fox tv su gibi (tuğhan aziza) azizanın oynadığı özbek şarkı ???

ayyy öptüm vallaaa bisürü öptüm :54::54: evet aynen öle şarkıyı geçtim yani dinlemiyi geçtim bulamıyorum neden bulamıyorum çıkmıyo kim söylüyo nediyo bu adam neden bulamıyorum die sinir olmaya başlamıştım ayy valla allah ne muradın varsa versin rahat bi uyku uyurum bu geceee sayendee :32::32:
ayy canım benım benım ne demek?? allah cumlemızın muradını versınn:16: neyse artık bol bol dınlersınnn beaaa :32:
:32::21::21:

ayyy öptüm vallaaa bisürü öptüm :54::54: evet aynen öle şarkıyı geçtim yani dinlemiyi geçtim bulamıyorum neden bulamıyorum çıkmıyo kim söylüyo nediyo bu adam neden bulamıyorum die sinir olmaya başlamıştım ayy valla allah ne muradın varsa versin rahat bi uyku uyurum bu geceee sayendee :32::32:

ama güzel değilmi canım senceeeee ??? ayyy ben çok sevdimmm :1::1::1::1:

bende hala sarkıyı dınlıyorumm.. eşim guluyor bana.. nerden buluon boyle enteresan seylerı dıoo... lacıvertten dedımm.. heee dıe kaldıı ahahahahahah :9: :9:

bendeeeeee sorma 20.ye filan dinliyorum herhalde :24::24::24::24::24: vallahi yarın fox u arıycaktımmmmm :1::1::1: bak seninde kulağını alıştırdım meşhur edicem sanırım şarkıyııı :49::49::49:

ayy kızlar bnde bu şarkıyı arıyodum kaç gündür gelincik diye kocama aratırıyodum :9::9::9: ama neti alt üst ettk bulamadık teşekkr ediyorm ikinizede eşimede gelnce dinletcem merak ediyodu şarkıyı:1::1::1::1:

Back
X