Fransa Paylasim Alani (Tanisma)

slm neslihaneger hazirmama içiriyosan o yaramiyodur degistir baska mama dene oglunhazir çorbalara ekmekiçini koy yedir sutun içine biskuvi koy beb biskuvisinden onun için ozel yemek yapma yemiyosa sizin yediklerinizden yesin onlara alissin allah yardimcin olsun beni haberdar etmeyi unutma bende kizimda çok zorluk çekmistim taklit yaparak yedirdim kedi kopek kus aklina ne gelirse gulerken agzina kasigi sokaydim neye ugradigini sasardi onunda istahi duzelir merak etme uzme kendini belkide uzerine çok dustugun için yemiyodur optum gorusuruz ufakligida benim için op

evet canim kendimi bu yonden cok sansli goruyorum , annem veya ben birbirimizin yanina gidip gelebiliyoruz istedigimiz zaman , turkiyede olsa fazla gorusulmuyo, burdaki dugun tarihin daha belli degildir cunku senin gelip gelemicende kesin degil , ama ins bi aksilik cikmadan gelirsin , turkiyede ailem var abim, dayilarim ve diger akrabalar , cevrem fazlan cok sonucta turkiyede dogup buyudum, annem bayram sonuna kadar burda Şeniz optum canim seni gorusuruz kendine cok iyi bak.

kizlar nasilsiniz,ben bugun doktorlarin cocuklari tarttigi kantardan aldim 3 ayda 1 tartacaklar artik 1yasina girdigi icin bende merak ediyorum aldimi kulo diye en iyisi magzadan alip istedigin zaman tartmak,kizlar nevar bebislerinize yaptiginiz yemek tariflerinden versenizde bende yapsam,benim yaptigim yemekleri begenmiyor yardim ederseniz cok sevinirim hepinizide optum by.senağlama:a015:

neslihan merhaba canim
bebegin yemek yemedigi icin uzulme ve bence israrda etme,aciktigi zaman ve cani istedigi zaman mutlaka yiyecektir
ben kizima sebze corbasi yaparim sadece onu yiyor elime gelen sebzeleri atarim,pistikten sonra miksere vururum,en populer yemegimiz bu corbadir
2.sirada piric pilavimiz gelir yogurtlu olmasi sarti ile
3.sirada patetes puresi
4.sirada koftemiz gelir firinda yaptigim zaman patetesinide yer,kizarttigim zaman koftesini
sana kolay gelsin canim bebisini zorlama yemek yemedigi icin bence.

tuba dugune az kaldi sanirim ne zaman tam olarak heyecan varmi????

mehay nerelerdesin sen canım özlettin kendini valla tam olarak daha belli deil işte konsolosluktan hber bekliyoz heyecan yok şimdilik canım şaka gibi cünki herkes cok zorlanacan diyo moralimi bozuyo dili imkansız ögrenemen diyolar ayy sen naptın ögrendin sanırım neyse canım benim öptm seni by:1hug:

Tuba canim dil konusudna karamsarliga kapilma herkes herseyi soyler, sen kendine guven yeter, nicin basaramayasin, calisir kurslara gider ogrenirsin, ben ne okula ne kursa gittim kendi cabamla ogrendim yeterki azimli ol, hersey gonlunce olsun sevgilerimle

canim senin esin fransiz vatandasiysa yani burda dogmussa hic korkma zorlansanda yinede gelirsin mecburlar seni almaya buraya esin fransizsa..ben dili zaten ilk geldigim sene ogrenmistim canim hatirlarsan ve 2.5 senedir calisiyorum...azmedersen cok calisirsan dilide ogrenirsin benim gibi fransaya gelince surekli fransiz kanallarini izle..ilk zamanlar hicbirsey anlamasanda sonra cozeceksin zor bir dil ama asla imkansiz degil )

mehay canım nişanlım orda dogmus frnasız vatandası ama ayrıcada türk vatandaşı sanırım çivt vatandas tek frnasız deil bilmiyorum artık zorlaştırışlar baya ya ben orda zaten gidecem okula ama okula girsende ögrenenmen diyolar bende anladım neyse gidince görecez artık inş hayırlısı olsun sen nasılsın neler yapıyon???

ayşecik canım cok saol evet haklısın azim lazım ama insanı ümitsizleştiriyolar herkes kerşeyi diyo senin dedigin gibi inş ögrenirim herkes sen gibi düşünse motive etse cok iyi olur ama insanlar bunu yapmıyo biliyomusun neyse canım öptm seni

Arkadaslar iyi aksamlar nasilsiniz?

Tuba canim Mehay da sana ayni seyi soyluyor kendine guven ve her denilen icin moralini bozma, fransizcayi ogrenirsin ayrica esin olacak kisi yani nisanlin Franisz vatandasi sorun olacagini sanmiyorum sen birazda olsa kendi cabanla yada kurs yardimi ile birseyler ogrenmeye calis gorusmek uzere kendine iyi bak opuyorum

çokkkk sagolun kızlarr sizi cok seviyorum yaaa valla cok destek oluyonuzz öpüyorum siziiiiiiiiii

tubacim fransiz vatandasi derken cift vatandasi kast ediyoruz yani butun burda dogan turkler gibi senin esinde gercek bir fransizin butun haklarina sahip yani :))

ayşecik mehayyy konsolosluktan izin cıktı nikahım kıyılıyo fransız nikahı işte bi sorun dil oda sorun olmazsa vizeyi nikahtan sonra alabiliyom dilde sorun olursa azcık istanbulda ögrenip vizeyi alacam napiyim 15 atilde dügünüm var hazırlıklara başladım yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…