Marka adı değil ama bizde de mesela ' Satılmış ' ismi neden konur hep merak ederim .
ciddenmi sarelle falanda yemezmisinnutellayı da hiç sevmem bu arada overrated
tüzde yüz türk malıda fiyatı avrupadan ithal gibi nedenseisabetli bir karar olmuş ,ella daha hoş
bizim ülkede
acaba sarelle koyan da var mı(100 /100 türk malı ya)
ciddenmi sarelle falanda yemezmisin
bu kış biz dadandık oğlanla sarelleye..ben çok şekerli sevmem ama sarelle seviyorum..ama bir oturuşta kaşıklama falan yapmam..öyle yapan çok çevremde...sarelle bazen yerim evde yiyecek başka bişey kalmadıysa
benim erekek kardeşimde ismini değiştirdi canım benzer bir nedenle..bi kadın ' susam' koycakmıs ya cocugunun ismini .kadının ismini unuttum şimdi
aileler cok dıkkatlı olmalı yabenim erekek kardeşimde ismini değiştirdi canım benzer bir nedenle..
kadrolu işe girdi bankada o zaman iismi dahada sorun oldu..biz zaten küçüklüğünden beri volkan diyorduk mahkemeyle değiştirdi..babamın garipliği işte..o koymuştu isminiaileler cok dıkkatlı olmalı ya
volkan ı mı degıstırdı ?kadrolu işe girdi bankada o zaman iismi dahada sorun oldu..biz zaten küçüklüğünden beri volkan diyorduk mahkemeyle değiştirdi..babamın garipliği işte..o koymuştu ismini
volkan ismini koydu şimdi canım..diğeri nasrullahtı:)volkan ı mı degıstırdı ?
Seyda cpskun du sanirsam :))bi kadın ' susam' koycakmıs ya cocugunun ismini .kadının ismini unuttum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?