Franke ürünleri

merhaba
franke marka ocak, fırın, mikrodalga, davlumbaz, bulaşık makinesi kullanıyoruz.bence artı olan hiçbir özelliği yok.hatta annem keşke bosche alsaydım diye üzülüyor.onca paraya yazık. tek özelliği en iyi markalardan biri olması.
özellikle bulaşık makinesinin dizme yeri berbat,hiç kullanışlı değil

bende çeyizime bütün eşyaları bosche alıcam inş:82:

benim aklıma giren nişanlım tanıdık vasıtasıyla indirimli alıcakmış bende bütün eşylarım boshtan aldım ocakla fırın tek eksiğim...

genede sen bilirsin
bizde toplu olarak 2 ev eşyasını almıştık,baya bi indirim yapmışlardı.indirimli fiyatları bile diğer markaların 2 katıydı

bende aspretörümü franke aldım(inox)..koçtaştan 159 tl di galba fiyatı..çift çekim gücü varmış.montajı yapıldı geçen gün..bakalım daha kullnmaya başladım..haziran dan sonra..fırınımı da bosch aldım..HGV 74W350T..umarım ikisinden de memnun kalırım..

fırınımı, ocağımı, dawlunbazımı, eviyemi franke aldım. geçen hafta takıldı
1 ay sonra kullanmaya başlayacağım

memnunluk bilgisini daha sonra yazarım arkadaşlar.

ama ocağa şimdiden sinir oldum. servis elemanı ocağın döküm demirine kesinlikle yağ damlatma
yemek taşırma. taşarsa hemen sil. 5-10 dk beklese bile. ne yaparsan yap lekeyi çıkarmazsın dedi

sinir oldum. şimdiden gerildim. kullanmaya başlayınca ne yapıcam bilmiyorum

cam ocak değil benim ki. ankastre gri olanlardan. dikdörtgen 5 gaz ocaklı.
üzerinde 3 adet döküm demir var. işte o dökümlere adam kesinlikle yağ damlatmayın.
yemek taşar taşmaz yıkayın dedi. yoksa sonra ne yapsanız çıkmaz dedi. adam dediğim yetkili servis. bunları kurarken dedi

ben araştırdığım için bilgi veriyorum paranızı boşa harcamayın franke sadece adını satıyor oda yurt dışında bilinen bir marka deilmiş türkiyedeki müdürü türkiyedeki reklamını cok iyi yaptıgı ıcın bizler kalıtelı olarak bılıyoruz pahalı diye bişey sanıyoruz yoksa ürünlere bakın diğer firmalarla aynı özellikler aynı ürünler boşuna para vermeyin onun yerine eksiklerinizi alın ben çok inceledim araştırdım ordan biliyorum

3 hafta oldu evleneli yani 3 haftadır kullanıyorum cici frankelerimi

ama pekte cici değiller. ocağımda su lekeleri gibi izler var onlar geçmiyor. böyle şeylerin olacağını bilmeme rağmen, en baştan itibaren çok büyük bir titizlikle kullanmama rağmen oldular. ve geçmiyorlar. ne yaptıysam geçmedi. servis kurarken bize bir sprey satmıştı onunlada defalarca sildim geçmedi

eviyem yine aynı her yerinde su lekesi bırakıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…