Fraksiyonel lazer yaptırdım , Korkuyorum bilgisi olanlar buraya

LowabLeaDa

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
12
0
6
35
Eskişehir
Arkadaşlar ben fraksiyonel lazer yaptırdım yüzümün her yerine . Bu gün 3ncü günüm. İlk ağrılıydı ve gerilmeler vardı . Kızarıklık hat safadaydı zaten . Benim ten rengim biraz koyu ve esmerim . 2nci günümde ten rengim olduğundan da koyulaştı . Ve bazı yerlerde beyazlıklar meydana çıktı . Şuan hafiften soyulmalarım pullanmalarım başladı . Tek korkum ten rengimin böyle kalıp kalmayacağı , bilgisi olanlar , fraksiyonel lazer yapanlar benımle deneyimlerini paylaşabilirler mi ?

diğer konuda da yazmıştım endişe etmeyin hiç olmadığı kadar beyaz olacak cildiniz

bir de bizim lazerin üzerinden aylar geçse de yorum yapsak...ne kadar ağır ilerliyor zaman bu süreçte ne uyku var, ne geceniz belli, ne gündüzünüz

Kokrmayıııınnnnnnnn hepsi geçiceeek :) Benim doktorum Doç.Dr.Serkan Yıldırım idi...Kızarıklığımda oldu,yüzümde şişti,kabukta bağladı ama 1 hafta sonra pırıl pırıl oldum

..zzzzzzzzyyxxcccdsassss

😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬-----------

-------__________________

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😊😊😊😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊

👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊👊

............😃😃😃😃😃😃😃👊😃👊👊👊👊

:::::::::::::::::::::::://///:///::/:::::

😃😃😃😃😃😃👏😃👏👏😃👏😏👏👏👏😃😃👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…