doktorum hem yağ alma hem kıkırdak indirme hemde yukarı kaldırma olduğu için top gibi duruyorIlk haline gore iyi birazda sislik var ama uc kisim biraz daha ince olabilirdi. Yinede cok erken gunden gun duzelicektir.Geçmiş olsun
Çok teşekkür ederimBence baya başarılı. Güle güle kullanın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?