Nasil yani anlamadim fransada yasiyorumNerde yasiyosun canim, code postali versene
Kizlar cocuklarimin saglik karnesini kaybettim bunu acil olarak nereye basvurmam lazim ve duydugum kadariyla 6 yasini gecmisse carnet sante verilmiyormus nekadar dogru...benim icin cok onemli cvp verirseniz sevinirim...
Lutfen konum tasinmasin benim icin cok acil...
Cunku internetten baktim, belediye veriyomus galiba, sonrada doktorun dolduruyomus geriNasil yani anlamadim fransada yasiyorum
Nasil yani anlamadim fransada yasiyorum
Esim belediyeye sordu bugun onlarin vermeyecegini pmi nin verecegini soylemis ve 6 yasindan buyuk oldugu icin pmi vermeyebilirmis sadece asi karnesi kucuk bir defter verirmis sacma degilmi o carnet sante her zaman lazim muayene de okul kontrollerinde...ve tum bilgiler mevcut bu eski butun bilgileri doldurabikirlermi acaba yoksa sadece asilarimi kaydederler dusunmekten basima agrilar girdiCunku internetten baktim, belediye veriyomus galiba, sonrada doktorun dolduruyomus geri
Bu soruya cevap banada lazim
Ben de kizimin karnesini kaybettim
Keske tek tek cekseydim ama kontrolleri ya pmi de oldu yada aile dr da ama icinde o kadar bilgi de gitti hastanede dogum okul kontrolleri...hepsi gittiVous pouvez demander un carnet de santé vierge soit à la mairie soit chez votre pharmacien.
Ama icindeki bilgiler kayboldugu icin, cocuklari duzenli olarak goturdugunuz doktora gidip cocuklarin dosyalarindan cocuklarin saglik bilgilerini almak carnet ye islemek lazim.
Keske fotokopisi falan olsaymis bir yerde.
Dogum yaptigim hastane verebilirmi acaba ??? Birde 6 yasindan sonrakilere yeni carnet sante verilmezmis dogru mu nette aciklayici bilgi bulamadimBelediye yada cocuk servisi olan bir hastaneden alinabilir deniyor
- soit par l'officier d'état civil de la mairie,
- soit par l'officier d'état civil d'un hôpital public lorsque celui-ci dispose d'une permanence au sein du service maternité pour enregistrer les déclarations de naissance.
Keske tek tek cekseydim ama kontrolleri ya pmi de oldu yada aile dr da ama icinde o kadar bilgi de gitti hastanede dogum okul kontrolleri...hepsi gitti
Belediye pmi de alirsiniz demis kotu olan sey iki oglumunda kayboldu buyuk ogluma vermeyebilirlermis bu nekadar dogruEn azindan aile doktoruna gidin yenisini alabilirseniz aile doktorunda cocugun dosyasindaki bilgileri aktarirsiniz. Acaba PMI de cocugun dosyasi varmidir ? Bence vardir siz bence yeni carnet cikardiktan sonra gidin orayada.
Belediye pmi de alirsiniz demis kotu olan sey iki oglumunda kayboldu buyuk ogluma vermeyebilirlermis bu nekadar dogru
Belediye nin soyledi gi asi fotokopilerini verdi bize pmi ye gidin ordan yeni carnet sante alin aile dr asilari yazsin ama buyuk oglunuz 6 yasini gectigi icin ona vermezler sadece asi icin kucuk bir defter verdi...butun bilgileri aile dr yazarmi hic bilmiyorum sonucta carnet sante kullanilmasi gereken birsey her zaman lazim olur ona da verilmesi lazim degilmi eski bolgeden tasindim yeni pmi komple kapandi eski yer ilgilenirmi bilmiyorum yarin ilk is oraya gidecem...buyuk ogluma vermezler se ve bilgiler doldurulmazsa cok uzulurum ilerde guzel bir hatira kalacaktiEn azindan aile doktoruna gidin yenisini alabilirseniz aile doktorunda cocugun dosyasindaki bilgileri aktarirsiniz. Acaba PMI de cocugun dosyasi varmidir ? Bence vardir siz bence yeni carnet cikardiktan sonra gidin orayada.
Valla sorun iste memurlar da kafalarina gore is yapiyorlar bunu ilk kaybeden siz degilsinizdir bence, illaki bir caresi vardir. birde PMI ye sorun bakalim ordan veriyorlar mi
Evet bende baktim 16 yasina kadar diyor ama pmi 6 yasina kadar verirmis yarin gidip soracam birde general conseil varmis orayada sorayim diyorum bu milletin isine akil erdirmek zor16 yasina kadar yaziyor internet sitesinde verirler neden vermesinler, yarin gidince gorursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?