fox tv su gibi (tuğhan aziza) azizanın oynadığı özbek şarkı ???

lacivert17

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2010
910
30
298
İstanbul
kızlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam aff ola....
fox tv su gibi yi izleyenler tuğhan ve azizayı bilirler azizanın oynadığı sanırım özbek bi şarkı var gelince mi gelincek mi gelincikte olabilir bu şarkıyı duymuşlardır ben bu şarkıyı çok beğendim ve duyduğumdan beri nette arıyorum ama bulamadım bi türlü şarkıyı dinleyen duyan ve bilen varsa lütfen adının yazabilir miii umarım bir bilen çıkar yoksa çok üzülücemmmmmm :2::2::2::2:

kafa karıştırmak istemiyorum ama sanki şarkıda nakaratta kelinchak dio gibi geldii bana valla kulaklıkla son ses dinliyorum şuanda videoyu başa alıp alıp :1:

nasıllllll yaniii gerçekten miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nolur söyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :46::46::46: uykusuz gecelerime son verr bu gece rahat uyyyimm nolur kim söylüyormuş neymiş ismi hemen bulup dinlemek istiyorummmm :52::52::52::52:

aayyyy inanmıyorumm NLCN canım bulmuşsun nasıl buldun şuan şoklardayım nasıl mutluyum bilemezsin artık sinir olmaya başlamıştım yatıyorum kalkıyorum dilimde bu şarkı ama kaç gündür yok yok bulamıyorum ayyy nasıl teşekküretsem azdır ayyy kızz gel öpücimmmmmmmmmm yaşasın kk yaşasın beni yanlız bırakmayan saatlerdir benimle şarkıyı arayan arkadaşlarımm sizleri seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :52::52::52::52::52::52:

nasıllllll yaniii gerçekten miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nolur söyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :46::46::46: Uykusuz gecelerime son verr bu gece rahat uyyyimm nolur kim söylüyormuş neymiş ismi hemen bulup dinlemek istiyorummmm :52::52::52::52:

:1:
:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1: O kadar mı fenalardaydın canımm yaa:1: Hemencık buldumm.. Keske sen once benı bulsaymısınn :21:
:21::21: :21::21:

Saka tabıı.. Buldunmu barı sende dınledınmı???

ılk olaraak tamamen gelıncık kelımesını kullanarak aramamalıyım dedım.. topıgını gordum ve 5 dk ya kadar bulmustum.. cunku bende cıldırırım boyle durumlarda.. hanı tv de bırını gorursunuz yaa bu hangı dızıde oynamıstı dıye takılır aklınızdaa.. hehhh aynen onun gıbı olmus bu da.. öp mademmm belıyorummm...:32:

:1:
:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1: O kadar mı fenalardaydın canımm yaa:1: Hemencık buldumm.. Keske sen once benı bulsaymısınn :21:
:21::21: :21::21:

Saka tabıı.. Buldunmu barı sende dınledınmı???

ayy keşke bulsaymışımm seniiiiii.. inanmazsın gecenin yarımı nerdeyse son ses oynuyom ayy nasıl sevindim anlatamam hemen 3-5 hatta 10 yere yazmam lazım adını şarkının ayy hiç aklıma gelmezdi bi şarkı için böle delireceğimmmmmmmmm :52::52::27::27: :46::46::46::46::46::36::36::36:

ayy keşke bulsaymışımm seniiiiii.. inanmazsın gecenin yarımı nerdeyse son ses oynuyom ayy nasıl sevindim anlatamam hemen 3-5 hatta 10 yere yazmam lazım adını şarkının ayy hiç aklıma gelmezdi bi şarkı için böle delireceğimmmmmmmmm :52::52::27::27: :46::46::46::46::46::36::36::36:

sevındıgıne sevındım anlıyorum senı ınsanın ıcını kemırıoo acaba kım dıee.. o yuzden topıgın adı hemen dıkkatımı cektı....

ılk olaraak tamamen gelıncık kelımesını kullanarak aramamalıyım dedım.. topıgını gordum ve 5 dk ya kadar bulmustum.. cunku bende cıldırırım boyle durumlarda.. hanı tv de bırını gorursunuz yaa bu hangı dızıde oynamıstı dıye takılır aklınızdaa.. hehhh aynen onun gıbı olmus bu da.. öp mademmm belıyorummm...:32:

ayyy öptüm vallaaa bisürü öptüm :54::54: evet aynen öle şarkıyı geçtim yani dinlemiyi geçtim bulamıyorum neden bulamıyorum çıkmıyo kim söylüyo nediyo bu adam neden bulamıyorum die sinir olmaya başlamıştım ayy valla allah ne muradın varsa versin rahat bi uyku uyurum bu geceee sayendee :32::32:

Back
X