Fransa Paylasim Alani (Tanisma)

tabi cnm dertleşe biliriz senin düğünün burda mı olcak bide eşin seni nasıl götürmeyi düşünüyor:)

tabi cnm dertleşe biliriz senin düğünün burda mı olcak bide eşin seni nasıl götürmeyi düşünüyor:)

canımmm cok gec görmüşüm ya unuttum bakmayı kusura bakma :)

burda olcak büyük düğünümüz ama onun esi dostu orda gönlüne göre orda da küçük bişey yapmayı planlıyoruz bakalım :)

Nasıl gidiceğim konusuna gelince nikamızı yaptık işte vizeydi evraktı derken yorulucaz gibime geliyor bakalım daha baslamadık işlemlere

canımmm cok gec görmüşüm ya unuttum bakmayı kusura bakma :)

burda olcak büyük düğünümüz ama onun esi dostu orda gönlüne göre orda da küçük bişey yapmayı planlıyoruz bakalım :)

Nasıl gidiceğim konusuna gelince nikamızı yaptık işte vizeydi evraktı derken yorulucaz gibime geliyor bakalım daha baslamadık işlemlere

önemli değil cnmm.. hmm ne güzel inşallah eşin vatandaştır...yoksa benim gibi kalırsın böle :)

Herkese merhaba, :119:
Ben Venüs. Türkiye'de üniversite okuyorum. Fransa'ya master yapmak için gelmeyi düşünüyorum. :124: Fakat Fransa'da okuyacağım bölgenin bina çöplüğü olmasını istemiyorum. Hem yeşillik içinde, hem modern hayatın devam ettiği, kültürel - sosyal etkinlikler için de uygun olacak, okurken çalışabileceğim bir yer arıyorum. :116: Fransa nasıl bir yer? Fransa'da edebileceğiniz bir şehir var mı? :44:

arkadaşlar merhaba öncelikle...fransa lyon( tarn et garonne ve mazamet )görev yerleri çıktı bize bilgisi olan ya da orda yaşayan var mı aacaba?

Back
X