Fraksiyonel Lazer

justicewarrier

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2016
302
53
98
Arkadaşlar sivilce lekeleri, çukurları ve geniş gözenekler için fraksiyonel lazer yaptıran ve cidden faydasını görenler yazabilir mi? Kesin bir fikri, deneyimi ve bilgisi olmayan arkadaşlar yorum yazıp insanların kafasını karıştırmasın lütfen... ben gerçekten deneyimli kişilerden yardım bekliyorum teşekkür ederiimm

merhaba ilknur benim sayfamda yazıyorum özel olarak sormak istediğin bişey olursa da sorabilirsin ben gerçekten çok memnun kaldım

Ben dün fraksiyonel lazer artı mikro iğneli radyofrekans yaptırdım aynı anda, aktif aknem ve akne izlerim var. Forumda çok korkunç yan etkiler ve yorumlar gördüm ama şimdilik herhangi bir sorun yok, eğer faydasını görürsem paylaşırım sizinle :)

bende yaptırmayı düşünüyorum kardeşim için. deneyen ve yararını gören var mı?

Artık lazer ayları degil bende ekim kasım ayı için düşünüyorum acı badem hastanesinde akne izleri için bakalım nasıl olucak

Ben dün fraksiyonel lazer artı mikro iğneli radyofrekans yaptırdım aynı anda, aktif aknem ve akne izlerim var. Forumda çok korkunç yan etkiler ve yorumlar gördüm ama şimdilik herhangi bir sorun yok, eğer faydasını görürsem paylaşırım sizinle :)

Merhaba durumunuz nasıl ? Nerede yaptırdınız ?

Merhaba, geçen hafta 2. Seansıma gittim. Öyle duyduklarım kadar korkunç şeyler olmadı yüzimde. 2 gün kızarıktı diğer günler banyoda soyulmaya başladı. Aktif aknelerim durdu ama izler hala duruyor. 4-6 seans arası gideceğim. Zamanla görücem. Ankara'da yaptırıyorum ben

Back
X