Fotografta güzel gerçekte değil? Fotojeniklik basima bela oluyor

nedesembilemedimsimdi

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2018
536
848
23
Dert mi bilmiyorum ama beni rahatsız eden bi durum bu.

Asla shop yapmıyorum filtre kullanmıyorum ama fotoğraflarda normalden daha güzel çıkıyorum. Başta fotojenik olmak hoşuma gidiyordu ama sonra insanlar "gercekte daha farklisin" diyince uzmeye basladi bu durum beni :KK43:

Normalde 1,65 boyundayim fotograflarda 1,75 gibi cikarim(zayifim cunku ve bacaklarim daha uzun govdeme gore)
Elmacık kemiklerim buyuk oldugu icin gulunce suratim daha sisman ve gergin oluyor, fotograflarda da surekli guldugum icin daha sirin bi surat cikiyo ortaya. Gercek hayatta gulumsemedigim zaman daha zayif ve duz bir suratim var.
Ve fotograflarda on acidan cekinirim hep cunku burnumda minik bi kemer var. Gercek hayatta yandan da goruyor insanlar dogal olarak beni.. belki o da etki ediyodur bilmiyorum...

Insanlarin "daha farklisin" demesi beni cok uzuyor. Shopladigimi saniyorlar instagrami kapattim moral bozuklugundan. Sizde de bu durum oluyor mu, fotograflarda daha cirkin cikmak icin yontem sorsam cok komik olur mu? :KK43: :KK43: :KK43:

Ben de resimler de daha çirkin cikarim:) beni gören de gerçekte daha guzelmissin diyor:) hep keşke fotojenik olsam derdim:) demek ki o da dertmis:)

Vallahi fotoğraf çekinesim gelmiyor hiç ya :( ben eli yüzü düzgün normal bi insanım, hatta çoğu insan güzel bulur ama fotoğraflarda gerçekten çok güzel çıkıyorum. Böyle olunca da insanlar oynama yaptıgımı sanıyo dogal olarak. Halbuki yeminle shopla uzatmıyorum vs hicbi sey yapmiyorum. Keske birebir ayni ciksam kendim gibi :(

Asla shop yapmıyorum filtre kullanmıyorum ama fotoğraflarda normalden daha güzel çıkıyorum. Başta fotojenik olmak hoşuma gidiyordu ama sonra insanlar "gercekte daha farklisin" diyince uzmeye basladi bu durum beni :KK43:

Normalde 1,65 boyundayim fotograflarda 1,75 gibi cikarim(zayifim cunku ve bacaklarim daha uzun govdeme gore)
Elmacık kemiklerim buyuk oldugu icin gulunce suratim daha sisman ve gergin oluyor, fotograflarda da surekli guldugum icin daha sirin bi surat cikiyo ortaya. Gercek hayatta gulumsemedigim zaman daha zayif ve duz bir suratim var.
Ve fotograflarda on acidan cekinirim hep cunku burnumda minik bi kemer var. Gercek hayatta yandan da goruyor insanlar dogal olarak beni.. belki o da etki ediyodur bilmiyorum...

Insanlarin "daha farklisin" demesi beni cok uzuyor. Shopladigimi saniyorlar instagrami kapattim moral bozuklugundan. Sizde de bu durum oluyor mu, fotograflarda daha cirkin cikmak icin yontem sorsam cok komik olur mu? :KK43: :KK43: :KK43:
İnterneti sevgili bulmak için kullanmıyorsanız bu sorun olmamalı,sürekli birileriyle mi tanışıyorsunuz?

Fotojenik de olsa insan fotoğrafta olduğundan ne kadar farklı çıkabilir ki? Abartmışsınız. Fotoğrafından farklısın sözü çok yaygın bir söz zaten, kimisi biraz daha farklı çıkıyor da sizin sandığınız kadar değil. Bana kalırsa bu durum sizde takıntı olmuş.

İnterneti sevgili bulmak için kullanmıyorsanız bu sorun olmamalı,sürekli birileriyle mi tanışıyorsunuz?

Nasıl bir saçmalıktır bu yorum!!! Siz sosyal hayatı sadece kadın erkek ilişkisi mi sanıyorsunuz?
Benim bundan önce sadece 1 ilişkim oldu o da 5 sene surdu, şimdi de başka biriyle bir süredir devam bir ilişkim var! O kadar!!

Annem bile çektigi fotografa bakıp "aaa ne uzun ciktin" vs dedigi icin moralim bozuldu artik bu konuya.

Nasıl bir saçmalıktır bu yorum!!! Siz sosyal hayatı sadece kadın erkek ilişkisi mi sanıyorsunuz?
Benim bundan önce sadece 1 ilişkim oldu o da 5 sene surdu, şimdi de başka biriyle bir süredir devam bir ilişkim var! O kadar!!

Annem bile çektigi fotografa bakıp "aaa ne uzun ciktin" vs dedigi icin moralim bozuldu artik bu konuya.
İnstagramı bu yüzden kapatmak komikmiş.

Alt metin ‘BEN ÇOK GÜZELİM’.

Fotojenik de olsa insan fotoğrafta olduğundan ne kadar farklı çıkabilir ki? Abartmışsınız. Fotoğrafından farklısın sözü çok yaygın bir söz zaten, kimisi biraz daha farklı çıkıyor da sizin sandığınız kadar değil. Bana kalırsa bu durum sizde takıntı olmuş.

Herkes ayni seyi dedigi icin takinti yaptim sanirim dogru ama gercekten daha uzun ve daha gergin suratli cikiyorum ya. Tabiki bambaska biri degilim ayni kisiyim ama hanii unlulerin shoplu fotograflari vs shopsuz fotograflari olur ya... Onlar gibi fark oluyor arada. Ama ben shoplamasam bile farkli cikiyorum :KK43:

Son düzenleme:
İnstagramı bu yüzden kapatmak komikmiş.

Alt metin ‘BEN ÇOK GÜZELİM’.

Ales'e hiç girdiniz mi bilmiyorum ama girmediyseniz bile netten açıp "paragrafta anlam" çözebilirsiniz. Zira benim yazdığımdan bu sonucu çıkarttığınıza göre bu çalışmaya çok ihtiyacınız var. Sevgiler...

Çok teşekkür ederim keske fotogtafla ayni olsam ya da keske oldugum gibi ciksam... :)

Malzeme güzeldir .. Bu laf tatlı bir espri olarak yapışsın dilinize :ıslık:. Ondan bu üstü kapalı kıskanç yorumlar, söylenemeyen iltifatlar :p. Kafanızı hiç takmayın keyfinize bakın . Güzelim de ondan bu kadar basit yani ..

Ne siz görselliginizle size deger veren insanlari hayatiniza sokun, ne de siz insanlara görsellikleri üzerinden deger verin. Çok önemsiz seyler bunlar.

Back
X