• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransız vatandaşlığı

O kadar dalga geçmenize gerek yoktu ben sadece size bi soru sordum alayina aldiniz çogunuz . Kimseye bir$ey sormaya gitmedim . ALLAH'a sükûrki ben hayatimdan memnunum kimse kimsenin hayatini bilmeden yargilamasin lütfen .

yargılamak derken,neyini yargıladık?sadece espiriyle karışık yanıtlar verdik.

O kadar dalga geçmenize gerek yoktu ben sadece size bi soru sordum alayina aldiniz çogunuz . Kimseye bir$ey sormaya gitmedim . ALLAH'a sükûrki ben hayatimdan memnunum kimse kimsenin hayatini bilmeden yargilamasin lütfen .

kendi adima soyliyim ben dalga gecmedim,yardimci olmayada calistim kendimce sahsi fikrimide soyledim tabiki hayat senin hayatin yargilamak bize düsmez...:34:

kuzum kımse senle dalga gecmıyor bız neler gorduk annem abısı tarafındna tecavuze ufrayan , evlenmedne bebe sahıbesı olan daha sayayımı bumu anormal gelıcek bıze aaa

sonuncu sayfaya ulasamiyorum yorum yapcaktim ama 7 sayfayi göremiyorum :44: son yapiyorum 6,da takili kaliyom :9:

bebeişim vallaha ben hiç sana bişi demedim, sadece sen ortada yokken biraz arkadaşlara takıldım...:17:yoksa 18 yaşında evlenmeye devlet baba bile izin veriyor biz ne diyelim...:51:

yalniz soruma bir cevap alsam iyi olurdu nisanlinin yasi kac diye sormustum...:26:

tamam ciddi olalım o zaman.nişanlın kaç yaşında?bu çok önemli bence..

Kapicininbitlikizi benim msjimi okuyabildin tahminim,ben kendi yazdimida okuyamiyorum neymis su 7 sayfa böyle :1::1:

sen türkiyeye gel madem şartları oraya göre ayarlayamadın ve evlilik konusunda acelecisinn... Aşkın ülkesimi olur gel buralara . Öteki türlü senin vatandaşlığa geçmen maddi anlamda bağımsız olman demek fazla uzayabilir ama burası ölemii ...... ya yardan ya serden.

Neden o kdr önemsiyor nisanlimin ya$i .. ? Neyse ben 18 ime gircem ni$anlimda 19 una gircek bi aya ..

bazı insanlar yurt dışına gidebilmek için türlü oyunlara baş vurabiliyorlar.çok görüp tanık oluyoruz.hayat senin hayatın tabii biz sadece yorum yaptık,mutluluklar dilerim..

sonunda oldu :)

senle dalga gecmiyorlar saka yapiyorlar yasin cidden cok ufakken nisanlanmissin

bende erken evlendim ama okuyamama pismanlimi hep yasarim,önce okulunu bitir meslegini eline al ,evlenirsiniz yine

Fransiz hukumeti sen daha ogrenciyken muhtemelen nisanlinda ogrenciyken ve bir geliri yokken ( daha 19 yasindaymis ) pek gelmesine izin verecegini zannetmiyorum.
Fransiz hukumetinin Turkleri ne kadar sevdigi asikar.
Sahsen ben Fransiz vatandasi olsam 15 yasinda nisanlanmis 18 yasinda evlenme hayalleri kuran ( daha ikisi de cocuk ve para kazandiklari meslekleri yokken ) iki tane Turkun benim ulkemde benim vergilerimle bakilsin istemem.
O yuzden nisanliniz sizle gercekten evlenmek istiyorsa siz Turkiyeye donersiniz ama nisanlinizin amaci Fransiz vatandasi olmaktiysa o zaman bilemem.

Nicolas Sarkozy olaydı seni tatmin eden cevabı verirdi aslında ama ;))) amca türklere alerjıkk :103:

coluk cocuk kucucuk yasta nisanlaniyor,18de hopp evleniyor..2sene sonra ayriliyor (ßüyük ihtimal) :ssz:Ne aceleniz var.Bence konundaki asil sorun bu,digerleri degil....
Neyse kaciyim simdi benide tersliyecek!! Sanane yasimizdann,soruma yorum yap,yada cik!!:1:

Back
X