Fransız vatandaşlığı

sen KARIya telefonda vatandasligi sormak yerine evlenmeyi dusunuyorum esimi nasil getirebilirim diye sorsan daha iyi olurdu

16 yı geçenler...Evde kaldınız bilesiniz.

Bu aralar ergen aşkları furyası var.Hadi bakalım....

soruna hepimiz fransız kaldık canım çünkü orada yaşayan sensin.bu konuyu buraya açmak yerine fransada yaşayan ve bu konuda bilgisi olan birine sorsaydın daha iyi olmaz mıydı? bu arada bu yaşta nişan,evlilik Maaşallah sana.annenin yerinde olsaydım,zaten farklı ülkelerdesiniz ve görüşemiyorsunuz bir süre sonra unutur gider diye düşünürdüm ve kızımı o yaşta böyle bir sorumluluk altın sokmazdım.

tanısmanız da annenın tepkısı cok ılgınc geldı bana .
tasnısır tanısmaz 1 ay bıle gecmeden mı "gelın sızı nısanlıyalım "dedı ?
bunları genel de erkek tarafı der de ılgıncıme gıttı acıkcası .
sankı yangından mal kacırır gıbı ne ımıs bu acelesı
nısanlınız kac yasın da?

hahahahah cok alemsın ya
karı ne demek ?
bır bayandan bunu duymak hıc ıstemezdım .
bayan boyle hıtap ederse erkek neler demez

canım moralini bozmak istemiyorum ama yaşın daha çok küçük. evlilik düşünmek için çok erken bence. hem nişanlınla birlikte vakit de geçirmemişsin tanımıyorsun yani. Türkiyede yurtdışına gitmek uğruna yapılan bir sürü evlilik var. dikkat et harcamasınlar seni.

ben seni evli saniyordum

Yok be güzelim nereden vardın o kanıya

Haaa profilde evli yazıyor, geçenlerde sözlümle birlikte bakıyorduk, profile gir bi bakim dedi, girdim.. Medeni durumunda bekar yazısını görünce " sen bekar mısın kızım değiştir şunu" dedi. Bende baktım baktım" nişanlı, ilişkide " vb. birşey yok, evli yapayım da gönlü olsun dedim be canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…