merhaba
durum arkadasinin anlattigi kadar hic kolay degil. eger tr de evenip gidersen cok ama cok zor yani en azindan 3 sene gerekiyor yeni hukumet her seyi degistirdi. ayrica arkadasin kabul edilse bile buraya is dolayisi ile bu hic bir seyi degistirmez cunku fransiz vatandasi degil. en kolayi senin turist olarak ulkeye giris yapmanki vize alabilmek cok ama cok zorlasti goruldugu kadar kolay hatta hic kolay degil.
Metz/BORNY'de canim.
kizlar nerdensiniz
ben strasbourg sizler ?
Sorum şu arkadaşlar: erkek arkadaşım Paristen iş teklifi aldı , Türkiye de doğdu fransaya daha önce iş münasebete ile ilgili giriş yaptı. Bana: nişanlanalım, ben gidip 2-3 ay kalıp ev tutayım yaşamı bir göreyim, sonra izin alıp türkiyeye geleyim ewlenelim,parise beraber dönelim dedi , sorun şu ki herşey onun dediği kadar kolay mı, beni hemen parise aldırabilecekmi , türkiyede evlenirsek kolayca pariste yaşamama izin vericeklermi, yoksa benim turist vizesi alıp parise gidip orda evlenmemizmi avantaj olur ve beni oraya aldırması için işler böylelikle daha kolaylaşır!
Bilgisi olan arkadaşların en kısa zamanda detaylı bilgi verip beni yönlendirmesi, yardım etmesini rica ediyorum ..
Şimdiden çok teşekkür ederim
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz, ayrica burada yasayanlarin bulusmasi biraz zor gibi herkes birbirine uzak oturuyor sanirim ben Paris merkez ama bana uzak olanlar var sanirim Paris'in icinde oturan yok, keske tanisabilseydik derim sevgilerimle
TUBA sen ne zaman evlenecektin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?