Doğuma Hazırlık Fransa'daki Hamileler! Bebis için alisveris

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
dogum sekeri yaptiriyormusunuz? verdigin sitede fotograf koymalik bi bebek ayagi var. ona bayildimm.. ama cok tuzlu gercekten de :mymeka:
daha uygun fiyata olsaydi kesin yaptirirdim onu, cok begendim

ya ben yaptirmak istiyorum. eltim ve gorumcem hep yaptirdilar. google'a Dragées de Baptême yazinca çikiyor birkaç site. arastir bence

kizlar biberonlar icin eltim israrla sadece bu yukarda verdigim siteden al dedi iki onemli madde icinde olmuyormus:)
canim bilerek yazmadim kacinci paris diye,burda sevmiyorum kimligimi deklere eden bilgileri:)) goruselim bulusalim sevinirim:)dogumlariniza az kalmis kizlar Allah saglicakla kurtarsin, huzurla sevinle saglikla kavusun beislerinize

amin insallah.. sen de oyle saglikla kavusursun insallah..

biberon olarak avent aldim ben.. cam biberon de chicco aldim.
artik zaten bpa siz uretiliyor butun anticolikler.. garanti belgeleri de var..
o biberon da baya ilgincmis. dr brown a benzettim.

bu biberonda sadece bpasiz olmasi degil gaz onleyici bir sistem varmis bir de bir madde daha olmamli galiba henuz incelemedim.tavsiye edildi bana daha ne gerek varsa erkenden bana:)) ben de hemen size de yazayim dedim. guvendigim biri anlamadan da olsa bunu alirim; Allah nasip eder Insallah o gunleri.

haa baktim diger biberonlari bilmiyorum cok acemiyim bu konuda bir de bu isiyi gosteriyor renkle. ama asil neden koligi engellemesi.

tesekkur ederiz canim ,iyi yaptin, boyle bir biberonun ve markanin varligindan da haberimiz olmus oldu..
coligi en cok engelleyen biberonlar arasinda geciyor avent. bir de dr brown cok tavsiye ediliyor ama ben hicbi yerde goremedim...
sen arastirdikca gorursun zaten yerimseniben
insallah allah kucagimiza almayi nasib etsin.. saglik olsun gerisi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…