Fotoğraflı yardim

cfd_eng

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2017
50
12
3
Arkadaslar daha oncede kou acmistim alcidan cikinca inceydi sonradan kalinlasti diye tekrar incelir mi boyle bir sey basina gelen var mi? Kendi burnum cok inceydi kendimi cok kotu hissediyorum. Sirasiyla ameliyat oncesi, alci ilk alinip bandaj takildiginda ve bandajli hali fotoğraflarım

Eklentiler

• PicsArt_02-19-12.50.31.webp
    PicsArt_02-19-12.50.31.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 310
  • PicsArt_02-19-12.49.23.webp
    PicsArt_02-19-12.49.23.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 312
  • PicsArt_02-19-12.48.05.webp
    PicsArt_02-19-12.48.05.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 311
Bir bilgim yok ama son fotoğrafta kalınlık bir yana aşırı yamuk duruyor

Şu an hatırladım burada okumuştum yine, alçı çıkınca baskılayacak bir şey olmadığı için şişiyor ödem topluyor zamanla düzeliyor yazmıştı bir arkadaş

Ödemden kaynaklı gibi görünüyor, masajını ihmal etme

Şu an hatırladım burada okumuştum yine, alçı çıkınca baskılayacak bir şey olmadığı için şişiyor ödem topluyor zamanla düzeliyor yazmıştı bir arkadaş
Umarim oyledir eski haline doner tesekkur ederim

Ödemden öte yamuk duruyor .umarım düzelir . Bu arada ilk burnunuz da kötü değilmiş

Ameliyat olalı henüz bir ay olmamış sanırım, çok erken karar veriyorsunuz, ilk 6 ay sabırla beklemek lazım, hergün farklı noktada ödem oluşabilir, her gün farklı bir nokta eğri görünebilir. Bu ameliyatın iyileşme süreci çok uzun, bu yüzden sabırla beklemek gerek ve eğer doktorunuz masaj verdiyse bunu aksatmamalısınız.

Ameliyat olalı henüz bir ay olmamış sanırım, çok erken karar veriyorsunuz, ilk 6 ay sabırla beklemek lazım, hergün farklı noktada ödem oluşabilir, her gün farklı bir nokta eğri görünebilir. Bu ameliyatın iyileşme süreci çok uzun, bu yüzden sabırla beklemek gerek ve eğer doktorunuz masaj verdiyse bunu aksatmamalısınız.
Teşekkür ederim bundan sonra bekleyecegim artik odemlerin inmesini

Back
X