• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Four 'un diyet maratonu

four

2x2=1
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
279
15
48
Diğer
Öncelikle merhaba herkese.Aranıza yeni katıldım ve ilk sorunum olan şu kilolardan kurtulmak istiyorum.bana destek olacak büyük bir aile olduğunuzu gördüm ayrıca mutlu oldum :) aslında benim maratonum uzun ve yorucu olucak bu zamana kadar çeşitli şekillerde diyet yapsam da istediğim kiloya ulaşamadım yada bu uzun maratondan sıkıldım.Kafama dank etmesi için ise malesef verdiğim 20 kilonun 10 kilosunu geri almakla oldu.Okulda bunda etkili olan bir faktör.Bu bölüme gün gün yazmasam da vardığım noktaları yazmayı düşünüyorum.Beni üzen yada herkesin bildiği nedenleri saymayacağım sadece bu sefer çok kararlıyım ve bitiş çizgisini görmeden de kenara çekilip yanımdan başarıya koşanları izlemeye niyetim yok.Bu uzun yolda bana destek olacağınızı umuyorum ve rabbim nasip ederde herkes sağlıklı bir şekilde kilo verir inşallah.

akşam 4 kaşık pilav
bezelye yemeği yedim (yediğiniz sulu yemeklerde tanesini yemek daha tok tutuyormuş bilginize )
salata
bol su (günlük 2 lt tüketmeye çaba harcıyorumda :1:)
ayrıca eve aldığım dambıllarla hareketlerimi yaptım( evde aleti olmayanlarda dolu su şişeleriyle işe başlayabilirler bende öyle başlamıştım:1:)

sağol canım sanada şu an malesef 85 kiloyum :14: bir yılda verdiğim 20 küsür kilonun 10 kilosunu geri alınca tekrardan başladım üniversitede kilolu olmak zor çünkü bütün kızlar fıstık gibi olunca güvende kalmıyor ,ama olsun başarıcam ayın 15 de sporada baslıycam ınsallah sonra gıtsın kılolar gelsın kıyafetler :21:

sağol canım sanada şu an malesef 85 kiloyum :14: bir yılda verdiğim 20 küsür kilonun 10 kilosunu geri alınca tekrardan başladım üniversitede kilolu olmak zor çünkü bütün kızlar fıstık gibi olunca güvende kalmıyor ,ama olsun başarıcam ayın 15 de sporada baslıycam ınsallah sonra gıtsın kılolar gelsın kıyafetler :21:

Kararlılık akıyor vallahii :))))) kim tutar seni. takipteyiim :)

güne su içerek başladım
kahvaltı
kozlenmıs bıber
patates
peynır ve domates
bıtkı cayım(normal cay ıcmedıgımden bıtkı cayı ıcıyorum)

karnım ağrıyor ve canım tatlı çektiği için ara öğünde bir dilim kek yedim:17: malum durum olcak galiba pöff

Son düzenleme:
canım benim de var dambıllarım ama ben biraz kilo verip başlicam yağları kasa çevirip kalın kollarla kalmamak için..biraz kilo verip mi başlasan acaba spora da her öyle diyorlar ya ağır spora geçme biraz zayıflayınca geç.

canım benim de var dambıllarım ama ben biraz kilo verip başlicam yağları kasa çevirip kalın kollarla kalmamak için..biraz kilo verip mi başlasan acaba spora da her öyle diyorlar ya ağır spora geçme biraz zayıflayınca geç.

canım ben göğüs küçültmek için bayan dambılı aldım (erkeklerinki daha ağır oluyor ) benim ki 1.5 kg uygun yani.Ayrıca şundan 2 hafta öncede spor salonuna gidiyordum 15ınden sonra tekrar baslıycam.ordada yuruyus ve egzersızlerden sonra dambıl hareketlerını yapıyoduk kı göğüsler şekle girsin.Şöyle de birşey var ki sarkma olsunda istemiyorum açıkçası bide o motivemi bozucak :1: zaten yaptığın hareket o bölgedeki kası hareket ettirir ettirmiyosa hareketi yanlış uyguluyor olabiliriz :34:

sonuç olarak teşekkür ederim tavsiyen için ağır değil zaten hareketler ve benim göğüslerimi cidden küçültmem gerek :13:

akşam yemeği

bir kase çorba

salata

öğlen fazla kaçırdığımı düşündüğümden fazla yemedim

şimdi egzersiz zamanı:21:

herkese günaydınlar :)
bugünkü kahvaltım

bitki çayı ve poğaça

ayrıca 400 gr daha vermişim ama sayacımı düşürmeyü düşünmüyorum (regl dönemindeyim belli olmaz belki su kaybıdır )

ara öğün

çok küçük parça çikolata (tatlı krizlerine girmek üzereyimde :2:)

Back
X