fransız sevgilim..

merhabalar,

Ben iki aydır Fransa'da yaşıyorum, üniversite öğrencisiyim, 20 yaşındayım. Buraya gelişimin ikinci haftasında sevgilimle tanıştım, o da benim gibi üniversite öğrencisi ve 21 yaşında. Sorun şu ki, o Fransız.. yani aramızda büyük bir kültür farkı var. Bu farklılıklardan en önemlisi de cinsellik konusunda. Buradaki gençler bu konuda çok rahat, bizim gibi bekaret saflık namus benzeri şeylere önem vermiyorlar.

Önem vermeyebilirler, bizde de önem vermeyenler çok fazla.. klişe ama bu tercih meselesi..
Sen de ister önemser, ister hayatını yaşarsın sana kalmış..
Durumdan rahatsızsan, arkadaşına kısaca "cinsellik benim için çok özel ve önemli, evlilik öncesi düşünmüyorum" dersin.
Eğer arkadaşın Katolik veya Ortodoks ise bunu anlayabilir, çünkü onlarda evlilik öncesi birliktelik zinadır ve günahtır.!

.

Kültur farkı olduğunu zaten biliyorsunuz, evlilik oncesi cinsel iliskiye bakis acisini da ogrenmissiniz size ters oldugu her halinden belli. Neden bu bilerek sevgili durumuna soktunuz boyle birini? Ya da neden hala ayrilmiyorsunuz diyeyim? Genis bir insan olsaniz tamam diyecegim ama degilsiniz sanirim. Onu anladim yazdiklarinizdan, bence kendinizi bile bile atese atmissiniz

Back
X