• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fotoğraflı yamuk burun :D

padael

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Merhabalar yakın zamanda kbb polikinliğinde randevum var. Devlet hastanesinde ameliyat olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim bu konu için hesap açtım ama sizlerin başlıklarını hep okuyordum neyse konuya dönersek eğer.

Devlet hastanesinde (doktorun yaptığı burunlar gayet güzel) burnumun eğriliğinden kurtulmak ve estetik müdahale ile güzel bir buruna kavuşmak istiyorum şu anda maddi durumumuz sıkışık yaparlar mı yaptıran varsa neler konuştunuz (nasıl ikna ederim:D) şikayetleriniz nelerdi teşekkür ediyorum. (eşim horluyorsun diyor 😩.) FOTOĞRAF İÇİN KUSURA BAKMAYIN.

Eklentiler

• IMG_6056.webp
    IMG_6056.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 209
Devlet hastanesi doktorun durumuna göre 6 ay belki 2 sene bekletiyor. Tabi dış kliniklere göre fiyat uygun. Doktorla iyice her detayı konusun. Eğriliği düzeltmesi lazım . Bu alttan baktığınızda ki görüntü oldukça azalır ama bazı doktorlar tamamen kusursuz bir görüntü yapamiyor

Devlet hastanesi doktorun durumuna göre 6 ay belki 2 sene bekletiyor. Tabi dış kliniklere göre fiyat uygun. Doktorla iyice her detayı konusun. Eğriliği düzeltmesi lazım . Bu alttan baktığınızda ki görüntü oldukça azalır ama bazı doktorlar tamamen kusursuz bir görüntü yapamiyo
Devlet hastanesi doktorun durumuna göre 6 ay belki 2 sene bekletiyor. Tabi dış kliniklere göre fiyat uygun. Doktorla iyice her detayı konusun. Eğriliği düzeltmesi lazım . Bu alttan baktığınızda ki görüntü oldukça azalır ama bazı doktorlar tamamen kusursuz bir görüntü yapamiyor
eğer o kadar bekletirseler ben para biriktirip özelde olurum verilen süre çok fazla ama devlet hastanesi sonuçta normaldir bu süre teşekkür ediyorum :)

Şehrindeki devlet hastanelerinde KBB doktorları ile bir görüş istersen. Ne kadar fiyat veriyorlar ne kadar süre sonra çağırırız diyorlar. Bana iki sene önce falan 25 bin demişlerdi 3-4 ay sonra çağırmışlardı ama kısmet olmadı özelde oldum. Sen yaptırmak istiyorum dersen kabul ederler zaten genelde.

Şehrindeki devlet hastanelerinde KBB doktorları ile bir görüş istersen. Ne kadar fiyat veriyorlar ne kadar süre sonra çağırırız diyorlar. Bana iki sene önce falan 25 bin demişlerdi 3-4 ay sonra çağırmışlardı ama kısmet olmadı özelde oldum. Sen yaptırmak istiyorum dersen kabul ederler zaten genelde.
Çok teşekkür ederim büyük ihtimalle çağırma süresi uzarsa sizin gibi bir yol çizeceğim :)

Çok teşekkür ederim büyük ihtimalle çağırma süresi uzarsa sizin gibi bir yol çizeceğim :)
İnşAllah gönlünüze göre olur.🙏 Bana süre uzun gelmemişti aslında ama ben asistan ile tartışmıştım öyle olunca özele geçmiştim.😂

Merhabalar yakın zamanda kbb polikinliğinde randevum var. Devlet hastanesinde ameliyat olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim bu konu için hesap açtım ama sizlerin başlıklarını hep okuyordum neyse konuya dönersek eğer.

Devlet hastanesinde (doktorun yaptığı burunlar gayet güzel) burnumun eğriliğinden kurtulmak ve estetik müdahale ile güzel bir buruna kavuşmak istiyorum şu anda maddi durumumuz sıkışık yaparlar mı yaptıran varsa neler konuştunuz (nasıl ikna ederim:D) şikayetleriniz nelerdi teşekkür ediyorum. (eşim horluyorsun diyor 😩.) FOTOĞRAF İÇİN KUSURA BAKMAYIN.
Bende de sizin gibi belki sizden daha çok yamukluk vardı. Devlet hastanesine gittim ameliyat için nefes te alamıyordum. Ben sadece kanalları açarım estetiğe müdahale edemem dedi eden doktor var ama randevu alman imkansız dedi bende özele gittim özelde oldum ameliyatı şöyle söyliyeyim yamukluk az da olsa kalıyor zaten doktor söyledi %100düzelmez dedi eskisinden çok daha iyi ama eğrilik konusunda çok iyi araştırıp ameliyat olun derim

Bende de sizin gibi belki sizden daha çok yamukluk vardı. Devlet hastanesine gittim ameliyat için nefes te alamıyordum. Ben sadece kanalları açarım estetiğe müdahale edemem dedi eden doktor var ama randevu alman imkansız dedi bende özele gittim özelde oldum ameliyatı şöyle söyliyeyim yamukluk az da olsa kalıyor zaten doktor söyledi %100düzelmez dedi eskisinden çok daha iyi ama eğrilik konusunda çok iyi araştırıp ameliyat olun deri

teşekkür ederim, büyük ihtimalle özelde olacağım geçte olsa bakalım hayırlısı 🙂

bir tane influencer kız var. kız ankara da. burnu çok hoş ve yüzüne uygun yapılı durmuyor. bende istambulda sanıp ona yazıp doktprunu sormustum. anlara da devlet hastanesinde ysptırmış. hatta dokrorunun hesabını bulmuştum. adam neler neler yapmış. bence aşırı başarışı idi. ankara da iseniz dm mi araştırıp bulayım. adam özele geçmeden yakalayın:)

bir tane influencer kız var. kız ankara da. burnu çok hoş ve yüzüne uygun yapılı durmuyor. bende istambulda sanıp ona yazıp doktprunu sormustum. anlara da devlet hastanesinde ysptırmış. hatta dokrorunun hesabını bulmuştum. adam neler neler yapmış. bence aşırı başarışı idi. ankara da iseniz dm mi araştırıp bulayım. adam özele geçmeden yakalayın:)
merhaba, hangi doktordu acaba ismini bilir musunuz?

Daha önce amaliyatla mı bu hale geldi onu anlamadım

merhaba, hangi doktordu acaba ismini bilir musunuz?
Kizin adini zor hatirladim.bes dk dir dmden konusmalarima bakiyorum😅 Evrimmabali diye instagram hesabi var. Burnunu yapan doktoru dm den sormustum.ama doktor ankara da. Soyle cevap vermis “Anlarada yaptırdım Bilkent şehir hastanesinde ramazan erkin ünlü doktorun ismi”

merhaba doktorun adını ogrenebilir misiniz influencer kız lim birde cok acilll

merhaba doktorun adını ogrenebilir misiniz influencer kız lim birde cok acilll
Evrimmabali makyaj yapan kızın adı. Onun burnunu yapan doktor rwmazan erkin ünlü ama ankarada. Ben istanbuldayım benim işime yaranadı ama ankarada olanlar kaçırmasın. Gerçi bri kişi ile de karar verilmez gidin gorusun.

Back
X