kendimi intar edicem.annen fransa görmüş bi kadın ve size 12 yaşındayken sizi nişanladılar ölemi. ne bu acele yaa.
28 olacam daha bir yüzük takamadim pu bana((
aman ALLAH'im :) soru yagmuruna tutuldum :) kari derken yani telefon'da konu$tugum kisi bir kadin di ..
acayip bi hikayemiz .. 12 yasimda ailemle tatile gitmisdik nisanlimi gordum ben tutuldum ona :) hatta ordayken hiç konusamiyordum ilk a$k buna denir gliba hiç pesini birakmazdim :) fransa'ya geldigimde onun herseyini ara$tirdim bulmaya çalistim msn adresini telefonunu konusmak için ama buldumda konusamadim bile sonra 3 bucuk sne sonra geri tatile gittik gene gordum nisanlimi :) bunda o benim pesimi birakmiyordu :) :) :) :) en sonunda annem dedi gelin sizi nisanliyalim bizde iyice düsündük çünkü nisanlanip 5-4 sene sonra ayrilik istemiyorduk konu$tuk anlastik ALLAH'a sukur halen beraberiz çok sükür .
AMAaaaaaaaaa lütfennnnnnnnnnnn yardimmm bi fikirr verinnn lütfennnnnnnn nasil evlenebiliriz ??? buraya gelip Turist olarak gelip evlenebilir miyiz ? lütfen lütfen lütfennn
16 yı geçenler...Evde kaldınız bilesiniz.
Bu aralar ergen aşkları furyası var.Hadi bakalım....
Kizzzlarrrçok kôtûyum bugunnn çokkk
Fransa'da yasiyorum , iki yillik nisanliyim 17 yasimdayim eylulde 18 ime giricegim (Nisanlim Türkiye'de ) . Fransiz vatandsligi degilim halen , burda dogmadim 8 yasimda Fransa'ya gldim . Biz fransiz vatandsligimi olmak için bekliyorduk hadi ben fransiz vatandsligimi alinca guzellikle bi sorun olmadan hizlica getirebilirim diye dusunuyorduk taakii bugune kadar ... Valilige gitmisdim (gliba türkce boyleydi ~{sous-préfecture }- )) onlara soyledim 18 ime giricegim fransiz vatandsligimi almak istiyorum dedim onlarda telefon numara verdiler bunu arayin sorun diye bu sabah aradim ve çok kötü oldumbana çalisiyormusun diye sordular bn halen lise'deyim ogrenciyim dedim , kari'da bana çalisip gelirin olmasi lazim dedi halbuki halen okuyorum ne çalismasi ya .. önce'den ogrencilere kolaylikla verirlerdi ablam çûnkü kolaylikla aldi sordum hatta ablam aldi diye , malesef geçen sene degi$ti hersey daha zorlasti dedi. Ben simdik ne yapmaliyim lütfen bi fikir verin . 2 yil nisanli kalmak, bide uzaklik var o Türkiye'de bn Fransa'da , hasretlik bide üstüne özlem çokkkkk zorrrr ya$ayan anlar beni . 2 yil nisanli kalmak o kadar ay o kadar gun o kadar hafta hiç görmeden sadece msn'den ve telefondan konusmak çok aci verici bi duygu . Sadece bi fikir istiyorum lûtfen ne yapabiliriz diye . Turist olarak bura gelse evlensek Fransa'da , burda oturabilir mi nisanlim çalisabilir mi bi yerde benim fransiz vatandasligim olmasa bile evlenebilirmiyiz ? lütfennn yardiminiza ihtiyacim var :85:
Daha 21 yaşındayım, sözlüyüm. Bir 4 seneye kadar da anca evlenirim Tühh yazıklar olsun bana ya valla evde kaldım
Daha 21 yaşındayım, sözlüyüm. Bir 4 seneye kadar da anca evlenirim Tühh yazıklar olsun bana ya valla evde kaldım
egesibeli ordamisin ???:26:
ben seni evli saniyordum
valla egesibelini bilmem ama forumun bebekle ilgilenmeyenlerinin %98 i burda...
egesibeli ordamisin ???:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?