evet tuba evlendi belki su gunlerde gelir fransaya ,gelir gelmez soru yagmuruna tutcaz onu tabi yeni evli bizle degilde esiyle ililenir:roflol:
kiz tuba dugun tvye versede izlesek ordan dugununu ,daha fransada olcak dugun ,o daha giremez
insallah sira sende seninde iyi haberlerini alirizda tubaya sevindimiz gibi sanada seviiriz canim optum kib a.s.
Merhaba kizlar, oncelikle butun kadinlarin kadinlar gununu kutlarim.Valla siz sohbet bolumunde konusuyorsunuz kiskaniyorum bak, ben yeni uye oldugum icin sohbet bolumune giremiyorum,saka,saka:) ne yapayim burdada bi kac kisiden baska yazan yok beklemekten baska secenegim yok napiyim. Benim yakinda dogumum var, ablam gelmeyi dusunuyor ona davetiye gonderecegim, ama neler yapmam gerekiyor bilmiyorum davetiye icin. Hangi mercilere basvurmam gerekiyor, daha once davetiye yoluyla birilerini getirenlerin tecrubesine ihtiyacim var.Arkadaslar yardimci olursaniz sevnirim, simdiden tesekkurler optum...[/QUO
tsk canim seninde kutlu olsun, bende fazla olmadi uye olali basta giremiyodum belli bi sure gerekiyodu ama simdi oyle bisi yok uye oldugun gun bile katilabiliyorsun ins karsilasiriz, istrsen tanisalim burda,kac yildir fransadasin,fransanin neresindensin, ben 70 de kaliyorum 7 yildir burdayim, optum canim a.s.a.s.a.s.
bende fransadayim parisde
ay valla ne güzel olur ya düğün tvye verse ben hep izliyorum orayı bakıyorum düğünlere ne oluyo ne bitiyo gelinlikler nasıl abiyeler saçlar başlar nasıl kopya çekiyorumyerimseniben bence gelmiştir o fransaya senceee???çünkü daha düğünü olacak orada balayına falan gitmzler fransadaki düğünden önce.aaaaaaay ayy bi bak ya kızın düğünü var ne olup bitiyo haberimiz yok kendi kendimize burada fikir üretim yorum yapıyoruz kızın hakkında işlerini bitirsede gelse anlatsa.öptüm canım seni
Arkadaslar nasilsiniz uzun suredir yoktum yeni gelen arkadaslar olmus, hosgeldiniz.
Saganak canim senin vize alamadigina uzuldum, bir daha denersin insallah bu sefer olur, hakkinda hayirlisi olsun sevgilerimlea.s.
Tuba canim tebrikler mutluluklar dilerim, umarim bir ara firsat bulur yazarsin opuyorum sevgilerimlea.s.
bende fransadayim parisde
aysecik sende hosgeldin aramiza bayadir yoktun nasilsin neden kayboldun okullardan dolayimi
evet saganak vize alamadi hepimiz uzulduk insallah tekrar denedinde olur cok umitliydi hayirlisi artik
tubayida en sonunda fransaya vize aldik sanirim suan pariste daha yazmadi hic bizde oyle yorum yapiyoruz
optum canim tekrar gorusuruza.s.
en son fransiz kartin kabul edildigini yazmistin sevinmistik simdi ise tamamen eline aldin gercek sevindim gule gule kullan hayirli olsun artik
evet tuba bos kalirsa yazar ins
sehrazat hanimda ins girer tavsiye ettim ama bakalim
optu canim gorusuruza.s.
selam arkadaslar sizinle tanismak icin sabirsizlaniyorum beni de araniza alin
selam arkadaslar sizinle tanismak icin sabirsizlaniyorum beni de araniza alin
selam asii cim. alfortville de oturuyorum ben yani tam paris merkez degil ama cok yakin; biliyormusun? peki sen neresinde oturuyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?